"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Türkiye Irak'a Giremez / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007 Ülke / Şehir: izmir
| Alıntı:
Kaynak Ben bu iki yüzlülüğe ve sözde hukuk severliliğe ne diyeyim. Daha beterini kendi topraklarında ve sınırlarında yaşasınlar. __________________
Saygılarımla | |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| batı, operasyonun kürt halkına yapılacağını düşünüyor ya da düşünmek istiyor. onların tavrı gayet açıktı zaten.avusturya, almanya, norveç, fransa... pkk'nın en büyük finansörlerinden.yunanistanda pkk kampları bile vardı yakın zamana kadar. şaşırdığım tek nokta, bu açıklamanın "türk dostu" yeşillerden gelmesi. __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala |
|
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Alıntı:
Siz hiç merak etmeyin... Her yerde görüntüleri yayınlanacaktır. Malum orası türkiye değil. Öyle herşey gizli kapaklı olmayacak. kimlerin neler yaptığını hep beraber göreceğiz. kimlerle savaşıldı. | |
|
| #4 | |
| göreceğiz tabi, hiç şüpheniz olmasın. TSK mı katil, peşmergeler ve pkk mı katil hep beraber göreceğiz. sizler tel aferi görmezden gelip , pkk ile mücadele operasyonlarına katliam diyen insanlarsınız. tavrınızda hiç samimiyet gremiyorum sn phidas... __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala |
|
| #5 | ||
Kültür&Sanat ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| Alıntı:
| #6 | |
| çıkmak isterse çıkar elbet. ABD vietnam'dan çıkabiliyorsa , türkiye de ırak'tan çıkabilir. __________________
|
| #7 | ||
| Alıntı:
| #8 | ||
| Alıntı:
daha operasyon olmadan felaket seneryoları üretmenin hiçbirimize faydası yok! hem madem vietnam örneğine o kadar takıldınız ; savaşı teknik olarak vietnam kazanmış olabilir ama reel olarak ABD galip. __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala | |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
Türkiye Irak'a girecek ancak çıkışını hepimiz izleyeceğiz savaş istiyoruz diyenler en önde vurulacak ki olması gerekende budur!Galip gelecek olan anca kana susamışlık olacaktır! __________________
“kadınım” demek suçtur, yasaktır ve utanma ve tecrit ve ölüm sebebidir! | |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007 Ülke / Şehir: izmir
| Alıntı:
TSK Irak'a girer. Bir güzelde çıkar. Ayrıca operasyonla savaşı karıştırma anlayışını anlayamıyorum. Eğer operasyon hakkını kullandı diye savaş çıkacaksa yapacak birşey yok. Sadece olan en çok sivillere olacaktır. Savaş en çok sivillere zarar verir. Hiç bir sağlıklı kafa savaş durumunda pek sağlıklı ve insaniyetli olamaz. Ölmemek için öldürecektir. Suçsuz, alakasız, çoluk, çocuk, kadın, yaşlı, eğitimli, cahil herkes savaştan nasibini kötü bir şekilde alacaktır. Asıl suç ülkeyi o ortama sokan bölgeyi yöneten aşiret ağalarında olacaktır.. Güçsüz ve Tam bağımsız olmayan Türkiye kendini uluslararası platformda haklı çıkaramayacaktır. Haklı olduğu davalarda bile. Kıbrıs bunun somut örneğidir. Yalnız tüm ülke birlikte ve beraber olduğu takdirde tüm yönetimsel araçları elinde bulunduran ( BM gibi ) emperiyalist devletlerin çıkarlarına ters düşsede hiç birşey olmaz. Önemli olan Türkiye'nin birlik ve beraberlik içinde olması. Elbette kimse savaş ortamını istemez. Ne şahısm , ne devlet olarak nede vatandaş olarak. Ama birşeyler kaçınılmaz olursa bedeli ne olursa olsun birşeyler yapılacaktır. Kurgularsak ; Eğer kaçınılmaz son ve tek seçenekse gerekirse kuzey Irak' daki kürt yönetimini, barzan aşiretini, talabani aşiretini yok edilmesi ile olur. Belki Tüm Irak halkı o zaman rahatlar.Gerçi yılanın başı ABD ve İngiltere. Onlarıda kovarsak gel keyfim gel. Siz en iyisi son paragrafı ciddiye almayın. Akşam yorgunluğu.. __________________
Saygılarımla | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|