"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Türkiye Siyaseti

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Küstah medya

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler

Konu Araçları
Eski10-11-07, 02:17  #1
delidana

Giriş Tarihi: Jul 2006
Küstah medya

"Güzel olduğunuz kadar küstahsınız da" repliğiyle belleklerimizde yer edinmiş olan olan küstah kelimesi son aylardaki gazete manşetleriyle birlikte, barzani ve talabaniyle neredeyse özdeşleşmiş duruma geldi.Bu adamlar yaptıkları tüm açıklamalardan sonra medya da "Küstah Barzani...,Küstah Talabani...vs". şeklinde yer alıyorlar. Bu insanlar için ön isim halini alan bu kelimeyle sistemin kürtlere bakışını da net bir şekilde görebiliyoruz.Çünkü benzer açıklamalar başka cephelerden geldiginde küstah rice veya küstah bush gibi başlıklar göremiyoruz.Gücü yeten yetene dünyası galiba
delidana is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski10-11-07, 03:08  #2
Yezit Kızı

Giriş Tarihi: Jun 2007

Bakın sevgili delidana...Irakda hergün çocuklar bomba seslerini bir kez duyuyorlar.
İkinci kez duymaları demek o an için ölmedikleri ama sakat olma ihtimallerinin yüksek olduğunu ve insanlığımızdan utandıracak tabloya bir müddet daha seyirci kalmaları anlamına gelmektedir.

Şimdi bu medya ve kuruluşları hala gazete satıyorsa...Hala daha internet sayfaları ziyaret ediliyorsa...Siz küstah bush yazısını ancak rüyanızda görürsünüz...

Bu medya ırak gerçeğini cani gönülden görse idi bugün şerefsiz APO diyen diller ŞEREFSİZ BUSH da derdi...

Ama işin bir de şu boyutu var...Başka bir konuda bahsetmişsiniz...Starbucks'da para harcayıp...
amerikan marka ürünler kullanan bu halk ...
AMERİKA EKONOMİSİNE DESTEĞİNİ VERDİĞİ sürece Yalnız ve yalnız amerikanın oyunlarına lanet okurlar...Oyunlarından Pekeke ve Türkiye çok güzel iki örnektir...İki tarafda para ediyor...
43 yaşında sana toprak yer açmış.
Yezit Kızı is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski10-11-07, 03:20  #3
giz
İnançlar ve Dinler

giz'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2006
Ülke / Şehir: şarap şişesi..

Alıntı:
Oyunlarından Pekeke ve Türkiye çok güzel iki örnektir...İki tarafda para ediyor...
Para etmeden öte birde kayıp oluyor, bu savaştan pardon operasyondan elinde olanıda yitirecek olanlar ne yapacak acaba?Bu günün G.Doğusu ellerinden gittiğinde kim başını taşlara vuraca!

ben olmıycağım kesin..

Hedef pekeke kim yutturabilir bunu allah aşkına arada ölenlerin hesabı yardım yataklık yapıyolardı öldüler diye verilecek.Türk ordusu halkı vurmaz diyorlar, sahi bu millet neden yıllardır ağıt yakıyor bedenler üzerine?Kendi kendilerini vurdularda bize mi yutturuyorlar.Bak sen!

ABD malları içinde tv'lerde oynayan Deniz bey güzel yanıt vermişti "Amerikan proleteryası iyi mal yapıyor"
giz is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski10-11-07, 11:02  #4
Serda
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu

Serda'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2007
Ülke / Şehir: Dünyadan

ABD velinimetimiz(!) nasıl onlara küstah deriz çarpılırız valla.
Eski10-11-07, 11:06  #5
İvanov

İvanov'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2007
Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul

"siz kerküke karışırsanız biz de diyarbakır'a karışırız" sözü, küstahlıktan çok daha fazlasıdır.
medya az bile söylüyor.

sn Serda , bush açık açık barzanimsi sözler saefetseydi emin olun onlara karşı da bu sıfatlar kullanılırdı.türk medyasının ne kadar kaypak olduğunu bilmiyor musunuz sanki...

Sen benim güldüğüme bakma
Nefret ediyorum senden hala
İvanov is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski10-11-07, 15:15  #6
fenerbahçeli

Giriş Tarihi: Feb 2007

Amerika' nın sesinden pek farklı yorumlar beklemek doğru olmaz, Barzani-Talabani hikaye. ''Halkların kardeşliği'', ''antikapitalizm'' ve ''antiemperyalizm'' vurgusu olmayan gazeteler halka hizmet edemez; bilerek ya da bilmeyerek bölücülüğe, emperyalizme, sermayeye hizmet eder.
Eski10-11-07, 15:43  #7
süpheci

süpheci'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2007

Alıntı:
Sayın İvanov şöyle demiş:

Mesajı Göster
"siz kerküke karışırsanız biz de diyarbakır'a karışırız" sözü, küstahlıktan çok daha fazlasıdır.
medya az bile söylüyor.

sn Serda , bush açık açık barzanimsi sözler saefetseydi emin olun onlara karşı da bu sıfatlar kullanılırdı.türk medyasının ne kadar kaypak olduğunu bilmiyor musunuz sanki...
Komsunuz, 'benim evime karısırsanız bende sizin evinize karısırım' derse, sizce ne kadar küstahca bir laf etmis olur acaba?
Eski10-11-07, 16:10  #8
İvanov

İvanov'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2007
Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul

Alıntı:
Sayın süpheci şöyle demiş:

Mesajı Göster
Komsunuz, 'benim evime karısırsanız bende sizin evinize karısırım' derse, sizce ne kadar küstahca bir laf etmis olur acaba?
oldukça...

o bizim yasal komşumuz değil.bizim resmi komşumuz ırak devleti'dir.
barzani, kürt özerk bölgesinde saltanat kurmuş değildir, dolayısıyla orası onun evi de değildir.
öyle olsa bile, bizim evimie karışanlara (pkk) her türlü desteği veriyor ise ve ardından bu tür KÜSTAH açıklamalarda bulunuyorsa , ona da bir haddini bildiren çıkar elbet.

Sen benim güldüğüme bakma
Nefret ediyorum senden hala
İvanov is offline   Alıntı Yaparak Cevapla

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı