| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Uras: Gün 'Hepimiz Kürdüz, Hepimiz DTP'liyiz' deme günüdür/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| DTP’nin Ankara’da devam eden Olağanüstü Kongresi'nde söz alan ÖDP Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Ufuk Uras üniter yapı içinde Kürt sorununun çözümünün mümkün olduğunu vurguladı. http://www.mozaikhaber.com/index.php?news=881 |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| Alıntı:
Pkk,eğer kürt sorununu savunuyorum diyor ise,türk kürt diye ayırım yapmadan,kürtleride öldürüyor.Hem onları savunuyormum diyor hemde öldürüyor.Öldürerek savunma olurmu. Hürmetlerimle | |
|
| #3 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Nov 2007
| Ufuk arasın açtığı perspektiği yakalayamamış arkadaşlar.Yanlışın adı ne olursa olsun yanlışı yaşamış insanları sahip çıkmaktan söz ediyor.Yanlış yapılan, Kürt Ermeni Türk yada başka bir şey olduğunun bir önemi yok.Hepimizin yanlışla mücade etmek için savaşıyoruz..Onun için hepimiz Kürtüz cümlesi çok önemli yerdedir şimdidilerde.. Kuzum Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 09-11-07 18:09 .Sebep: silinen mesaja yanıt |
|
| #4 | ||
Ayrıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Alıntı:
bence sayın ufuk uras türklerin vicdanını temsil ediyor sayın uras gibi türkler oldukça kimse bu ülke insanını bölemiyecektir. | |
|
| #5 | |
Bilim - Mitoloji Dergi Yazı İşleri ![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Mantıksız açıklamalar yapmamış ama yinede artık ÖDP ile ilgili açıklamalar yapsa daha çok sevineceğim. Kendi partisinin reklamından çok başka bir partinin savunucusu olmuş.. __________________
tik tak seslerinden ürkmeden..... |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| O sözleri ufuk uras söylemişse kendi subjektif niyetidir.HİÇ BİR SOSYALİST ben amerikancı DTP liyim demez.Yoksul kürt halkının tüm acılarını paylaşıyorum.AMA YOKSUL KÜRT HALKI ALET edilerek amerikan uşaklığı yapmayı asla affedilir bulamam.YOKSUL KÜRT HALKININ KURTULUŞU YOKSUL TÜRK HALKININ KURTULUŞUNDAN ayrı düşünülemez.GÜN etnik ayrrılık degil EMPERYALİZME VE KAPİTALİZME KARŞI MÜCADELE GÜNÜDÜR.KURTULUŞ YOK TEK BAŞINA YA HEP BERABER YA HİÇ... __________________
Z. Elenorin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 09-11-07 20:37 . |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Hepimiz DTP liyiz diyebilen zihniyet benim vicdanımı temsil edemez. Ben DTP li falan değilim, bir günlüğüne bile olmam. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| ufuk uras, saçmalamış. ben "hepimiz ermeniyiz, hrant dink'iz" sloganına olumlu bakan biriyim. ama şimdi bu söz kelalaka olmuş. reklamcı zihniyetiyle yaklaşıyor konulara. sorun dtp'ye ve kürtlere saldırı değil ki. anadolu'nun çeşitli yerlerinde kürtlere saldırı var ve bu da halkın geri kesimlerinin hatalı tavrı. ama asıl sorun kürtçülük yapılarak türk insanına saldırmak ve ülkeyi abd yararına istikrarsızlaştırmak. sorun, halklarımızın kader birliğine dinamit koymaktır. ufuk uras bu konuda ne demiş acaba? |
|
| #9 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Link bende çalışmıyor. Açıklamanın tamamını okuyamadım bu yüzden. Ama PKK terörünü kürt vatandaşlarımızın sorunlarından kesinlikle ayrı tutmalıyız. Bir arkadaşımızın da söylediği gibi, bu ülke insanlarının ortak sorunları vardır. Sorunların nedeni de, kaynağı da, çözüm yolları da aynıdır. Etnik temelde ve milliyetçilik ideolojisinde değil, emek siyaseti önderliğinde ortaya konulacak her türlü örgütlenme ve siyaset anlayışı çözüm yollarını da birlikte getirecektir. Arayışlarımız bu yönde olmalıdır. Emperyalizme ve onun işbirlikçilerine karşı tavır alınmadığı sürece çözümsüzlüğü çözüm sanmaya devam edeceğiz. |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007 Ülke / Şehir: Muhacerette
| Alıntı:
Akan kanın durması ve T.C topraklarında savaşın biran önce durması için hepimiz D.T.P'liyiz hepimiz Kürtüz... Teşekkürler.. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|