"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| İsrail Gazze'yi karanlığa mahkum etti .. / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Hamas kontrolündeki Gazze Şeridi'ni geçtiğimiz ay "düşman varlık" ilan eden İsrail, bölgeye elektrik ve mazot transferinde kesintiye gitme kararı aldı. Kararın, İsrail'in ve emperyalistlerin ablukası nedeniyle insani kriz yaşayan Gazze'ye yıkım getireceği düşünülüyor. http://www.sol.org.tr/index.php?yazino=15470 __________________
"Kendinin alamadığını başkasının vermesine izin verme.""F.NIETZSCHE". |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007 Ülke / Şehir: izmir
| Bizim hükümet sıkıysa sınır kapılarını kapatsın, petrol boru hatlarını kapatsın, elektrik vermesin, her türlü gıda, ilaç v.b. sevkiyatları durdursun. İncirlik üssünü kapatsın. Nerdeeeeee öyle irade sahibi hükümet. HErkesineleştirdiği Eceit bile Kürt devleti kurulmasını savaş sebebi sayarım. Kırmızı çizgidir derken şimdi 3-5 çapulcunun sözlerine mahalle ağzı laflarına sesini çıkartmayan iradesiz hükümet. Yahu tansu Çiller bile korkusuz daha delikanlı insandı. İlk defa Türkiye yurt dışında başka ülkelerde operasyonlar yaptı. Ruslarla çatıştılar. rusların ortaasya türk Devletleri üzerinde hakimiyetine darbe vurdurdular. Şimdiki hükümete bakıyorum da söyeleyecek laf bulamıyorum. Söylerimde forum kurallarını ihlal etmiş olurum. __________________
Saygılarımla |
|
| #3 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Tamam da bu açılan konuyla dediğiniz çok alakasız.Deniyor ki : ' İSRAİL GAZZE'nin enerji kaynaklarını kısıtlamaya götürüyor'.Meşru bir tarafı yok ve zulmedilen,ezilen ulus.Ezen ulusa bir zulüm yok-ki buna zulüm değil,direniş denir-hala ve hala emperyalist odakların baskısı ezilen halkın tepesinde. Şimdi İSRAİL irade sahibi bir hükümet mi oluyor ???? Yanlış bir yorum yapmışsınız. Düzeltmeniz dileğiyle ... __________________
"Kendinin alamadığını başkasının vermesine izin verme.""F.NIETZSCHE". |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007 Ülke / Şehir: izmir
| Alıntı:
Benim yazdıklarım direkt konu ile ilgisi yok. ama sadece ülkemdeki sıkıntıları dile getirmeye çalıştım. Sayın dilhan, ayrıca yine hassasiyet göstereceğim bir konu daha var. Onunla ilgili de fikirlerinizi bekliyorum. http://www.yaziyaz.com/forum/thread24447.html __________________
Saygılarımla Abat Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 26-10-07 12:26 . | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|