"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Bu sitenin tüm geliri, bu siteyi ziyaret edip destek olanlar için toplanıp vatandaşımız adına, varlığım Türk varlığına armağan olsun demiş, yan gelip yatmamış (!) şehitlerimizin anısına TSK Mehmetçik Vakfı'na bağışlanmaktadır. http://tayyipoglunuaskeregonder.com/intro/ __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel barış Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 28-10-07 20:08 . |
| #2 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Kendileri bugün "duygusallığa yer yok" dediler.. Oğlunu Kerkük'e gönderirkende duygusallığa yer vermeyeceğini düşünüyorum. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Sadece Tayyip Erdogan degil, bütün milletvekillerinin cocuklari kisa süreli bir egitimden hemen sonra cepheye sürülmelidir. Böylelikle aldiklari kararda ne kadar istekli ve gercekci olduklari görülmüs olur... Bunun yaninda savas savas diye bagiran bütün aktörleride ayni sekilde cepheye göndermeli... Mesela, Ertugrul Özkök, Erman Toroglu gibi... Bütün ülkücülere de genel bir cagri yapilmali ve derhal hepsi silah altina alinip cepheye sürülmelidir. Ayni sekilde forumumuz icinde de savasi arzu edenler hemen yarin askerlik subelerine gönüllü olarak gidip kaydolmalari gerekir. Bunlar yapilacak ki biz sizin bu savas isteginizin ne derece samimi oldugunu anlayabilelim... __________________
Islam'a bak, hizaya gel! Hurilerle yatacagima, zabanilerle yatarim! |
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
Tayyipin bırakın oğlunu Kerküke göndermesini askere gönderse bile İstanbul dışına göndermez keza diğer milletvekili ve bakanların çocuklarından kaçı doğuda askerliğini yapmış ya da yapıyor? bir elin parmaklarını geçmez. Geçenlerde bir tv de izledim bir bakan ya da milletvekili(tam olarak hatırlamıyorum) bir soru üzerine benim oğlum şırnakta askerliğini yapıyor demişti ertesi gün olayın gerçek yüzü çıktı ve meğerse İstanbulda askerlik yapıyormuş. | |
| #5 | ||
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
| |
| #6 | |
Kültür&Sanat ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| Kandil'e gider Gabar'dan döner...heheyyy gülüm heheyy.. tey tey ![]() __________________
düşüşte.. |
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: İstanbul-Denizli
| Alıntı:
Evet hakkaten çok mantıklı,savaşı isteyenler savaşsın. SAYGILAR... __________________
Herkes dünyaya mutluluk getirdi; kimi geldiğinde, kimi gittiğinde... | |
| #8 | |
| ...atladım girdim bağa oy atladım girdim bağa asker gider Irağa oy asker gider Irağa çıkar ise teskere oy çıkar ise teskere Tayip gitsin askere oy Tayip gitsin askere... 1 Sene önce oynadığımız "altta kaldım abi" oyununda seslendirmiştik, unkapanına düşecek fırsatı bulamadı ne yazık ki ![]() ![]() __________________
düşüşte.. |
| #9 | |
|
Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| oğlunu değil babasını gönderin önce.... __________________
Sensiz camide, namazda işim ne? / Seninle buluşma yerim meyhane. Benim sevmem de böyle, yüce Tanrı: / İstersen kaldır at cehennemine. En büyük söz Kuran bile / Arada bir okunur besmeleyle. Kadehteyse öyle bir ayet var ki / Okur insan her zaman, her yerde. |
| #10 | |
| __________________
düşüşte.. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|