| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Hepimizin hayali olan ultralüks spor arabaları bir tarafa bırakırsak sahip olmak istediğiniz bilindik markalardan tercihiniz ne olurdu? Fiyatı en fazla 65 YTL olmak kaydıyla tercih ettiğiniz marka ve model nedir? __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Benim rüyam Ford Ranger.. 4x4 olsa tadından yenmez! Zaten pikap hastasıyım. Gönül Nissan Navara ister ama para yok o kadar! (aslında hiç para yok, ben hayali ekonomi yapıyorum.) __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Shelby Mustang 67 - 69 veya 70 model Peugeot 106 206 207 307 308 Mini Cooper, Mini Birde çamurdan da olsa BMW __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
| #4 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Çift kadro bisan! |
| #5 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Nov 2007
| Audi A3 neyime yetmiyor Alacagım 3 yl içersinde ![]() |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| BMW 730 __________________
Bütün insanlar kardestir. |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: bedenim
| audi quatro bitiyorum o arabaya... mutlaka almalıyım o arabayı... ![]() __________________
Hayat kızgın boğa, ben kırmızı pelerin... sagopa! |
| #8 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Gerçekleşemeyecek hayalim Lincoln ![]() Gerçekleşebilecek Peugeot 206. İkisi çok tezat birbirine ama ne yapayım ikisini de seviyorum. __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Mercedes SLK 55 AMG.. |
| #10 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| yıllar sonra Nissan Micra alma ihtimalim olabilir belki. Ulaşamayacağım otomobil ise Subaru Impreza WRX, arabayı yoldan çıkarmak için uğraşmanız gerekiyor. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|