| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Kuvvacı iki "peygamber" türedi!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
redyellow Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 12-11-07 10:46 . | |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İstanbul
| Biz bir de Kur'an da söz edilen 124.000 küsur peygamberin varlığı doğru mu diye kafa patlatıyoruz. Bu ikisinin eklenmesiye dünyaya 124.002 peygamber gelmiş oldu.. Cennetten kendisine inen yaprağı da görseydik. __________________
Su da yandı Sel bastı su dayandı Üstüme su serptiler Tutuştu su da yandı |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007 Ülke / Şehir: izmir
| Valla neyin peşindeler, böyle yaparak neyi ifade ediyorlar anlayabilmiş değilim. İşin trajik yanı kendilerini kuvvacı görmeleri. Tanrı biliyor ya gerçek kuvvacıları bu toplum gördü. Bunlara pek tenezül etmezler. __________________
Saygılarımla |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
Mesajınızın içinde'' kuranda sözü edilen'' bölümünü düzenlemeniz gerekebilir.Çünkü Kuranda peygamber sayısı hakkında malumat yoktur. | |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2007 Ülke / Şehir: Cehennemin dibinden.
| Bu forum başlığı biraz da gülelim niyetine açıldı sanırım. Okumaya çalıştığım bir kitap var. Deliliğin tarihi üzerine. Kitapta yazılanların hayatta karşılıklarını görmek ,kitabın inanırlılığını kuvvetlendiriyor. Tanrıya ne kadar yaklaşırsan o kadar kendinden uzaklaşırsın. Tanrıya ne kadar verirsen o kadar yoksullaşırsın diyordu. Canlı örneklerini görmüş oldum. Bu ülkede böylesine tescilli deliler bir de kalkıp silah ve şiddet üzere yeminler etmekteler. Resmen suçtur bu. Bu adamların akıl sağlığı yerinde değil. Yapabilecekleri delice işler kesin. Neden tedbir almak yerine bir de kendilerini davalarına????? daha inanmış olmalarına sebep olunuyor? Ki işlenen bir takım cinayetlerle gündeme oturan o saftirik çocukların da akıl sağlığı yerinde değildi. Toplum ülke kurtarmayı delilere görev olarak yüklüyor. Görüyor musunuz. Harbiden çok ilginç bir ülkeyiz. __________________
Sivil ve askeri bürokrasinin (oligarşi) dikta rejiminden ,onların kurumlarını özelleştirerek kurtulabiliriz. |
|
| #6 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Süper ya bunların daha öncede bir nikahını izlemiştim komik adamlar...Soreş güzel demiş bunlara en güzel yanıt bu olurdu..Yaprağı kim getirmiş bu arada? __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
Bence nikah ve yemin daha eğlenceliydi. Adam Türk ana ve babadan doğma diyordu. Benim bildiğim babadan olunur, anadan doğulur ![]() __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri | |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Hukuki bilgisi olan arkadaşlara bir sorum olacak. Acaba bu tür olaylar için yasalarımız ne diyor? Bu kişler nasıl böyle ellerini kollarını sallayarak, rahat bir şekilde dolaşıyorlar? Yasalarımızda bunları engelleyecek maddeler yok mu? |
|
| #9 | |||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İstanbul
| Alıntı:
Ben düzeltirim bunda problem yok ancak ben de bu bilginin hadislerde olduğunu sanıyorum. Kuranda hadisler de yer almıyor mu? Bu bilgi Sn.meyci'ce de doğrulanmış durumda.. Alıntı:
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
Bizler kuranda hadis (hz.Muhammedin sözleri) olmadığını bildiğimizden hadisleri gayb alanı(deney alanının dışı) konularında kullanamıyoruz. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|