"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Televizyonda kadına dayak atma dersi!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| "Kadınların yüzüne hafifçe tokat vurulabilir. Gerekirse hafifçe dövülebilir." Şeriatın geçerli olduğu ve kadınların neredeyse hiçbir hakka sahip olmadığı Suudi Arabistan da bir din adamı "kadınlara en doğru dayağın nasıl atılacağı" konusunda tavsiyelerde bulundu. Muhammed el Arifi, LBC televizyonundaki programında kadınların yüzüne hafifçe tokat atılmasını gerekli olduğunda da hafifçe dövülmesini önerdi. Sabah http://www.haberturk.com/haber.asp?i...&dt=2007/11/09 __________________
Yok! |
|
| #2 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Vay be, nasıl dayak yiyeceğimiz bile eğitim olarak veriliyor ama hala bilinçsiziz diye feryat figan haykırıyoruz.Ayıptır yahu baksanıza şeriat ülkelerine nasılda bilinçlenme çalışmaları yapıyorlar. Bunlar müslüman değil mi, kim demiş! __________________
‘Nereye baksam herkes birbirine aşık oluyor ya da ondan bahsediyorlar, ima ediyorlar ..Tüketiyorlar.’ |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
| bi gerçek var din adamı işi biliyor.döveceksen döv ama izi kalmasın vallahi güleyim mi ağlayayım mı bu zihniyete karar veremedim |
|
| #4 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Sinirlenmiyorum ...Kürt meselesine de,kadın meselesine de sinirlenmiyorum.. Sinirlenmeyelim arkadaşlar.. ![]() __________________
"Kendinin alamadığını başkasının vermesine izin verme.""F.NIETZSCHE". |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Eger dil bilseniz vede saudi arabia kanallarında din hocalarının neleri tartıstılklarını duysaydınız, kücük dilinizi yutardınız ![]() Bir hoca, üzerinde yabancı hiristiyan isimlerin oldugu t shirt giyip namaza gelen genclerin namazlarının kabul olunmayıp, tekrarı halinde dinden cıkacaklarını söyliyebiliyor. __________________
Bütün insanlar kardestir. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Yahu bu Suudlarda 70li yıllarda bir şeyhülislam(!) çıkmış ve dünyanın dönmediğini iddia etmiş bir kitabında. O kitap Arabistan'da en çok satanlar listesinde kalmış yıllarca. Dünya dönmez, dönüyor diyen dinden çıkar, hem dönse karşımdaki bu dağ sürekli yer değiştirmez mi gibi gülünç şeyler yazmıştı. Komik adamlar bunlar... __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Ben böyle bir habere radyoda bile rastladım.Ayrıca niye şaşılıyor anlamadım.Bu dövme olayının aşamaları Kur'an'da aynen geçiyor.Din alimi denen kişi bunları uydurmadı yani.Bir yerden baktıda söyledi... __________________
Birer birer, biner biner, biner ölürüz Yana yana, döne döne, yine geliriz ay canım Biz dostu da düşmanı da elbet biliriz Vurulup düşenler gülüm, darda kalmasın ay canım |
|
| #8 | |
Bilim - Mitoloji Dergi Yazı İşleri ![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Dinler erkek hegomanyasının savunucusu... Kadına dayak ne istiyorsunuz kadınlardan anlamam ki? Kadınları çekemiyor bu sistemi işletenler...Nasıl dayak atılırmış.... __________________
tik tak seslerinden ürkmeden..... |
|
| #9 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Oct 2007
| Degerli zamanlarini boyle kisileri izleyerek harcamakta yanlis bir tutumdur. Onlarin izlenme orani arttikca sacmalamalari icin taze nedenler dogacaktir. Nedense dinler insani hep somurur, dinin goturuleri oldukca fazla.. peki getirileri nelerdir? |
|
| #10 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Kadına dayak atme dersleri vereceğine kadın erkek zulmünden nasıl kurtulur dersleri versin! __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|