"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Çocuğunuza Hangi İsmi Koyarsınız?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: İstanbul-Denizli
| Arkadaşlar belki ileriye dönük bir soru olacak ama,nasıl olsa günün birinde karşılaşacağımız bir durum olduğu için şimdiden biraz pratik yapmak istedim.Doğacak çocuğunuza hangi ismi koyardınız? İlk olarak ben başlayayım; Erkek:Devrim Kız:Eylem Niyeti fazla belli ettik herhalde. SAYGILAR... __________________
kağıt bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş kaç DENİZ GEZMİŞ... |
|
| #2 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| erkek: sinan, toprak ya da emek kız: annesi koysun ben karışmam. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Erkekse Akanda(yasaklı mı değil mi, bilmiyorum) veya Buğra. Kız olursa Ece koyardım. Eğer çocuğum bittiğim bir zamanda doğmuşsa ve canımın daha fazla yanmasını istiyorsam Hatice koyardım. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #4 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Kız olursa: Megan ya da Patricia koymak isterim ![]() Antioksidan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 14-11-07 00:38 . |
|
| #5 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Oct 2007
| Erkek: Mustafa Kiz: Gul |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Haddim olmadan konuşmamı mazur görün. Oğlunuza "Emek" ismini verirseniz sağcı bir hükümet döneminde işe giremeyebilir, iş sahibiyse çıkarılabilir. Bu yüzden çocuklarımıza kötülük etmemek için siyasi içerikli veya anlamına siyasi fikirler yüklenmiş isimler seçmemeliyiz. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #7 | ||
Ayrıldı Giriş Tarihi: Oct 2007
| Alıntı:
| |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Erkek samed Kız esra Kız erkek )derya) Kız erkek (deniz) Gelenegimizde olmayan isimlerin takılmasına karsıyım. __________________
Bütün insanlar kardestir. |
|
| #9 | |
Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: etütten
| tek isim olmalı... nil ve rüzgar benim ilk tercihim olurdu.. __________________
Ünlü fizikçi Werner Heisenberg kuantum araştırmaları sırasında ortaya çıkan şaşırtıcı sonuçlar üzerine şöyle söylemişti: “Doğanın atomaltı deneylerde bize göründüğü kadar saçma olması mümkün mü?” |
|
| #10 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| su..ateş __________________
‘Nereye baksam herkes birbirine aşık oluyor ya da ondan bahsediyorlar, ima ediyorlar ..Tüketiyorlar.’ |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|