"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski11-11-07, 00:08  #1
Dağlı

Dağlı'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007
DTP Resmi Sitesi çökertildi

DTP'nin resmi internet sitesi hacklendi. Siteye girenler işte bunlarla karşılaşıyor.
Demokratik Toplum Partisi'nin web sitesi www.dtpgm.org.tr, Tahribat.com tarafından hacklendi.

Hack'leyen grup siteye " DTP'nin resmi web sitesi, partinin Türkiye Cumhuriyet'ine yaptığı bütün kahpeliklerden örtülü hacklenmiştir." yazısını koydu..

Hackerlar terör örgütünün gerçekleştirdiği katliam fotoğraflarını slayt olarak yayınladılar... Siteye girenler mehter marşı müziğini de dinliyor..

Kaynak :
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=113005

Siteyi Tahribat.com'dan Holyone ve ekibi ele geçirmiş. Eskiden bu adamın elinden uçan ve kaçan bile kurtulamazdı. C-W nin veri tabanını bile ele geçirmişti. Demek ki değişen bir şey olmamış.
Dağlı is offline  
Eski11-11-07, 00:10  #2
giz
İnançlar ve Dinler

giz'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2006
Ülke / Şehir: şarap şişesi..

Müzik bir harika

Alttaki yorumlara dikkat, bildiğimiz tüm küfürler sıralanmış Kürtlere, valla ne diyelim Türklük şanı böyle birşey olsa gerek!

Bu müzik banan Hababam Sınıfı'nı hatırlattı hani o Şerner Şen'in ana caddede tek başına cenk ettiği sahneişte bu zihniyet o sahenede çok ne canlandırılmıştır.

giz Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 11-11-07 00:16 .
giz is offline  
Eski11-11-07, 00:13  #3
Dağlı

Dağlı'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007

Alıntı:
Sayın Kinem şöyle demiş:

Mesajı Göster
Müzik bir harika

Alttaki yorumlara dikkat, bildiğimiz tüm küfürler sıralanmış Kürtlere, valla ne diyelim Türklük şanı böyle birşey olsa gerek!
Bu yapılanı olumlamadığımı en baştan söylemem gerek. Ben sadece habercilik yaptım
Dağlı is offline  
Eski11-11-07, 00:19  #4
darknpeace

darknpeace'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2007
Ülke / Şehir: Ankara

Adamın biri ( tek insan) gelip siteyi hacklemiş .. sen kalkmış oradan " türklük şanı böyle bir şey olsa gerek " diyorsun .. senin bu yaptığına da düpedüz ırkçılık denir.. hayır, böyle lafların kardeşliğe çok mu faydası olduğunu düşündün sen ? ..

atatürk' ün isminin ve sözünün böyle bir yerde kullanılmasına da ayrıca üzüldüm.

darknpeace Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 11-11-07 00:22 .
darknpeace is offline  
Eski11-11-07, 00:22  #5
giz
İnançlar ve Dinler

giz'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın darknpeace şöyle demiş:

Mesajı Göster
Adamın biri ( tek insan) gelip siteyi hacklemiş .. sen kalkmış oradan " türklük şanı böyle bir şey olsa gerek " diyorsun .. senin bu yaptığına da düpedüz ırkçılık denir.. hayır, böyle lafların kardeşliğe çok mu faydası olduğunu düşündün sen
Sen aşağıda yazan küfürleri görmedin herhalde, ben Türk'lere demiyorumTürk diyerek bu pislikleri yayanlara söylüyorum.Eğer senin dediğin gibi desem haklısın ırkçılık olur, yanlış anlaşılmayalım
giz is offline  
Eski11-11-07, 00:25  #6
darknpeace

darknpeace'nın Avatarı

küfürlere söylediğinin farkındayım kinemcim .. ama türklük şanıyla bu küfürlerin alakası yok .. sen de bunu biliyosundur zaten
darknpeace is offline  
Eski11-11-07, 00:30  #7
giz
İnançlar ve Dinler

giz'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın darknpeace şöyle demiş:

Mesajı Göster
küfürlere söylediğinin farkındayım kinemcim .. ama türklük şanıyla bu küfürlerin alakası yok .. sen de bunu biliyosundur zaten

Ya işte anla sende, kinayemi ne diye açıklama yaptırıyon bana yaa, çok kötü bir his bu işte..

Bunlar değil Türk hiçbir etnik kökene mensup değiller.
giz is offline  
Eski11-11-07, 00:39  #8
darknpeace

darknpeace'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın Kinem şöyle demiş:

Mesajı Göster
Ya işte anla sende, kinayemi ne diye açıklama yaptırıyon bana yaa, çok kötü bir his bu işte..

Bunlar değil Türk hiçbir etnik kökene mensup değiller.
Kinayeyi edebiyatta yapalım istersen , siyasette ip üstünde yürümeye benzer kinaye kullanmak = )

Bu arada siteyi ziyaret edenlerin yazı yazması için ayrılan kısımda kürt kardeşlerimize küfür edilidiğini görüyorum .. yazık ki ne yazık !!
Bölücülüğün diğer bi yüzü ..
darknpeace is offline  
Eski11-11-07, 00:40  #9
Paylaşım
Ayrıldı

Giriş Tarihi: Oct 2007

Kendi sitelerinin reklamini yapmaktan ziyade hangi akla hizmet ettikleride ortada.
Paylaşım is offline  
Eski11-11-07, 00:42  #10
zezze

zezze'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006

Valla onu bunu bilmem de benim o fotoğraflara bakınca yüreğim dağlandı ve küfürleri bile okuyacak dermanım kalmadı.Yazık ya yazık eğer o fotoğraflar gerçek ise o çocukların hali iflah etmez bunları.

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı