| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Kenan Evren'den itiraflar/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| (Mozaik Haber)- 12 Eylül'ün başsorumlularından Kenan Evren, çarpıcı itiraflarda bulundu. Milliyet Gazetesi'nden Fikret Bila'ya konuşan Evren, çözümü şiddette arayan bünyesinden birşey kaybetmemiş olacak ki, bu defa da Öcalan'ın dönemde asılması gerektiğini öne sürdü. Evren, dönemdeki Diyarbakır cezaevinde yaşanan acımasız işkenceleri ise kabullenerek savundu. http://www.mozaikhaber.com/index.php?news=861 tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 07-11-07 19:22 . |
|
| #2 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| 27 yıl sonra gelen itiraf(!)Erken olmuş bence biraz daha bekleseydi. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #3 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: May 2007
| İtiraf etse de kimin umurunda? Nifak tohumları ekilmiş bir kere. Geçmiş olsun hepimize.. Hatayı yapanlar da güllük gülistanlık yaşamaya devam ederler... __________________
"Kendinin alamadığını başkasının vermesine izin verme.""F.NIETZSCHE". tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 07-11-07 19:22 . |
|
| #4 | ||
| Alıntı:
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| Özrü kabahatinden büyük, hiç bir yetkisi yok ya, gündemede gelemiyor, bence saçmalıyor. __________________
Mutluluk varacağımız bir istasyon değil, bir yolculuk şeklidir. Montesquieu |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007 Ülke / Şehir: Muhacerette
| Alıntı:
| |
|
| #7 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Oct 2007
| Itiraf edince vicdaniniz rahatlamistir umarim. Biraz gec farkina varmissiniz hatanizin. Telafusu mumkun olmayan bir hata. |
|
| #8 | ||
Ayrıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Alıntı:
![]() tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 07-11-07 20:07 . | |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Şimdi hepimiz bu askerlerin dediklerine hatalarını anladılar veya yaptıkları yanlışmış diye tepki gösterip geçiştireceğiz.Ama ben öyle düşünmüyorum.Bu insanların aynı zamanda Kürt meselesine bir zamanlar sadece askeri müdahaleler çerçevesinde bakıp şimdi bu şekilde davranmaları bana bir plan kurulduğunu gösteriyor.Ülkemiz PKK ile mücadele çerçevesinde bir çok ekonomik yükümlülüğü sırtına yüklemiş,siyasi olarak yıpratılmıştır.Bunun sonucu olarak ise bir bağımlılık ortaya çıkmıştır.Kendi vatandaşımız olan insanların bazı insani haklarını vermekten korkup bir içe kapanıklığı yaşadıktan sonra şimdi bu olayların müsebbipleri tutmuş çok rahat olmamaızı,Kürt kimliğinin tanınabileceğini ifade etmektedirler.Yanlış anlaşılmasın Kürt meselesi yok demiyorum.Bu mesele tek başına ne kimlik meselesidir,ne de sosyoljik...Ekonomik,siyasi,kültürel ve uluslararası boyutu ile bu sorun tamemen bir bütün etrafında şekillenmelidir.Ah gözü kapalı vatanseverlerimiz.Ülkenizi hem bir bağımlılığa soktunuz hem de yanlışları PKK'nın bitirilmesine az bir zaman kala söylüyorsunuz.Açık söyleyim.PKK-devlet mücadelesainde her iki tarafta kaybetmiştir.Başından beri siyaset çerçevesinde ele alınması gereken sorunlar silahla çözülmeye çalışıldı.Sonuçta devletin eski kadrosu ile PKK'nın eski lideri tasfiye edildi.Devlete milliyetçileri kullananlar ama milletle alakası olmayanlar hakim olacak;Kürtçülüğü kullananlar ise yine sahte hakimiyetlerini sürdüreceklerdir. |
|
| #10 | |
| Paşam kendi söyledi, halk isterse yargılayın dedi. Paşam ne derse o, doğrusunu o bilir ![]() __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|