Dergi

Blog

Evrim

Marksizm

Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

2. Geleneksel Yaziyaz Amator Şiir Yarışması

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski28-10-07, 19:46  #1
barış

Giriş Tarihi: Nov 2006
Tayyip Oğlunu Askere Gönder

Bu sitenin tüm geliri, bu siteyi ziyaret edip destek olanlar için toplanıp
vatandaşımız adına, varlığım Türk varlığına armağan olsun demiş, yan gelip yatmamış (!) şehitlerimizin anısına TSK Mehmetçik Vakfı'na bağışlanmaktadır.

http://tayyipoglunuaskeregonder.com/intro/

barış Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 28-10-07 20:08 .
barış is offline  
Eski28-10-07, 19:49  #2
Serda
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu

Serda'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2007
Ülke / Şehir: Dünyadan

Kendileri bugün "duygusallığa yer yok" dediler..

Oğlunu Kerkük'e gönderirkende duygusallığa yer vermeyeceğini düşünüyorum.
Eski28-10-07, 20:26  #3
ABCDE

ABCDE'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2007

Sadece Tayyip Erdogan degil, bütün milletvekillerinin cocuklari kisa süreli bir egitimden hemen sonra cepheye sürülmelidir. Böylelikle aldiklari kararda ne kadar istekli ve gercekci olduklari görülmüs olur... Bunun yaninda savas savas diye bagiran bütün aktörleride ayni sekilde cepheye göndermeli... Mesela, Ertugrul Özkök, Erman Toroglu gibi... Bütün ülkücülere de genel bir cagri yapilmali ve derhal hepsi silah altina alinip cepheye sürülmelidir. Ayni sekilde forumumuz icinde de savasi arzu edenler hemen yarin askerlik subelerine gönüllü olarak gidip kaydolmalari gerekir. Bunlar yapilacak ki biz sizin bu savas isteginizin ne derece samimi oldugunu anlayabilelim...
Eski30-10-07, 13:40  #4
PENtagram_

Giriş Tarihi: Feb 2007

Alıntı:
Sayın ABCDE şöyle demiş:

Mesajı Göster
Sadece Tayyip Erdogan degil, bütün milletvekillerinin cocuklari kisa süreli bir egitimden hemen sonra cepheye sürülmelidir. Böylelikle aldiklari kararda ne kadar istekli ve gercekci olduklari görülmüs olur... Bunun yaninda savas savas diye bagiran bütün aktörleride ayni sekilde cepheye göndermeli... Mesela, Ertugrul Özkök, Erman Toroglu gibi... Bütün ülkücülere de genel bir cagri yapilmali ve derhal hepsi silah altina alinip cepheye sürülmelidir.
Sayın ABCDE bu tümcelerinize tamamen katılmakla birlikte,gerçekleşmesinin de bi o kadar güç olduğunu belirtmek isterim.Bunlar sadece sözde vardır iş icraata gelince sıfır.

Tayyipin bırakın oğlunu Kerküke göndermesini askere gönderse bile İstanbul dışına göndermez keza diğer milletvekili ve bakanların çocuklarından kaçı doğuda askerliğini yapmış ya da yapıyor? bir elin parmaklarını geçmez.

Geçenlerde bir tv de izledim bir bakan ya da milletvekili(tam olarak hatırlamıyorum) bir soru üzerine benim oğlum şırnakta askerliğini yapıyor demişti ertesi gün olayın gerçek yüzü çıktı ve meğerse İstanbulda askerlik yapıyormuş.
PENtagram_ is offline  
Eski30-10-07, 13:55  #5
özedönüş
Uzaklaştırıldı

Giriş Tarihi: Oct 2006

Alıntı:
Sayın ABCDE şöyle demiş:

Mesajı Göster
Sadece Tayyip Erdogan degil, bütün milletvekillerinin cocuklari kisa süreli bir egitimden hemen sonra cepheye sürülmelidir. Böylelikle aldiklari kararda ne kadar istekli ve gercekci olduklari görülmüs olur... Bunun yaninda savas savas diye bagiran bütün aktörleride ayni sekilde cepheye göndermeli... Mesela, Ertugrul Özkök, Erman Toroglu gibi... Bütün ülkücülere de genel bir cagri yapilmali ve derhal hepsi silah altina alinip cepheye sürülmelidir. Ayni sekilde forumumuz icinde de savasi arzu edenler hemen yarin askerlik subelerine gönüllü olarak gidip kaydolmalari gerekir. Bunlar yapilacak ki biz sizin bu savas isteginizin ne derece samimi oldugunu anlayabilelim...
Tamamına katılıyorum.Zaten bu kirli savaşta sözkonusu kişilerin hiç zarar görmemesi bile, savaşın kime yaradığını gösterecek kanıttadır.
özedönüş is offline  
Eski30-10-07, 14:30  #6
Kinem
Kültür&Sanat

Kinem'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2006

Kandil'e gider Gabar'dan döner...heheyyy gülüm heheyy..

tey tey
Eski30-10-07, 19:12  #7
Beckho

Beckho'nın Avatarı

Ülke / Şehir: İstanbul-Denizli

Alıntı:
Sayın ABCDE şöyle demiş:

Mesajı Göster

Evet hakkaten çok mantıklı,savaşı isteyenler savaşsın.

SAYGILAR...
Beckho is offline  
Eski30-10-07, 19:45  #8
Kinem
Kültür&Sanat

Kinem'nın Avatarı

...atladım girdim bağa oy atladım girdim bağa
asker gider Irağa oy asker gider Irağa
çıkar ise teskere oy çıkar ise teskere
Tayip gitsin askere oy Tayip gitsin askere...

1 Sene önce oynadığımız "altta kaldım abi" oyununda seslendirmiştik, unkapanına düşecek fırsatı bulamadı ne yazık ki
Eski30-10-07, 20:49  #9
bozkır

bozkır'nın Avatarı

Ülke / Şehir: izmir

oğlunu değil babasını gönderin önce....

En büyük söz Kuran bile / Arada bir okunur besmeleyle.
Kadehteyse öyle bir ayet var ki / Okur insan her zaman, her yerde.
bozkır is offline  
Eski30-10-07, 20:52  #10
Kinem
Kültür&Sanat

Kinem'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın bozkır şöyle demiş:

Mesajı Göster
oğlunu değil babasını gönderin önce....
bende öle dedim

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı