Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Dünya Siyaseti

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Uzayda Bombardıman Uçağı

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği

Konu Araçları
Eski15-11-07, 14:28  #1
orkhun

orkhun'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Ülke / Şehir: antalya/ankara
Uzayda Bombardıman Uçağı

ABD'nin geleceğin savaşlarını uzaydan yürütmesine olanak sağlayacak projeler için ayrılan bütçeyi Başkan Bush onayladı.

Pentagon'un planları arasında atmosferin dışında uçabilecek bir bombardıman uçağı da var.

Uzay savaş projesi için gelecek yıl 459 milyar dolar gibi dev bir bütçe ayrıldı. Bunun yüz milyon dolarlık bölümü "anında küresel vuruş" diye tanımlanan bir projeye harcanacak.

.................................................. ..........

Çin'in uyduları hedef alan silahlar denemeye başlaması ardından, yeni Amerikan uzay savaş bütçesinin milyonlarca doları da Amerika için çok büyük önem taşıyan ticari ve askeri uyduların korunmasına yönelik teknolojilerin geliştirilmesi için yapılacak araştırmalara ayrılıyor. (BBC)

http://www.internethaber.com/news_de..._id=1195728559

* * * * *

2.dünya savaşındaki yıkımların boyutu insanoğlunu makinelerin işlevi ve gelişimi hakkında uzun uzun düşündürmüştü. bir sonraki savaşın sonunu ben şahsen düşünmek istemiyorum...
Eski15-11-07, 14:33  #2
Dağlı

Dağlı'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007

Bir ara dünyanın yok oluşunu göremeyeceğim korkusuna kapılmıştım ama sanırım bu eşsiz ana şahit olabileceğim. Buna karşılık Rusya ve Çin'in yeni hamlelerini merakla bekleyeceğim. Umarım daha iyisini yaparlar. Yerküreyi sarsacak, yörüngeden atacak silahlar yapmalarını diliyorum.
Dağlı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski15-11-07, 22:55  #3
vatanım

Giriş Tarihi: Jul 2007

Dünyada artık sanayi çağı bile aşıldı.Biz henüz sanayileşemediğimiz için üzülürken,bilgi ve uzay çağı yepyeni gelişmeler sergiliyor.ABD ne araba üretmekle meşgul,ne buzdolabı teknolojisi geliştiriyor ne de bizim gibi gömlek veya ceketten medet umuyor.Bu ihtiyaçlarını kendi dışındaki ülkelerden karşılarken kendisi bilgiye,uzay bilimine ve dünyayı çepeçevre saran, adeta kuşun nefesini bile algılayabilen istihbarat alanında bilgi zenginliğini sağlayan alanlara mesaisini harcıyor.Biz ise turizmden,tekstilden medet umuyoruz.Olsun bizim iman dolu göğsümüz var.Polatlarımız,vatan evlatlarımız var.Bize bunlar yeter.Biz ABD'yi çökertiriz.ABD ne kadar üstün olursa olsun bize karşı süt dökmüş kedi gibidir.Ben vatanımızın evlatlarını küçümsemiyorum.Bütün sorumluluk bizi yönetemeyenlerdedir.

vatanım Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 15-11-07 22:58 .
vatanım is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski17-11-07, 13:28  #4
umbrasword

umbrasword'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2006

Alıntı:
Sayın Dağlı şöyle demiş:

Mesajı Göster
Bir ara dünyanın yok oluşunu göremeyeceğim korkusuna kapılmıştım ama sanırım bu eşsiz ana şahit olabileceğim. Buna karşılık Rusya ve Çin'in yeni hamlelerini merakla bekleyeceğim. Umarım daha iyisini yaparlar. Yerküreyi sarsacak, yörüngeden atacak silahlar yapmalarını diliyorum.
- Bombaların babası Rusya'da. Şu anda dünya üzerindeki en güçlü bombaya sahip. Denemelerini yaptıklarında, bombanın şok dalgası dünyanın çevresini 10 kez dolaşmıştı. Yalnız askeri güç olarak Amerika'nın birinciliği tartışılmaz.

- NASA'nın, Pentagon'un bir bölümü olduğu söylendiğinde tepki oluşmuştu. NASA tamamen bilimsel araştırma amaçlı bir kurumdur denilmişti. Kimi kandırıyorlardı? O sırada tesadüfen bunu televizyondan dinleyen 6-12 yaş arası çocukları tabii ki.
Eski01-12-07, 22:23  #5
EHLİBEYT

EHLİBEYT'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007

Acaba dünyada yaptıkları azmı geliyor?Yoksa 3. dünya savaşı için hazırlık mı yapılıyor.Biz daha kendi uçagımızı yapamazken(dünyada) adamlar uzayda savaş uçagı yapıyor ne diyelim.
Eski01-12-07, 23:41  #6
Dağlı

Dağlı'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007

Ogame gerçek oluyor, yaşasın Bu yapılan olsa olsa küçük avcı gemisi olur. Siz komuta gemisini bekleyin, muhribi ve ölüm yıldızını bekleyin. Böyle bir savaşı izlemek ne kadar zevk verirdi..
Dağlı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı