"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Bir Öneri/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Son zamanlarda çok rahatsız olduğum ve doğrusu, beni yazmaktan alı koyan, soğutan bir konuyu sizlerle paylaşmak, bu konuda görüşlerinizi almak istiyorum. Özellikle Siyaset tartışmalarındaki kullanılan üslupta ciddi sorunlar olduğunu düşünüyorum. - Satılmış medya / siyasetçiler, vs. - Burjuva medyası - Sorosçu / ABD'ci, AB'ci (ki nedense bazı kişilerce bütün sorunlar bunların altından çıkıyor) - Yalaka - akepe, akape - ABDullah Gül Gibi örnekler çoğaltılarbilir. Bu tür ifadeler bence fikir beyanından, düşünce alış verişinden çok bir takımın taraftarlığını yaparak kendini haklı çıkarma çalışmlarının birer aracıymış gibi duruyor bakıldığında ve bu Yazıyaz'ın dokusuna ciddi anlamda zarar veriyor, ne yazık ki. Bu nedenle son zamanlarda kişisel kararım forumda pek de yazmamak, yazsam bile tartışmalara girmemek oluyor. Bu konuda gelin hep birlikte bir şeyler yapalım. Düşünce belirtmeyen, sadece bir görüşü aşağılamaya yönelik bu tür ifadeleri kullanmayalım. Böylelikle hem daha sağlıklı, hem de sinir harbi yaşanmayan tartışmalar ortaya çıkabilir. Bunun için yönetimce de bir düzenleme yapılabiliyorsa bu da çok faydalı olur. Olmuyorsa da, yazarlar kendi insiyatifiyle bunu getirebilirler sanırım. Evet, siz ne dersiniz? |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Üslupta sorun yok.O kelimeler gerçekleri anlatıyor.Medya satılmış medyadır,satılmış medyanın adamları da Sorosçu / ABD'ci, AB'cidir. |
|
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Üstüne birde kalıp cevaplar var. Bazı arkadaşların bütün mesajları hemen hemen aynı. Hatta bir kaç mesajında cümlelerin bile aynı olduğunu farketmiş, arama motorlarından bakmıştım. Bir siteden alınan mesaj, on farklı konuya yapıştırılıyor. Her şeye aynı cevaplar veriliyor. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #5 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Oct 2007
| Kesinlikle. Uste cikmak icin surekli 'terorist' 'katil' gibi asilsiz ibarelerin kullanilmasina karsiyim, izin verilmemeli. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Sayın turker'e katılıyorum. Gayet güzel bir konuya değinmiş. Teşekkürler. |
|
| #7 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| işte tipik liberal ağzı... (bunu da listenize ekleyin) liberalizm ve onun gönüllü havarileri işlerine gelmeyince herkesi demokrasi düşmanı,dinozor hatta faşist ilan etmeyi gayet iyi bilirler.bu onların demokratlığına ve saygınlığına zarar vermez.Ancak biz tanzimat kafalılara tanzimatçı deyince kötü çocuk oluyoruz. bir başka cenah mensubu da teröriste terörist denilemeyeceğinden dem vurmuş.Oldu hocam başka bir isteğin?.... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan bozkır Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 19-11-07 14:01 . |
|
| #8 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| Yazıyaz'ın kuralları bellidir. Kurallara uygun olmadığını düşündüğünüz mesajları raporlarsanız gerekli işlem neyse yönetim tarafından yapılır. sn. Türker'in yazdığı örneklerin çoğu zaten kural ihlalidir ve forumda olmaması gerekir. Yani kısaca yeni bir düzenleme yapmaya gerek yok, çünkü ilgili yazılarla ilgili durum kurallar da açıkca ortaya konmuştur. __________________
Bir önyargıyı parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur. A. Einstein |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|