"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| En sevdiğiniz köşe yazarları kim? ![]() |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Uğur Cilasun - Birgün Birde 7/24 online siz varsınız yazıyazdan... Sahi,neden daha profesyonelce yazmıyor sunuz? |
| #3 | |
| Engin Ardıç - Akşam Realitesi, birikimi ve özellikle üslubu yüzünden her gün istisnasız zevkle okuduğum tek yazar. Önceden takip ettiğim bir çok yazardan artık pek tad alamıyorum. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Arada güzel köşe yazılarına türlü gazetelerde rastlıyorum ama bir tane yazara odaklandığımı söyleyemem ancak üst düzeyde eleştirel nitelikli yazılar hoşuma gidiyor. Mesela bir Toni Marguiles örneği,bazen komplo teorileriyle Memduh Bayraktar |
| #5 | |||
| Alıntı:
7/24 olmasada en az 8 saat bilgisayar başındayım ![]() Yazıyaz acayip bağımlılık yapıyor.. Alıntı:
![]() fenerbahçeli Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 28-10-07 03:21 . | ||
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Hasan Karakaya Gülay Göktürk Ali İhsan KARAHASANOĞLU |
| #7 | |
| Ece Temelkuran __________________
Yok! |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| özdemir ince oktay ekşi necati doğru güngör uras sıkıldığım zamanlarda da yılmaz özdil __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala |
| #9 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: May 2007
| hikmet çetinkaya orhan birgit erol manisalı dikkatle takip ettiğim köşe yazarlarıdır. __________________
"Bütün ideolojik ayrılıkların temeli ,devrim isteyip istememeye değil, devrim yapmak için yola çıkmaya, savaşmaya cesaret edip edememeye dayanır. işte bu yüzden, devrim için savaşmayana sosyalist denmez." -MAHİR ÇAYAN- |
| #10 | |
Edebiyat Dergi Yazı İşleri ![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Perihan Magden __________________
tik tak seslerinden ürkmeden..... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|