"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Küstah medya/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| "Güzel olduğunuz kadar küstahsınız da" repliğiyle belleklerimizde yer edinmiş olan olan küstah kelimesi son aylardaki gazete manşetleriyle birlikte, barzani ve talabaniyle neredeyse özdeşleşmiş duruma geldi.Bu adamlar yaptıkları tüm açıklamalardan sonra medya da "Küstah Barzani...,Küstah Talabani...vs". şeklinde yer alıyorlar. Bu insanlar için ön isim halini alan bu kelimeyle sistemin kürtlere bakışını da net bir şekilde görebiliyoruz.Çünkü benzer açıklamalar başka cephelerden geldiginde küstah rice veya küstah bush gibi başlıklar göremiyoruz.Gücü yeten yetene dünyası galiba |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Bakın sevgili delidana...Irakda hergün çocuklar bomba seslerini bir kez duyuyorlar. İkinci kez duymaları demek o an için ölmedikleri ama sakat olma ihtimallerinin yüksek olduğunu ve insanlığımızdan utandıracak tabloya bir müddet daha seyirci kalmaları anlamına gelmektedir. Şimdi bu medya ve kuruluşları hala gazete satıyorsa...Hala daha internet sayfaları ziyaret ediliyorsa...Siz küstah bush yazısını ancak rüyanızda görürsünüz... Bu medya ırak gerçeğini cani gönülden görse idi bugün şerefsiz APO diyen diller ŞEREFSİZ BUSH da derdi... Ama işin bir de şu boyutu var...Başka bir konuda bahsetmişsiniz...Starbucks'da para harcayıp... amerikan marka ürünler kullanan bu halk ... AMERİKA EKONOMİSİNE DESTEĞİNİ VERDİĞİ sürece Yalnız ve yalnız amerikanın oyunlarına lanet okurlar...Oyunlarından Pekeke ve Türkiye çok güzel iki örnektir...İki tarafda para ediyor... ![]() __________________
Ölüme hasret geldim eyvallah. Dünya`nın kaymağını yerim inşallah "sevgisiz olmak" bana baştan yaraşmış. 43 yaşında sana toprak yer açmış. |
|
| |
| #3 | ||
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Alıntı:
ben olmıycağım kesin.. Hedef pekeke kim yutturabilir bunu allah aşkına arada ölenlerin hesabı yardım yataklık yapıyolardı öldüler diye verilecek.Türk ordusu halkı vurmaz diyorlar, sahi bu millet neden yıllardır ağıt yakıyor bedenler üzerine?Kendi kendilerini vurdularda bize mi yutturuyorlar.Bak sen!ABD malları içinde tv'lerde oynayan Deniz bey güzel yanıt vermişti "Amerikan proleteryası iyi mal yapıyor" ![]() | |
|
| #4 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| ABD velinimetimiz(!) nasıl onlara küstah deriz çarpılırız valla. ![]() __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| "siz kerküke karışırsanız biz de diyarbakır'a karışırız" sözü, küstahlıktan çok daha fazlasıdır. medya az bile söylüyor. sn Serda , bush açık açık barzanimsi sözler saefetseydi emin olun onlara karşı da bu sıfatlar kullanılırdı.türk medyasının ne kadar kaypak olduğunu bilmiyor musunuz sanki... __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Amerika' nın sesinden pek farklı yorumlar beklemek doğru olmaz, Barzani-Talabani hikaye. ''Halkların kardeşliği'', ''antikapitalizm'' ve ''antiemperyalizm'' vurgusu olmayan gazeteler halka hizmet edemez; bilerek ya da bilmeyerek bölücülüğe, emperyalizme, sermayeye hizmet eder. __________________
Yok! |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Alıntı:
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| Alıntı:
o bizim yasal komşumuz değil.bizim resmi komşumuz ırak devleti'dir. barzani, kürt özerk bölgesinde saltanat kurmuş değildir, dolayısıyla orası onun evi de değildir. öyle olsa bile, bizim evimie karışanlara (pkk) her türlü desteği veriyor ise ve ardından bu tür KÜSTAH açıklamalarda bulunuyorsa , ona da bir haddini bildiren çıkar elbet. __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|