| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Uzayda Bombardıman Uçağı/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: antalya/ankara
| ![]() ABD'nin geleceğin savaşlarını uzaydan yürütmesine olanak sağlayacak projeler için ayrılan bütçeyi Başkan Bush onayladı. Pentagon'un planları arasında atmosferin dışında uçabilecek bir bombardıman uçağı da var. Uzay savaş projesi için gelecek yıl 459 milyar dolar gibi dev bir bütçe ayrıldı. Bunun yüz milyon dolarlık bölümü "anında küresel vuruş" diye tanımlanan bir projeye harcanacak. .................................................. .......... .................................................. .......... .................................................. .......... Çin'in uyduları hedef alan silahlar denemeye başlaması ardından, yeni Amerikan uzay savaş bütçesinin milyonlarca doları da Amerika için çok büyük önem taşıyan ticari ve askeri uyduların korunmasına yönelik teknolojilerin geliştirilmesi için yapılacak araştırmalara ayrılıyor. (BBC) http://www.internethaber.com/news_de..._id=1195728559 * * * * * 2.dünya savaşındaki yıkımların boyutu insanoğlunu makinelerin işlevi ve gelişimi hakkında uzun uzun düşündürmüştü. bir sonraki savaşın sonunu ben şahsen düşünmek istemiyorum... __________________
öğrenci görünümlü müzik insanı |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Bir ara dünyanın yok oluşunu göremeyeceğim korkusuna kapılmıştım ama sanırım bu eşsiz ana şahit olabileceğim. Buna karşılık Rusya ve Çin'in yeni hamlelerini merakla bekleyeceğim. Umarım daha iyisini yaparlar. Yerküreyi sarsacak, yörüngeden atacak silahlar yapmalarını diliyorum. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Dünyada artık sanayi çağı bile aşıldı.Biz henüz sanayileşemediğimiz için üzülürken,bilgi ve uzay çağı yepyeni gelişmeler sergiliyor.ABD ne araba üretmekle meşgul,ne buzdolabı teknolojisi geliştiriyor ne de bizim gibi gömlek veya ceketten medet umuyor.Bu ihtiyaçlarını kendi dışındaki ülkelerden karşılarken kendisi bilgiye,uzay bilimine ve dünyayı çepeçevre saran, adeta kuşun nefesini bile algılayabilen istihbarat alanında bilgi zenginliğini sağlayan alanlara mesaisini harcıyor.Biz ise turizmden,tekstilden medet umuyoruz.Olsun bizim iman dolu göğsümüz var.Polatlarımız,vatan evlatlarımız var.Bize bunlar yeter.Biz ABD'yi çökertiriz.ABD ne kadar üstün olursa olsun bize karşı süt dökmüş kedi gibidir.Ben vatanımızın evlatlarını küçümsemiyorum.Bütün sorumluluk bizi yönetemeyenlerdedir. vatanım Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 15-11-07 22:58 . |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Alıntı:
- NASA'nın, Pentagon'un bir bölümü olduğu söylendiğinde tepki oluşmuştu. NASA tamamen bilimsel araştırma amaçlı bir kurumdur denilmişti. Kimi kandırıyorlardı? O sırada tesadüfen bunu televizyondan dinleyen 6-12 yaş arası çocukları tabii ki. __________________
Kürt'ün Türk'den Başka Dostu Yoktur... | |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Acaba dünyada yaptıkları azmı geliyor?Yoksa 3. dünya savaşı için hazırlık mı yapılıyor.Biz daha kendi uçagımızı yapamazken(dünyada) adamlar uzayda savaş uçagı yapıyor ne diyelim. __________________
KÜRT,TÜRK KARDEŞTİR AYRIM YAPAN KALLEŞTİR........ |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Ogame gerçek oluyor, yaşasın Bu yapılan olsa olsa küçük avcı gemisi olur. Siz komuta gemisini bekleyin, muhribi ve ölüm yıldızını bekleyin. Böyle bir savaşı izlemek ne kadar zevk verirdi..__________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|