| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
10 milyar dolarlık ÇEAŞ ve Kepez davaları/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye ve Dünya Ekonomisi, Döviz, Faiz, Borsa |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| 10 milyar dolarlık ÇEAŞ ve Kepez davaları Türkiye tarihinde gelmiş geçmiş en büyük tazminat davası olarak kayıtlara geçmeye hazırlanan 10 milyar dolarlık ÇEAŞ ve Kepez davaları, önümüzdeki ay Dünya Bankası bünyesinde görülmeye başlanacak. Eskiden Uzan ailesine ait olan; ancak daha sonra hisseleri halka satılan ÇEAŞ ve Kepez hidroelektrik santrallerinin en büyük hissedarı Kıbrıs merkezli Libananco Şirketi, Türk hükümetini "fabrikaların hisselerine el koymak" suçuyla dava etti. Uluslararası alanda hem ekonomik hem siyasi açıdan Türk hükümetinin başını ağrıtması beklenen dava, Libananco'nun ABD'li avukatı Stuart Newberger'a göre şimdiden kazanılmış durumda. DEVAMI http://www.superpoligon.com/oku.asp?id=17273 __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Siz bu konuları bilen birisine benziyorsunuz, çeaş ve kepez konusunda merak ettiğim bir mevzu vardı hazır topic varken sorayım... Bu çeaş ve kepez e diğer kardeş ve baba uzanda ortakmıydı? Hani hırsızlıktan yanlış hatırlamıyorsam cezası olupta memeleketten kaçıp bulunamayanlar? __________________
[B]Bir insanı öldürüseniz katil olursunuz, Binlerce insanı öldürürseniz Fatih olursunuz, Hepsini öldürürseniz Tanrı olursunuz. Dave Mustaine - Megadeth[/B] |
|
| #3 | ||
| Alıntı:
Sanırım Çeaş ve Kepez ile sorularınızı vereceğim linkten Cem Uzan`ın kendisinin yapmış olduğu açıklamalarda bulacaksınız. http://cem-uzan.tk/ Sayfasında Çeaş - Kepez linkini tıkladığınız taktirde gerekli dökümana ulaşabilirsiniz. Saygılarımla __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK | |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Sayfa çok ama çoook uzun ve taraflı bir sayfa. Ben sizin ağzınızdan dinlemeyi yeğlerim efenim. Birde uzanların neden memleketten kaçtığıda yok sanırsam burda. __________________
[B]Bir insanı öldürüseniz katil olursunuz, Binlerce insanı öldürürseniz Fatih olursunuz, Hepsini öldürürseniz Tanrı olursunuz. Dave Mustaine - Megadeth[/B] |
|
| #5 | |
| Konu ile ilgili bir başka yazı daha: (libananco) Yalanın belgesi... (Emin ŞİRİN Anavatan Partisi Milletvekili) Başbakan Tayyip Erdoğan’ın birinci bölgeden adaylığı düşünce kendi yerine aday gösterdiği Kemal Ağabeyi için, “Boşuna konuşmayın, bana yalanın belgesini getirin” deyip duruyordu. Biz de sayın Başbakana AKP milletvekillerine ve bütün AKP camiasına, bütün milletimize Unakıtan’ın yalanın belgesini, hem de resmi bir evrakla sunuyoruz! :cool: haberin devamı: http://durduramazsiniz.net/modules.p...%FEikayet+eden __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
| #6 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| Alıntı:
hayu kardesim INSAFFFFF.bu kadar mi kor gozunuz o dava turkiyeye karsi acildi dava turk insanina kasi acildi eger kaybedilirse bunu odiyen bizler olcaz...bunun sencesi bencesii yok. | |
|
| #7 | |
| elin Rumu benim ulkeme dava acinca hic koymuyor.ama bu ulkenin ekmegini yemis ve (belki yine uyari alacam ama kendimi tutamiyorum) bitarafinini bilmemnee etmisss insan dava acincaaa koyyor..... |
|
| #8 | |
| ne yapsın siyasi linçe maruz kalmış bütün mallarına el konulmuş.. sokaklarda dilencilik mi yapsın kardeşim.. __________________
|
| #9 | ||
| Alıntı:
cem uzanin tum dunyada ki mallarina el konullsaa,cem uzan tum dunyaya pilav dagitsa,dunyadaki tum sarap kolleksiyonlarina sahip olsa,tum unluleri sahneye cikarsa bile cocugunun cocugunun cocugna yetecek kadar parasi kalir merak etme.hicbir zaman sokakta dilencilik yapmaz...burda milyon dolarlar konusulmuyor milyar dolarlar konusuluyor.. | |
|
| #10 | ||
| Alıntı:
kaynaklarıda kullanmayı çok iyi biliyor.. kimseye bağımlı kalmayız.. ![]() ne avrupa birliği ne abd.. yaşasın TÜRKİYE CEM UZAN: "EKONOMİDE YABANCILAŞMA SONA ERECEK. EKONOMİ YENİDEN TÜRKLEŞECEK. SANAYİ YENİDEN TÜRKLEŞECEK. TÜRK İNSANI YENİDEN İŞ SAHİBİ OLACAK,TÜRK İNSANI YENİDEN GÜÇ SAHİBİ OLACAK. " __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK cemuzan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 20-03-06 22:52 . | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|