| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
MLKP Kürdistan Örgütü'nden 'Serhildan' çağrısı/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Türkiye’de Savaş cephesine karşı adil, onurlu, demokratik barış ve özgürlük talebini yükseltme çağrısında bulunan MLKP Kürdistan Örgütü, işgal tehditleri ve linç girişimlerine karşı ‘Serhıldan!’ dedi. http://www.mozaikhaber.com/index.php?news=872 |
| #2 | |
| Serhıldan ne demek? __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
| #3 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Nov 2007
| Dağlı kardeşim, bende yeni öğrendim Serhildan "Halk ayaklanması" demekmiş. Yani Türkçe si şu; barış, sevgi ve kardeşlik için kan dökelim diyor. Yabancı bir şey yok zaten 90 yıldır duyduğumuz bir şeydir "kanla barış getirmek" devrimciler iyi bilir bu mantığı... |
| #4 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| |
| #5 | |
| Hele bu ismi aratıp kelimenin geçtiği sitelere girince anladım ne tür bir barış istediklerini. Yazık... Zaten bunu ancak çağrısı yapılabilir. Olmasını ihtimal dahilinde görmüyorum. Geçmiş isyanları incelemesi lazım bu çağrıyı yapanların. Sonra göze alıyorlarsa yapsınlar. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri Kuzum Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 09-11-07 18:00 .Sebep: birleştirildi |
| #6 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: May 2007
| serhıldan a çağrı, saldırı amaçlı değil, son zamanlarda kürtlere karşı yoğunlaşan ırkçı saldırılara karşı savunma amaçlı yapılmıştır. bunu anlamamak kürt trajedisine avuç oğuşturmaktır. |
| #7 | |
Bilim - Mitoloji Dergi Yazı İşleri ![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| BUu haberleri arayıp bulmak için büyük çaba sarfetmiyorsunuz sanırım. Kim ne çağrı yaparsa yapsın oyun hazırlandı sonuçları bile belli...Üzerinde durmaya değmez. Masumlar üzerinden güç gösterisi koltuklarınızda yerinizi alın...Sonra ki bölüm haftaya bizi bekleyin... __________________
tik tak seslerinden ürkmeden..... |
| #8 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Serhildan yani sivil itaatsizlik 98 yılından beri PKK'nin uygulamaya soktuğu bir eylem biçimidir. Yani yeni bir şey değil. PKK o dönemde halkı sivil itaatsizliğe zorlayacak ve halk ayaklanmasına dönüştürerek "kesin zafere" koşacaktı. Bunda başarılı olamadığı gibi, kesin bir yenilgiye de uğradı. Şu anda başladığı günle aynı noktadadır. Vur kaç ve kent terörü ile varlığını sürdürme çabasında. Ne "büyük birleşik devlet" ideali kalmıştır orta yerde, ne de başka bir şey. Apo Misak-ı Milli sanırlardan sözetmekte ve kültürel hakların verilmesi gibi demokratik özgürlüklerden yana tavır koymaktadır. Emperyalizm ne diyorsa o! |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| Sayın V.T.Retci ; Kürdistan neresidirki.Önce orasını görelim ondan sonrada, örgütün çağrısına sıra gelsin.Onuda tartışırız. Hürmetlerimle. |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| - Serhildan bastırmak bizim işimiz. Buyurun... __________________
Kürt'ün Türk'den Başka Dostu Yoktur... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|