| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Cumhuriyet TV açılıyor! / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| " Cumhuriyet Tv açılıyor Cumhuriyet Gazetesi yönetimi aldığı süpriz kararla televizyon dünyasına adım atmak için düğmeye bastı. Teknik altyapısı tüm hızıyla devam eden televizyon için Ankara ve İstanbul'da ekip kurma çalışmaları start aldı. ''Cumhuriyet TV" adıyla ilk olarak Digitürk'te yayına başlayacak televizyonun bayramdan sonra yayına başlaması hedefleniyor. Televizyonun kablo tv ve uydudan da yayın yapması için çalışmalar sürüyor." http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=105553 |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| sonunda. bi ara açılmayacak diye spekülasyonlar olmuştu ama doğru değilmiş anlaşılan.hayırlı uğurlu olsun, bakalım bu kanal kaç gün kapatma cezaları alacak... __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala İvanov Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 06-11-07 16:52 . |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| "Cumhuriyet TV'ye ilk transfer Kanaltürk'ü bırakarak Cumhuriyet TV'yi kuracak ekip yeni yayın döneminin formatını da çıkarmaya başladı. Bu çalışmalar çerçevesinde, ilk programcının da Oktay Ekinci olduğu ileri sürüldü. www.gercekgundem.com sitesinin haberine göre bir süredir Kanaltürk'te Kente Bakış adlı programı sunan Oktay Ekinci, Cumhuriyet TV'yle de anlaştı. Ekinci, aynı progamı, yeni TV'sinde hazırlayacak. Öte yandan, Cumhuriyet TV'nin çalışmaları sürerken, Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay'ın projeye karşı çıktığı öğrenildi. Balbay'ın, İlhan Selçuk'a, "TV bütün kaynaklarımızı bitirir" dediği öğrenildi." http://www.gazetemiz.com/haberler/me...k-transfer.htm redyellow Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 06-11-07 16:45 . |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Güzel olur.. __________________
Yok! |
|
| #5 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Güzel olur artık magazini farklı cepheden izleyeceğiz desenize. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Sayın Serda'ya klasik magazini, TMSF nin el koyduğu ve Aydın Doğan TV lerinden, siyasal magazini ise Roj TV den izlemesini öneririm..... Cumhuriyet'in olası magazin programlarının Sayın Serda'yı kesmeyeceği, ironik yanıtından anlaşılıyor çünkü.... |
|
| #7 | ||
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Alıntı:
Sn kgurleyen,magazin izlemeye vaktim yok ama TV'lerin tek yayın yaptığı(magazin)ortada.Adam gibi tartışma,eğitim gibi program göremiyorum.Her kanalda diziler ve magazin var,Cumhuriyetinde farklı bir yol izleyip izlemiyeceğini zaman gösterecek,reyting kaygısı eminim onuda saracaktır.Gazete bile bu kadar değiştiğine göre Tv'yi tahmin edebiliyorum. Haberleri rojdan izlemek isterdim ama uydu kanalım yok en azından farklı bir kanaldanda izlemiş olurdum. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! | |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Umarım KanalTürk gibi olmaz.. __________________
Yok! |
|
| #9 | |||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Alıntı:
Bunun dışında, eğer sol bir kanal açarsanız bile, "popüler" kalmak durumundasınız. Burnu büyük davranıp, şunu yayınlamam, bunu yayınlamam derseniz, bizim 80 öncesi TRT kanallarına dönersiniz. Roj TV demişsiniz, ben de izleyemiyorum. Ancak bir ara internetten izleniyordu. Bakıyordum, kalitesiz müzik, üçüncü sınıf şarkıcı-türkücüler orada da vardı. Şimdi ben sol kanalım diye, mesela arabesk müzik yapmamak olur mu? Özellikle arabesk saati olması gerekir. Televole veya Hülya Avşar tipinde değil ama, magazin programları da olması gerekir. Eğlence ve yarışma programları da gerekir. Mesele rating meselesi de değil. Sol taban sol bir kanal bekliyor zaten. Ancak yalnızca haber, yorum, sanat, ciddi müzik v.b. derseniz, kitleden koparsınız. Solun günümüzdeki acil görevi kitleye ulaşabilmek. Cumhuriyet, bu bakımdan başarılı gazete değil, TV'si nasıl olur acaba? | ||
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| Temennimiz bazı konuları devamlı öne çıkarıp,başka konuları hiç benimsemeden,bazı kanallarda olduğu gibi,aynı yörüngede dönmez. Gerçi bu kadar kanallar içinde hepsinide izlemek imkansız.İşimiz sadece tv. seynretmek değilya.Kanalları seyretmeden dolaşmak bile,önemli derecede zamanımızı almaya yetiyor. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|