"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| AKP, 2003 yılında 25 milyar dolar gelir elde edileceğini ileri sürerek kamuoyunda kısaca 2/B orman arazilerinin satışı olarak bilinen konuyu gündeme getirmiş, bu girişim TEMA Vakfı’nın da içinde bulunduğu Ormanlarımıza Sahip Çıkalım Birliği’nin önderliğinde yapılan çalışmalar, kamuoyunun tepkisi ve 10’ncu Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in veto kararı ile engellenmişti. Ancak, AKP seçim bildirgesinde de yer verdiği 2/B orman arazilerinin satışını, kapsamını daha da genişleterek yeniden gündeme getiriyor. Çevre ve Orman Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı bu konudaki teknik çalışmaları başlattı. Devamı: http://www.tema.org.tr/BizdenHaberle...Kampanyasi.htm İmza için formu doldurup gönderiyorsunuz okadar. Altında adınızı ve soyadınızı görebiliyorsunuz. İmza için : http://www.tema.org.tr/2B/ __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #2 | |
|
Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| 151,934ü de ben oldum __________________
Sensiz camide, namazda işim ne? / Seninle buluşma yerim meyhane. Benim sevmem de böyle, yüce Tanrı: / İstersen kaldır at cehennemine. En büyük söz Kuran bile / Arada bir okunur besmeleyle. Kadehteyse öyle bir ayet var ki / Okur insan her zaman, her yerde. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| ben de imzaladım, 265.432 kişi olmuşuz. __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| ben bizzat kendi elimle imzalamıştım zaten ![]() şimdi tekrar imza attım ve 285 bin küsuruncuyum __________________
Duvarlar renkli olsa da,karanlıkta ne görebilirsin ki? Bir köre,rengi nasıl anlatabilirsin ki? Zıpçıktı Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 22-11-07 18:09 . |
| #5 | |
| Son zamanlarda Tema bu konuda daha da aktifleşti, üniversitelerde ve sokaklarda doğrudan imza topluyorlar. __________________
| #6 | |
| Hayrettin Karaca "verin bana bir milyon imza, sattırmam" diyor. __________________
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| 309.763'üncü de benim.... __________________
Düşünceler olmuş bir sarp. Mantık olmasa bu ne harp! |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|