"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Evin önündeki bir çift erkek ayakkabısıyla gelen feryat..!!!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Öykü - Deneme Çalışmalarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Çoğu zaman balkonda görürdüm...İkiside oturur kafa kafaya fısır fısır birilerini çekiştirirlerdi. Bazen de yolda birinin elinde poşet birinin sigara...Öyle inceden yürürlerdi.Yavaşça... Kadın için babam hep "mahallenin muhtarı" der... Adam için pek bişey söylemez.Adam pek bişey konuşmaz belkide ondan. Uyandım.Kardeşim handan teyze galiba öldü dedi...Kıyamet kopuyor diye beni cama çekiştirdi... Baktım bir sürü insan...Bir kalabalık ki sormayın...Gözüme ilişti bir çift erkek ayakkabısı..Herhangi bir kimsesiz tarafından alınıp götürülmeyi bekliyor... Kadın "-Şimdi benimle kim çardakta oturup kim beni salıncakta sallayacak..??Kim beni sahura kaldıracak...Aaa güzel adamım" diye ağlıyordu... "Baba" demek...Ve bir daha asla diyememek...!!! Babacığım seni çok seviyorum...!!!...Her gün "ya ölürsen ne yaparım" diye düşünürken çok yakınımdan birinin acısı, gelecekte senin acını yaşayacağımı hatırlattı ve gitti...Çok üzgünüm...Çok... ![]() __________________
Ölüme hasret geldim eyvallah. Dünya`nın kaymağını yerim inşallah "sevgisiz olmak" bana baştan yaraşmış. 43 yaşında sana toprak yer açmış. |
|
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|