Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Türkiye Siyaseti

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Cumhuriyet TV açılıyor! / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler

Konu Araçları
Eski06-11-07, 16:26  #1
redyellow

Giriş Tarihi: Sep 2006
Cumhuriyet TV açılıyor!

" Cumhuriyet Tv açılıyor

Cumhuriyet Gazetesi yönetimi aldığı süpriz kararla televizyon dünyasına adım atmak için düğmeye bastı. Teknik altyapısı tüm hızıyla devam eden televizyon için Ankara ve İstanbul'da ekip kurma çalışmaları start aldı. ''Cumhuriyet TV" adıyla ilk olarak Digitürk'te yayına başlayacak televizyonun bayramdan sonra yayına başlaması hedefleniyor. Televizyonun kablo tv ve uydudan da yayın yapması için çalışmalar sürüyor."

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=105553
redyellow is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski06-11-07, 16:32  #2
İvanov

İvanov'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2007
Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul

sonunda.
bi ara açılmayacak diye spekülasyonlar olmuştu ama doğru değilmiş anlaşılan.hayırlı uğurlu olsun, bakalım bu kanal kaç gün kapatma cezaları alacak...

Sen benim güldüğüme bakma
Nefret ediyorum senden hala

İvanov Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 06-11-07 16:52 .
İvanov is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski06-11-07, 16:42  #3
redyellow

Giriş Tarihi: Sep 2006

"Cumhuriyet TV'ye ilk transfer
Kanaltürk'ü bırakarak Cumhuriyet TV'yi kuracak ekip yeni yayın döneminin formatını da çıkarmaya başladı. Bu çalışmalar çerçevesinde, ilk programcının da Oktay Ekinci olduğu ileri sürüldü.

www.gercekgundem.com sitesinin haberine göre bir süredir Kanaltürk'te Kente Bakış adlı programı sunan Oktay Ekinci, Cumhuriyet TV'yle de anlaştı. Ekinci, aynı progamı, yeni TV'sinde hazırlayacak.

Öte yandan, Cumhuriyet TV'nin çalışmaları sürerken, Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay'ın projeye karşı çıktığı öğrenildi. Balbay'ın, İlhan Selçuk'a, "TV bütün kaynaklarımızı bitirir" dediği öğrenildi."

http://www.gazetemiz.com/haberler/me...k-transfer.htm

redyellow Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 06-11-07 16:45 .
redyellow is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski06-11-07, 17:07  #4
fenerbahçeli

Giriş Tarihi: Feb 2007

Güzel olur..
Eski06-11-07, 17:32  #5
Serda
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu

Serda'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2007
Ülke / Şehir: Dünyadan

Güzel olur artık magazini farklı cepheden izleyeceğiz desenize.
Eski06-11-07, 17:43  #6
kgurleyen

kgurleyen'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2006
Ülke / Şehir: Ankara

Sayın Serda'ya klasik magazini, TMSF nin el koyduğu ve Aydın Doğan TV lerinden, siyasal magazini ise Roj TV den izlemesini öneririm.....

Cumhuriyet'in olası magazin programlarının Sayın Serda'yı kesmeyeceği, ironik yanıtından anlaşılıyor çünkü....
kgurleyen is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski06-11-07, 17:49  #7
Serda
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu

Serda'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2007
Ülke / Şehir: Dünyadan

Alıntı:
Sayın kgurleyen şöyle demiş:

Mesajı Göster
Sayın Serda'ya klasik magazini, TMSF nin el koyduğu ve Aydın Doğan TV lerinden, siyasal magazini ise Roj TV den izlemesini öneririm.....

Cumhuriyet'in olası magazin programlarının Sayın Serda'yı kesmeyeceği, ironik yanıtından anlaşılıyor çünkü....

Sn kgurleyen,magazin izlemeye vaktim yok ama TV'lerin tek yayın yaptığı(magazin)ortada.Adam gibi tartışma,eğitim gibi program göremiyorum.Her kanalda diziler ve magazin var,Cumhuriyetinde farklı bir yol izleyip izlemiyeceğini zaman gösterecek,reyting kaygısı eminim onuda saracaktır.Gazete bile bu kadar değiştiğine göre Tv'yi tahmin edebiliyorum.

Haberleri rojdan izlemek isterdim ama uydu kanalım yok en azından farklı bir kanaldanda izlemiş olurdum.
Eski06-11-07, 17:51  #8
fenerbahçeli

Giriş Tarihi: Feb 2007

Umarım KanalTürk gibi olmaz..
Eski06-11-07, 18:37  #9
yorum2006

yorum2006'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006

Alıntı:
Alıntı:
Sayın Serda şöyle demiş:

Mesajı Göster
Sn kgurleyen,magazin izlemeye vaktim yok ama TV'lerin tek yayın yaptığı(magazin)ortada.Adam gibi tartışma,eğitim gibi program göremiyorum.Her kanalda diziler ve magazin var,Cumhuriyetinde farklı bir yol izleyip izlemiyeceğini zaman gösterecek,reyting kaygısı eminim onuda saracaktır.Gazete bile bu kadar değiştiğine göre Tv'yi tahmin edebiliyorum.

Haberleri rojdan izlemek isterdim ama uydu kanalım yok en azından farklı bir kanaldanda izlemiş olurdum.
Cumhuriyet'te magazin haberleri mi var Sn.Serda?

Bunun dışında, eğer sol bir kanal açarsanız bile, "popüler" kalmak durumundasınız. Burnu büyük davranıp, şunu yayınlamam, bunu yayınlamam derseniz, bizim 80 öncesi TRT kanallarına dönersiniz. Roj TV demişsiniz, ben de izleyemiyorum. Ancak bir ara internetten izleniyordu. Bakıyordum, kalitesiz müzik, üçüncü sınıf şarkıcı-türkücüler orada da vardı. Şimdi ben sol kanalım diye, mesela arabesk müzik yapmamak olur mu? Özellikle arabesk saati olması gerekir. Televole veya Hülya Avşar tipinde değil ama, magazin programları da olması gerekir. Eğlence ve yarışma programları da gerekir. Mesele rating meselesi de değil. Sol taban sol bir kanal bekliyor zaten. Ancak yalnızca haber, yorum, sanat, ciddi müzik v.b. derseniz, kitleden koparsınız. Solun günümüzdeki acil görevi kitleye ulaşabilmek. Cumhuriyet, bu bakımdan başarılı gazete değil, TV'si nasıl olur acaba?
yorum2006 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski07-11-07, 07:44  #10
Engin ol

Giriş Tarihi: Oct 2005

Temennimiz bazı konuları devamlı öne çıkarıp,başka konuları hiç benimsemeden,bazı kanallarda olduğu gibi,aynı yörüngede dönmez.
Gerçi bu kadar kanallar içinde hepsinide izlemek imkansız.İşimiz sadece tv. seynretmek değilya.Kanalları seyretmeden dolaşmak bile,önemli derecede zamanımızı almaya yetiyor.
Engin ol is offline   Alıntı Yaparak Cevapla

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı