"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Dışişleri Bakanı: ABD'nin terör örgütüne destek.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Alıntı:
ABD'nin herhangi bir terör örgütüne destek vermesine ihtimal vermiyor musunuz ? Nedense halkımızın çoğunluğu bu durumu pekala ihtimal dahilinde görüyor. Öyleyse birileri fena halde yanılıyor... __________________
''Kemalist Devrim tamamlanacak (...) Gençlik bütün Kemalist güçlerle yek vücut olmak zorundadır.'' DENİZ GEZMİŞ, Devrim Gazetesi - 23 Aralık 1969 - Sayı: 10 - Sayfa: 2-7 Gılgamış Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 29-10-07 01:09 . | |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Abd halkı kendi ülkesinin başkanına demediğini bırakmazken Ali Babacan bunca hadise yaşanmasına rağmen küstah bir şekilde hala Abd yi savunur bir politika izliyor.Abd nin BOP unda görev Pkk değil mi hadi onu da geçelim Pkk ya her türlü mühimmatı ben mi sağlıyorum.Bunları herkes bilirken bakan görmezden geliyor umarım artık abd ye itaat etmekten vazgeçersiniz. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| dışişleri bakanının farklı konuşması zaten beklenemez. diplomasi düşük profilde konuşmayı gerektirir. "düşünmek bile istemiyorum, ihtimal vermiyorum" sözlerisatır arasında kuşkuyu da beraberinde ifade eder. gerçi babacan bu işin uzmanı değil daha bu işlerde yeni ama bu bile dikkatli konuşması gereğininin altını çiziyor. __________________
Bırakınız geçsinler, bırakınız yapsınlar! |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Alıntı:
Bu işin diplomatik dili falan kaldı mı? __________________
''Kemalist Devrim tamamlanacak (...) Gençlik bütün Kemalist güçlerle yek vücut olmak zorundadır.'' DENİZ GEZMİŞ, Devrim Gazetesi - 23 Aralık 1969 - Sayı: 10 - Sayfa: 2-7 Jakoben Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 29-10-07 22:23 .Sebep: chat üslubu | |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Kimse beklemiyordu zaten dışışleri bakanından, amerika terörü destekliyor diyeceğini. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|