| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Kadın programlarının ev kadınları üzerindeki etkileri/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Antropoloji,Psikoloji, Sosyoloji... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: aydın
| Kadın programlarının ev kadınları üzerindeki etkileri slm arkadaşlar ben sosyoloji bolumu ogrencısıyım ve "kadın programlarının ev kadınları uzerındeki etkileri"adli bır anket yapıyorum.Bu anketi yapma amacım hızla artan kadın programlarının zaman kaybından baska bır sey olmadıgını ortaya koymak ve bu programların izlenme oranının egıtım sevıyesıne gore degıstıgını ortaya koymaktır.Bu konu hakkındakı goruslerınızı beklıyorum. |
|
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Üniversite'deki bir hocam (ki kendisi felsefe ve sosyoloji temalı dersler verir) gelin-kaynana programlarını beğeniyle izlediğini söylerdi. Sanırım bahsettiğiniz tarzda kadın programlarına da ilgi duyuyordu. Evet, eğitim ve kültür seviyesiyle göre bu programların izlenmesi arasında belirli bir orantı olduğu söylenebilir. Fakat kültürlü ve eğitimli kimseler de bu programları belki de bambaşka nedenlerle izleyebilirler. Saygılarımla. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Bir seyleri tümden reddetmek yerine, ondan bilgi almak, istatistiki sonuclar cikarmak, genel egitim düzeyi, ahlaka bakis acisi, geleneklere bagliligin dercesi hakkinda halkin görüslerini yakalamak, bir düsünce sahibi olmak anlamida yararsiz sayilmazlar. Saniyorum sayin Türker´in dedigi gibi izleme nedenleriyle iliskili olsa gerek. saaygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
|
| #4 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Feb 2006 Ülke / Şehir: ankara
| Bence bu programlar iki türlü etkiliyo kadınları birincisi olumlu ders alıyolar ikincisi olumsuz özenti sonucu güç alıp uygulamaya geçiyolar ![]() |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Reyting için yapılan, içi boş teneke şeyler ama arkadaşımın köpeği izlemeye bayılıyo. Ciddi söylüyorum hele seda sayanın programını açmazsan havlayıp ortalığı inletiyo açıp susturuyolar... Ne diyim işte :D __________________
[B]Bir insanı öldürüseniz katil olursunuz, Binlerce insanı öldürürseniz Fatih olursunuz, Hepsini öldürürseniz Tanrı olursunuz. Dave Mustaine - Megadeth[/B] |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|