"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| DTP'nin resmi internet sitesi hacklendi. Siteye girenler işte bunlarla karşılaşıyor. Demokratik Toplum Partisi'nin web sitesi www.dtpgm.org.tr, Tahribat.com tarafından hacklendi. Hack'leyen grup siteye " DTP'nin resmi web sitesi, partinin Türkiye Cumhuriyet'ine yaptığı bütün kahpeliklerden örtülü hacklenmiştir." yazısını koydu.. Hackerlar terör örgütünün gerçekleştirdiği katliam fotoğraflarını slayt olarak yayınladılar... Siteye girenler mehter marşı müziğini de dinliyor.. Kaynak : http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=113005 Siteyi Tahribat.com'dan Holyone ve ekibi ele geçirmiş. Eskiden bu adamın elinden uçan ve kaçan bile kurtulamazdı. C-W nin veri tabanını bile ele geçirmişti. Demek ki değişen bir şey olmamış. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
| #2 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Müzik bir harika ![]() ![]() Alttaki yorumlara dikkat, bildiğimiz tüm küfürler sıralanmış Kürtlere, valla ne diyelim Türklük şanı böyle birşey olsa gerek! Bu müzik banan Hababam Sınıfı'nı hatırlattı hani o Şerner Şen'in ana caddede tek başına cenk ettiği sahne işte bu zihniyet o sahenede çok ne canlandırılmıştır.giz Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 11-11-07 00:16 . |
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
![]() __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri | |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| Adamın biri ( tek insan) gelip siteyi hacklemiş .. sen kalkmış oradan " türklük şanı böyle bir şey olsa gerek " diyorsun .. senin bu yaptığına da düpedüz ırkçılık denir.. hayır, böyle lafların kardeşliğe çok mu faydası olduğunu düşündün sen ? .. atatürk' ün isminin ve sözünün böyle bir yerde kullanılmasına da ayrıca üzüldüm. darknpeace Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 11-11-07 00:22 . |
| #5 | ||
| Alıntı:
![]() | |
| #6 | |
| küfürlere söylediğinin farkındayım kinemcim .. ama türklük şanıyla bu küfürlerin alakası yok .. sen de bunu biliyosundur zaten ![]() |
| #7 | ||
| Alıntı:
Ya işte anla sende, kinayemi ne diye açıklama yaptırıyon bana yaa, çok kötü bir his bu işte..Bunlar değil Türk hiçbir etnik kökene mensup değiller. | |
| #8 | ||
| Alıntı:
Bu arada siteyi ziyaret edenlerin yazı yazması için ayrılan kısımda kürt kardeşlerimize küfür edilidiğini görüyorum .. yazık ki ne yazık !! Bölücülüğün diğer bi yüzü .. | |
| #9 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Oct 2007
| Kendi sitelerinin reklamini yapmaktan ziyade hangi akla hizmet ettikleride ortada. |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Valla onu bunu bilmem de benim o fotoğraflara bakınca yüreğim dağlandı ve küfürleri bile okuyacak dermanım kalmadı.Yazık ya yazık eğer o fotoğraflar gerçek ise o çocukların hali iflah etmez bunları. __________________
Her zaman keşfetmek için bak... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|