| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Kaç F var ?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
| Bu zeka testi Daimler firmasinda gelistirilmis. Yazidaki F harflerini sayin.. (Aşağıya daha sonra bakın) FINISHED FILES ARE THE RE- SULT OF YEARS OF SCIENTIF- IC STUDY COMBINED WITH THE EXPERIENCE OF YEARS Kaç saydınız ? Emin misiniz ? * * * * * * * * * * Eger cevabiniz 3, 4 ve 5 ise yanlis 6 tane F var... Genelde bu teste insanlar 3 olarak cevap veriyormus Eger ilk defada 6 bulduysaniz bir dahisiniz... Daimler firmasindakiler insan beyninin OF karakterlerini yanyana çogu kere dogru algilayamadigini kesfetmisler... |
|
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Bunun nedeni deha falan değil bence. Sebebi şu ki, İngilizce de "of" sözcüğü "of" diye değil de "ıv" diye okunur, yani telaffuzda "f" yoktur. ![]() Türklerin hepsi dahi çıkar aksi halde :D __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #3 | |
| 1. Burada kelime önemli değil. Harf önemli 2. Daimler bir Alman firmasıdır. (Mercedes'i üreten firma) 3. Dahimiyim bilmem ama ben 6 adet bulmuştum. ![]() |
|
| #4 | |
| Bu konu hakkında bir yorum getiremeyeceğim ![]() Ben iki ayrı sonuç bulmuştum, türkçe okunursa ve ingiliizce okunursa diye ![]() __________________
|
| #5 | |
Yazıyaz Kurucu Üyesi
Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: Virginia, USA
| bende 6 buldum dahi olduğumada inanmıyorum yazının anlamını bile okumadım sadece f leri saydım olay bu kadar basit ![]() |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: manisa
| Yine ABD kaynaklı bir psikolojik tespit sorusu da ben sorabilir miyim ? Değişik bir lezzet olsun, unutmadan söyleyeyim F leri bende 5 buldum Soru : Kadının babası vefat etmiş, cenaze merasiminde hiç geçinemediği dargın olduğu kızkardeşiylede görüşmüş ayrıca cenaze törenine katılan yabancı bir adamı görünce çok beğenmiş, hatta beğenmişten öte bayılmış. sonra tören bitmiş birkaç gün sonra kızkardeşiyle buluşmuşlar, ve kadın kızkardeşini öldürmüş. iyi bir araştırma ile kadın yakalanmış ve sorguda kızkardeşini neden öldürdüğünü itiraf etmiş sizce neden öldürmüş olabilir |
|
| #7 | |
| Çünkü adamın karısıymış öldürülen kadın ![]() __________________
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| 1. Bende ilk sayışımda 6 buldum. Dehalıkla alakası olacağını sanmıyorum. 2. Kızkardeşini, o adam belki kızkardeşinin de cenazesine gelir de, tekrar görür umuduyla öldürmüş olabilir. (Böyle bişi olabilir mi yaaa!!!) |
|
| #9 | |
| 1 - ) Kız kardeşinin cenaze merasimine gelir tekrar görür tanışırım düşüncesi ile öldürmüştür. 2 - ) Diğer cevaplar. Eğer cavabınız 1. şık ise siz suçlu adayısınız. Psikolojiniz uygun. Eğer cevabınız 2. şık ise siz normal bir vatandaşsınız. ![]() |
|
| #10 | |
| Sevgili dostum Cengiz'i bugünden itibaren arkadaşlıktan men ediyorum :-) Tabi bunun ne kadar bilimsel bir test olduğu da tartışılır çünkü tek bir sorudan karakter tahlili yapılabileceğini iddia etmek epey büyük bir iddia. __________________
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|