"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
"Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez, Oylar AKP'ye"/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez, Oylar AKP'ye" Bu tezat dünya görüşüyle şehit de ölüyor vatan da adım adım bölünüyor... Yanlış anlamayın Şehit elbette ölmez fakat AKP ye oy vererek o şehitler öldürülmüştür: Stratejik ortak ABD, BOP'un Eşbaşkanı Bush ve Erdoğan, Milli dava AB, Çuval, Hrant Dink, Orhan Pamuk ve Sözde Soykırım ve bizim! incirlikten kalkıp milyonları katleden ABD ve buna ortak olan biz yani TÜRK MİLLETİ... Bu politakaları kendine paye edinmiş AKP'ye oy verenler bu bağlamda en büyük tezatı oluşturuyor. Kimse milli birlik lafının arkasından plan çevirmesin bugün AKP her zamankinden daha fazla eleştirilmelidir. Bilin ki IRAK ta şehit olan, katledilen, zulüm gören insanların hepsi TC'den doğal olarak TC'yi yönetenlerden yine doğal olarak TC yönetimi tarafından yönetilenlerden hesap sorar evvela bu hesabı gerçekten Türk olan sorar... Nasıl mı sorar en azından AKP'ye oy verdiği için tövbe ederek. __________________
"Gök kubbemiz, güneş bayrağımız" |
|
| #2 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| tebrik ediyorum sayın aytaç.güzel tespit.biz blair le dalga geçerken kucak köpeği diye.şimdi de bizim başımıza çıktı. Kuzum Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 28-10-07 01:24 . |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007 Ülke / Şehir: Bolu
| AKP'ye bu saatten sonra kim oy verecek çok merak ediyorum doğrusu.... |
|
| #4 | ||
| Alıntı:
Biz seçimden öncede öyle saatler yaşadık ki kimse bu yaşanlar dolayısıyla sandıkta elini vicdanına götürmedi... __________________
"Gök kubbemiz, güneş bayrağımız" | |
|
| #5 | |
| Tam bu konuyla alakalı bir yazı şu an mail olarak geldi size aktarmak istiyorum: ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ(!) Vatan savunmasında görev alan her vatan evladını kahpe kurşunlara kurban verdikten sonra hemen herkesin ağzında bir sloganımız vardır; “şehitler ölmez, vatan bölünmez” Evet gerçekten de kutsal değerler uğruna(vatan, namus, bayrak, din) canını seve seve verebilenler peygamberlikten sonra en kutsal makam olan şehitlik makamına ulaşır. Şehitler hakkında ayet-i kerime ve hadis-i şerif olarak bir çok müjde bulunmaktadır. Özelikle şehitlerin diğer ölülerle karıştırılmaması, onların Allah katında çok özel yerlere sahip oldukları hakkında bildirilen Al-i İmran suresindeki şu ayetler çok manidardır: “Allah yolunda öldürülenleri sakın ölüler sanma. Bilakis onlar diridirler,Rableri katında Allah’ın, lütfundan kendilerine verdiği nimetlerin sevincini yaşayarak rızıklandırılmaktadırlar. Arkalarından kendilerine ulaşamayan (henüz şehit olmamış) kimselere de hiçbir korku olmayacağına ve onların üzülmeyeceklerine sevinirler. (Şehitler) Allah’ın nimetine, keremine ve Allah’ın, mü’minlerin ecrini zayi etmeyeceğine sevinirler.” (Al-i İmran / 169.170.171) devamı için;http://www.ugurkepekci.com/modules.p...rticle&sid=481 __________________
"Gök kubbemiz, güneş bayrağımız" |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
Irak'ta yaşananlardan biz sorumluymuşuz. Tezkere mi geçti, ABD ordusuyla beraber Irak'a mı girdik? Dünyanın doğrusu sizsiniz ya, bir tek doğruyu siz bilirsiniz ya salla babam salla. Sizin bildikleriniz kutsal bilgi, mutlak doğru değil mi? Bir parça okumuşumuz bile her şeyi bilir de hiç bir şeyi yapamaz, beceremez. Sistemin en hatalı, en kötü, en utanmaz 5 partisi mecliste. En çok eleştirilen AKP iktidar, oy verenlerin bile beğenmedi CHP ve MHP muhalefet. Vatan haini DTP de mecliste, katil Yazıcıoğlu'nun BBP si de. Halbuki ben sorun sistemde, iktidar ve muhalefet partilerin değişmesi bir şey ifade etmez dediğimde rejim düşmanı olmuştum. Siz AKP ile CHP yer değişse yaşanacakların farklı olacağını mı sanıyorsunuz? CHP geldiği zaman serbest piyasa ekonomisinden vazgeçecek mi, yoksa ABD ile müttefikliği sürdürecek mi? Sn Aytaç, lütfen siyasete girin ve kurtarın bizi. Yemin ederim sizin için inanılmaz propogandalar yaparım yaşadığım yerde. Bir siz denemediniz halkı ihya etmeyi, siz de deneyin rahatlayalım. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri | |
|
| #7 | ||
| Alıntı:
AKP=CHP=MHP hatta DTP: Hepsi ABDnin emperyalist düzenine bilerek veya bilmeyerek yardımcı oluyor. Ben zaten hiç siyasetten ayrı olmadım desteğini bekliyorum! __________________
"Gök kubbemiz, güneş bayrağımız" | |
|
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Alıntı:
Galiba % 66.7 evet demişti. __________________
“Selam ederim halkıma, baş eğip el bağlamasın ...” Orhan Kotan | |
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
ABD nin emperyalist düzenine bilmeden yardım etmek ne demektir? Piyasacı olduktan sonra sıkıyorsa ABD ile iyi geçinme. Bunu tüm partiler bilir ve kabul ederler. Çünkü hepsi sistem partisidir, A ile B ile alakası yoktur. Bana Irak'taki savaştan neden sorumlu olduğumuzu açıklar mısınız? Tüm Türk milleti sorumluymuş ya hani, neden? Oy verdiğimiz partiler tezkere çıkarıp ABD ile birlikte girdi de haberimiz mi olmadı? B partisi gelse İncirlik'i kapatıp, kullanamazsın kardeşim diyecek miydi? __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri | |
|
| #10 | ||
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Alıntı:
Irak'taki olaylardan sorumlu değilmiyiz,uçaklar incirlikten havalandı,bizler ses çıkarabildik mi?hayır tabiki...Bu ülkede hangi parti gelirse gelsin ABD'ye hayır diyemez çünkü efendisine ses çıkarmak bizim lügatımızda yoktur öyle değil mi? __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|