| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Bungee Jumping / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Yapan eden,bilen gören var mı ? Bu aralar baya istiyorum şu olayı yapmayı... Özellikle Ankarada bu olayın gerçekleştiği bildiğiniz bi yer varsa ve bizle paylaşırsanız çok minnetar olacağım...Bu heyecanı tatmadan ölürsem gözüm açık gidecek... __________________
Hatadan korkan, hata yapmayan ne iş yapar ne de yeni bir şey öğrenir. Çocukların hızlı öğrenmelerinin en önemli sebeplerinden biri hata yapmaktan korkmamalarıdır. |
|
| #2 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Ölüm heyecanı arıyorsan rus ruleti oynayabilirsin İkisi de aynı derecede tehlikeli sayılır.__________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Sayın Etealp; Bilemiyorum işinize yarar mı ama şu linke bakabilirsiniz. http://www.alternatifsporlar.net/bungee_jumping.asp |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Anlaşılan bu büyük zevki ankarada tadamayacagım.Bunun kadar tehlikeli bildiğiniz başka sporlar varsa yazarsanız sevinirim(Rus ruleti hariç rusları sevmem çünkü )__________________
Hatadan korkan, hata yapmayan ne iş yapar ne de yeni bir şey öğrenir. Çocukların hızlı öğrenmelerinin en önemli sebeplerinden biri hata yapmaktan korkmamalarıdır. |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
Maksimum adrenalin ama bir o kadar da tehlikeli bir spor bu... __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Alıntı:
![]() __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|