"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski28-10-07, 10:40  #1
barış

Giriş Tarihi: Nov 2006
''Kardeşini Seç''

GÖNÜLÜLER ARIYORUZ
Bu site hepinizin. Her ilden her ilçeden gönüllüler arıyoruz.
KARDEŞİNİ SEÇ i daha etkin hale getirmek için, biraz daha kenetlenelim. Yurdumuzun dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi, okullu kardeşlerimize el uzatabilmek için o yörelerde yaşayan gönüllüler arıyoruz.
GÖNÜLLÜLER ;
-Yöresindeki ihtiyaç sahibi çocukları saptayıp, formlarını doldurup bize yollayacak…Bu konuda gerekirse, Milli Eğitim ile ya da yerel yönetimler ile işbirliği yapacak.
-Kütüphane ihtiyacı olan okulları bize bildirecek.
-Yöresindeki ‘ Kardeşini Seç ‘ ile ilgili, oluşabilecek problemlere çözümler üretecek.

Ev kadınları, çalışan kadınlar, serbest meslek sahipleri, öğretmenler, öğrenciler, kamu ve yerel yöneticiler sizi bekliyoruz

A S L A P A R A Y O L L A M A Y I N

http://www.kardesinisec.com/

barış Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 28-10-07 10:44 .
barış is offline  
Eski28-10-07, 12:43  #2
Paylaşım
Ayrıldı

Giriş Tarihi: Oct 2007

Devlet silah'a degil parayi egitim'e yatirsin, o zaman boyle seylere gerek olmayacak.
Paylaşım is offline  
Eski28-10-07, 12:49  #3
Hanuman

Alıntı:
Sayın alevi şöyle demiş:

Mesajı Göster
Devlet silah'a degil parayi egitim'e yatirsin, o zaman boyle seylere gerek olmayacak.
Devlet ne kadar eğitime yatırırsa yatırsın böyle şeylere ihtiyaç olacak; olmalı..

Toplumsallaşmanın önemli adımlarından biridir bu..konuyu açana da teşekkür ederım kendı adıma..
Hanuman is offline  
Eski28-10-07, 16:01  #4
Paylaşım
Ayrıldı

Devlet; bakanlar, basbakanlar, askeriye, cumhurbaskani. Butun bu kisiler bize hizmet etmek mecburiyetindedir. Biz onlari zengin yapmak icin atamiyoruz basimiza.

Sayin Hanuman devletler halki riskini calarak, onlari somurerek silah'a tonlarca para yatiriyorlar siz bunun farkindamisiniz? Siz koylu siniftanmisiniz? Etkileniyormusunuz? Hic zannetmiyorum. Lutfen 'halk' konusundaki hassasiyetimizi gosterelim.

"Devlettir, agamizdir, babamizdir ne yapsa yeridir" demeyelim, direnis gosterelim.
Paylaşım is offline  
Eski28-10-07, 20:08  #5
barış

Konu, belki aramızdan birkaç gönüllü çıkar diye açıldı, bu sorunu lütfen bir başlık açıp tartışınız.
Eski29-10-07, 00:53  #6
Paylaşım
Ayrıldı

Alıntı:
Sayın bRS şöyle demiş:

Mesajı Göster
Konu, belki aramızdan birkaç gönüllü çıkar diye açıldı, bu sorunu lütfen bir başlık açıp tartışınız.
Sayin bRS; gercekten ozur diliyorum sizden.
Konu basligini siyail goruslerimle batirdigim icin uzgunum. Insan'in memleketi, ve en basta 'INSAN' soz konusu oldugunda kendimi butun olaylardan sorumlu hissetmemden kaynaklanan icimde sonmek bilmeyen bir alev var.

Saygilar
Paylaşım is offline  
Eski29-10-07, 01:17  #7
barış

Alıntı:
Sayın alevi şöyle demiş:

Mesajı Göster
Sayin bRS; gercekten ozur diliyorum sizden.
Konu basligini siyail goruslerimle batirdigim icin uzgunum. Insan'in memleketi, ve en basta 'INSAN' soz konusu oldugunda kendimi butun olaylardan sorumlu hissetmemden kaynaklanan icimde sonmek bilmeyen bir alev var.

Saygilar
Sayın alevi, hepimizde aynı dert var; bunlar için hiçkimseden özür dilememiz gerekmiyor (hatta bizlerden özür dilenmesi gerekiyor, halk olarak), ayrıca inceliğiniz içi teşekkür ederim kendi adıma.

Ama bu sorunu ayrı bir konuda tartışırsak bu konunun açılış amacını kaybetmemiş olur, amaç doğrultusunda hareket etmiş oluruz.

Saygı ve sevgilerimle
Eski07-11-07, 09:41  #8
Engin ol

Giriş Tarihi: Oct 2005

Alıntı:
Sayın Individualist Anarchist şöyle demiş:

Mesajı Göster
Açılan konu saptırılmak istenmiş.Silah konusu ayrı bir konudur.Yinede bir iki satırlarla açıklıyayım.
Silahımız olmaz ise,hiçbir ülkeye caydırıcı olamyız.Ülkemiz paylaşmaya açık olur.Haçlı seferlerini unutmamalıyız.Tüm avrupa bir olarak,yurdumuzu paylaşmaya gelmerini gördük.
Silahımız olmaz ise,ülkemizi nasıl savunacağız?.
Saygılarımla.
Engin ol is offline  
Eski07-11-07, 12:19  #9
esitlik
Felsefe&Konu Dışı

esitlik'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: istanbul

Alıntı:
Sayın Engin ol şöyle demiş:

Mesajı Göster
Açılan konu saptırılmak istenmiş.Silah konusu ayrı bir konudur.Yinede bir iki satırlarla açıklıyayım.
Silahımız olmaz ise,hiçbir ülkeye caydırıcı olamyız.Ülkemiz paylaşmaya açık olur.Haçlı seferlerini unutmamalıyız.Tüm avrupa bir olarak,yurdumuzu paylaşmaya gelmerini gördük.
Silahımız olmaz ise,ülkemizi nasıl savunacağız?.
Saygılarımla.
paranın çoğunu silaha verip içeride aç ve eğitimsiz yaşamak daha mı iyi? Ben aç yaşayacağıma yeri geldiğinde savaşa giderim, başaramazsam ülke işgal edilir olur biter. Ayağında putini yokken kolunda silahla gezen bir insan için şu söz vardır; ayranı yok içmeye, faytonla gider ...ya. Saygılar.
Eski07-11-07, 15:50  #10
Engin ol

Giriş Tarihi: Oct 2005

Alıntı:
Sayın esitlik şöyle demiş:

Mesajı Göster
paranın çoğunu silaha verip içeride aç ve eğitimsiz yaşamak daha mı iyi? Ben aç yaşayacağıma yeri geldiğinde savaşa giderim, başaramazsam ülke işgal edilir olur biter. Ayağında putini yokken kolunda silahla gezen bir insan için şu söz vardır; ayranı yok içmeye, faytonla gider ...ya. Saygılar.
Şahsa ait şahsi silahdan bahsetmiyoruz.Devletin güvenliği için gerekli silahlardan bahsediyorum.
Ülkenin işgal edilmesine,asla razı olamayız.canımız pahasınada olsa,vatanımızı savunma zorundayız.
Alıntı:
Ben aç yaşayacağıma yeri geldiğinde savaşa giderim,
İyi güzel savaşa gidersinizde,Silahımız olmaz ise,karşı taraf modern silahlarla saldırıya geçerse,bizler sapan taşı ile taşmı atacağız.
Saygılarımla.

Engin ol Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 08-11-07 07:08 .Sebep: Harf moksanlığından.
Engin ol is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı