"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Chavez: Bush, tımarhaneye yakışır/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Karakas (AA)- Venezüella lideri Hugo Chavez, Amerikalı meslektaşı George Bush'un, Avrupa'da füze kalkanı kurma fikriyle "tımarhaneye yaklaştığını" söyledi. Devlet TV'sinde bu gece Bush'un füze kalkanı projesini değerlendiren Chavez, ''ABD başkanı bu sefer atom silahlarıyla yapılacak üçüncü cihan harbiyle tehdit ediyor. Bush bence tımarhaneye yakışır...'' dedi. Bush, Avrupa'nın füze kalkanıyla teçhiz edilmesinin ''aciliyet kesbettiğini'' iki gün önce söylemiş, aksi takdirde İran'ın 2015'e kadar bütün Avrupa ve ABD'yi vurabilecek konuma gelebileceğini iddia etmişti. Bush, geçen hafta da, İran'ın nükleer faaliyetlerinin üçüncü dünya savaşına yol açabileceğini öne sürmüştü. |
|
| #2 | |
| Birde bu var ![]() Kuzum Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 28-10-07 03:10 . |
|
| #3 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Oct 2007
| Sayin Hugo Chavez'e katiliyorum, yerinde bir saptama yapmislar. Ayrica resmi bu durumda kanitsal bir materyal olarak gosterebiliriz herhalde ![]() Cok gulunc olmus dogrusu. Saygilar |
|
| #4 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Hadi yakışıyor da tımarhaneye atan yok ki. Bush tan herkes şikayetçi ama kimse deviremedi bu adamı ![]() Biraz basit konuştum ama ilginç geliyor bana bunca insan,hükümet bu adamdan hoşlanmazken,nasıl bir çıkar düzenidir ki bu hala dünyanın üzerine zebellah gibi çökebiliyor ?? __________________
"Kendinin alamadığını başkasının vermesine izin verme.""F.NIETZSCHE". |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Evet bencede bush un yakışacagı tekyer tımarhamedir. __________________
KÜRT,TÜRK KARDEŞTİR AYRIM YAPAN KALLEŞTİR........ |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| bush amerikan tarihinin gördüğü en başarılı başkanlardan birisidir. zaten bütün dünya bu yüzden nefret ediyor ondan. |
|
| #7 | |
| Amerika'da başkanın kim olduğunun önemi var mı? Yerine gelecek adam ABD nin ulusal çıkarları için Bush'un yaptığına benzer işler yapmayacak mı? Dün bir film izledim. Askerin biri çavuşuna "Başkan yalan söylüyor" diyor, çavuşsa "her başkan yalan söyler" diye cevaplıyor. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #8 | |
Bilim - Mitoloji Dergi Yazı İşleri ![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Bush babasının yarım bıraktıklarını bitirmeye çalışıyor. Hani bazıları diyorya yönetim babadan oğla geçerse diktatorlük olur. Bu yüzden sosyalist ülkelerin peşine düşülmüştür. Bush önce kendini bir değerlendirmeli... Değerlendiremiyorsa tımarhane bile az gelir. __________________
tik tak seslerinden ürkmeden..... |
|
| #9 | |
| Chavez' i tebrik ediyorum, bütün dünya halklarının sözcüsü oldu ![]() |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| Buch kendisi zaten tımarhanelik, Yabancılık çekeceğini zannetmiyorum! Armut dibine düşermiş! __________________
Mutluluk varacağımız bir istasyon değil, bir yolculuk şeklidir. Montesquieu Kuzum Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 28-10-07 03:09 .Sebep: birleştirildi |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|