| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| 31 Ekim'e girdik. Teması korku üzerine kurulu olan Cadılar bayramınız kutlu olsun. ![]() ![]() Antioksidan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 31-10-07 00:10 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: bedenim
| Cadılar bayramımız mı? __________________
Hayat kızgın boğa, ben kırmızı pelerin... sagopa! |
| #3 | |
| |
| #4 | |
| Türk bayramı olması pek gerekmez sanırım. Sonuçta çok eski zamanlardan kalan (hıristiyanlık öncesi) bir gelenek. Sonuçta günümüzde bir dini ya da milli anlamı yok. Sadece korku temelli, eğlence amaçlı bir gün. Kutlanmasında bir mahsur yok bence. |
| #5 | ||
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Sep 2007
| Alıntı:
Bizim böyle bir geleneğimiz yok. Yitip giden ve sahip çıkmamız gereken çok daha önemli kültürel değerlerimiz ve geleneklerimiz varken, böyle bir bayramı sözkonusu etmek lüzumsuzdur. __________________
Sükunet. | |
| #6 | |
Felsefe - İnançlar ![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Cadilar bayramina gönül veren bütün forumdaslarin bayramlarini kutluyorum. Yarin en güzel sarabimdan icecegim ![]() __________________
Turkiye'de yapilan katliamlar unutulmayacaktir... Eger tek bir insan absürd fikir sahibi olursa buna deli diyorlar, bircok insan absürd fikir sahibi olursa buna INANC diyorlar. Robert M. Pirsig |
| #7 | |
| Onları da siz yaşatın o halde Sayın Rakıbalık. Cadılar bayramının kutlanışı onları engelleyecek değil ya. |
| #8 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Oct 2007
| Hemen scream maskemi hazirlayayim (yok daha neler artik, ne gunlere kaldik yarabbi..) Cadilar bayramini bende gereksiz buluyorum. (Sacmalik otesi) Benim anlayamadigim nesini kutluyoruz, hani korku amaclidir diyorsunuz sayin turkey Bunda kutlanacak birsey varsa soyleyinde bizde bilelim. |
| #9 | |
Felsefe - İnançlar ![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Bilgi amacli olmasi bakimindan yazma geregi duyuyorum. Bir cok ülke cadilar bayrami dolayisi ile tatil ilan edebiliyor. Mesela Belcika bu ülkelerden birisidir. __________________
Turkiye'de yapilan katliamlar unutulmayacaktir... Eger tek bir insan absürd fikir sahibi olursa buna deli diyorlar, bircok insan absürd fikir sahibi olursa buna INANC diyorlar. Robert M. Pirsig |
| #10 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Amen, abi ![]() |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|