"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2006
| Kimiz??? slm arkadaşlar yaşınızı, işinizi, okulunuzu yazarsanız tanışma açısından iyi olur tşk saygılar. :130 |
| #2 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: ordan burdan
| ben melis konyadan evliyim iki oğlum var bende diğer arkadaşlara başarılar dilerim. yemek yapmayı çok severim vede sunmayı __________________
[URL=http://www.blogcu.com/melissa2]www.blogcu.com/melissa2[/URL] |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: antalya/ankara
| yaş 20, öğrenci, antalya.. gazi üniversitesinde okuyorum.. çok da güzel yumurta kırarım.. ![]() __________________
öğrenci görünümlü müzik insanı |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| yaş:18 cinsiyet:erkek meslek:öğrenci, kitapçı okul:Uludağ Üni. __________________
“İşçinin milliyeti ne Fransız, ne İngiliz ne de Alman’dır, onun milliyeti emektir, özgür köleliktir.” "İşçinin vatanı yoktur" (Karl Marx) |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: Konya
| Adım barış Konya'da yaşıyorum,31 yaşındayım,açık lise 6.dönemde okuyorum(bitmesine 1 dönem kaldı),ticaret ile uğraşıyorum,bekarım. Hobilerim, kitap okumak,bilgisayar oynamak ve yazıyaza yazmak. Fobilerim,yükseklik korkusu ve kendini aydın sanan şeriatçılar :-) Yarışmacı arkadaşlara başarılar,sorular lütfen :-) :-) :-) Saygılar. __________________
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE ERNESTO CHE GUAVERA dr che Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 21-03-06 08:54 . |
| #6 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Mar 2006
| ad samuel yaş 18 anne türk baba alman boy 1.82 kilo 49 kara kaş kara göz gezmekten dolaşmaktan hoşlanan ben geldi türkiye yeni :D |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| serap'ım ben de.. 22 senedir var olduğum iddiasındalar.. bir süpermarkette kasiyerlik yapmaya çalışıyorum. yaklaşık 10 aydır.. müşterilerin kimisi para karşılığında ürün tüketip tüketici ünvanı alırken kimisi bizleri de tüketmeyi ihmal etmiyor.. istanbul'dayım bi de.. ben seviyorum poşet dizmeyi filan.. iyiyim iyi ![]() __________________
:73 serabik :73 |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Buse-i Zeyneb
| adım umut 20 yaşındayım yüksek okulda turizm seyahat okuyorum __________________
bir ihtimalmişim ben..... |
| #9 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: beyoğlu istanbul
| merhaba ben özlem, henüz 20 yaşındayım:-) müzik ve reklam şirketinde yönetici olarak çalışıyorum.. ımm bukadar :D |
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
daha da ötesi sizi o kasanın bir parçası gibi gören müşterilerin bakışı oyrar sizi. insan olduğunuzun unutulması çok kırıcı __________________
Av köpekleri henüz avluda oynaşıyor, ama avları, daha şimdiden ormanda ne kadar hızlı koşarlarsa koşsunlar, ellerinden kurtulamayacaklar. F. Kafka | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|