| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Teröriste Maaş !/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Silahlar , mayınlar , siyasi destek yanısıra bir de maaşları varmış ! ABD nin silahları , AB nin parası... ABD nin BOP planının taşeronu , emperyalistlerin maşası pkk nın kime kimlere hizmet ettiği açıkça görülüyor. Ya hala , Milletin vergilerinden Milletvekili maaşı alanlar, Zübeyir Aydar,(pkk kongre gel Avrupa sorumlusu) Leyla Zanagiller...... Ve pkk ya terör örgütü diyemiyen sözde bağımsızlar , etnik ırkçı dtp liler.. Meclisdeki Barzaniciler.......... Teröristin parası Avrupa'dan Terör örgütü PKK'nın para trafiğini MASAK yakaladı. Eylem başına para alıyorlar. ........... http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=110829 Teröriste maaş http://www.tercuman.com.tr/v1/haber....20maaş&katid=1 __________________
Bölücülüğe , Gericiliğe her türlü özgürlük ve demokrasi itinayla bulunur . Ya Ulusalcılığa? Yassak , kardeşim yassak ! Ulusalcılık yassakk !! FatmaSeher Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 28-10-07 11:49 . |
|
| #2 | ||
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| Alıntı:
| |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| 150 dolara teröristlik... İş mi Be ! |
|
| #4 | |
Siyaset ![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: İzmir/Kıbrıs
| Sayın FatmaSeher, Aynı haberi ben de bu sabah okudum, inanın sizin kadar madım.Ya ben yanlış anlıyorum yada siz bazı kelimeleri çekerek haberi çarpıtıyorsunuz. Şimdi, haberde de öyle yazıyor zaten, bu paralar örgüte evet Avrupa'dan geliyor. Avrupa coğrafyasından havale ediliyor yani Avrupa Birliği tarafından gönderilmiyor. Zaten zaman zaman haberlerde de duymuyor muyuz, "PKK'nın Avrupa kasası olarak bilinen..." diye. Ya bu kişiler tarafından direkt olarak yada örgüt sempatizanları tarafından aracı ile gönderiliyordur. Haberde Avrupa'daki bir sivil toplum örgütünden denmiş başka da bir şey denmemiş. Tabii şöyle de bir itiraz getirebilirsiniz, parayı AB göndercek olsa enayi mi elbette resmi kanal aracılığıyla göndermez. Başka biri çıkar başka bir senaryo üretir. Komplo siyaseti işte. __________________
yeşil bir tepe var mı kuzum orada ve yaşanacak bir ev o yeşil tepenin ardında |
|
| #5 | |
| Sayın bolşevik , AB deki pek çok STK nın , yani sivil toplum kuruluşu adında faaliyet gösteren bazı vakıf ve derneklerin , ABD- NED bağlantısını (NED- Cia denetimli ve kurucusu da eski Cia yöneticisi olan ABD tarafından kurdurulan) ağını, Mustafa Yıldırım'ın "Sivil örümceğin ağında" belgesel araştırma kitabından okursanız taşlar yerine oturur.. Gelelim habere haber başlıklarını iki ayrı kanaldan olduğu gibi taşıdım .. ve ayrıca yukarıdaki yorumu da yaptım. *Ya hala , Milletin vergilerinden Milletvekili maaşı alanlar, Zübeyir Aydar,(pkk kongre gel Avrupa sorumlusu) Leyla Zanagiller...... Ve pkk ya terör örgütü diyemiyen sözde bağımsızlar , etnik ırkçı dtp liler.. Meclisdeki Barzaniciler.......... **pkk nın tetikçilik yaptığı ABD nin BOP planında , görevliyiz diyenler... ABD stratejik dostumuz müttefikimiz diyenler.. AB medeniyet projesi deyip, AB pazarlamacılığı yapanlar.. __________________
Bölücülüğe , Gericiliğe her türlü özgürlük ve demokrasi itinayla bulunur . Ya Ulusalcılığa? Yassak , kardeşim yassak ! Ulusalcılık yassakk !! FatmaSeher Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 28-10-07 12:07 . |
|
| #6 | |
| Bir haber için neden kitap okuyayım allah aşkına. O stk'nın adını verin bitsin, bu da mı psikolojik savaş yoksa? __________________
yeşil bir tepe var mı kuzum orada ve yaşanacak bir ev o yeşil tepenin ardında |
|
| #7 | |
| 150 avro maaşın genelde pkk lı yakınlarına olduğu belirtiliyor zaten haberde... yani AB sadaka da dağıtıyor pkk tarftarları ve pkk lı yakınlarına..Manen satın alma ücreti yani... __________________
Bölücülüğe , Gericiliğe her türlü özgürlük ve demokrasi itinayla bulunur . Ya Ulusalcılığa? Yassak , kardeşim yassak ! Ulusalcılık yassakk !! FatmaSeher Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 28-10-07 12:15 . |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
Mustafa Yıldrım'ın "Sivil Örümceğin Ağında" kitabı tamamen belgelere dayanır.. __________________
Bölücülüğe , Gericiliğe her türlü özgürlük ve demokrasi itinayla bulunur . Ya Ulusalcılığa? Yassak , kardeşim yassak ! Ulusalcılık yassakk !! | |
|
| #9 | ||
| Merak etmeyin AB fonları ile sosyalistlik yapan partileri de biliyorum. O konuda azbuçuk okumuşluğum var. Fakat daha ortada ismi olmayan bir STK hakkında nasıl bilgi edinebilirim onu bilmiyorum. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Saygılar. Alıntı:
| #10 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Oct 2007
| Sadaka mi? Sizin parali askerleriniz ne aliyor? Memur'a odenen para 'para' niteligini tasimiyor. Paylaşım Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 28-10-07 13:56 . |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|