| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Laik geleneklerine karşı Erdoğan rejiminden topyekün bir saldırı var / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| "Mustafa Kemal tarafından kurulan Türk toplumunun laik geleneklerine karşı Erdoğan rejiminden topyekün bir saldırı var" ABD'den AKP'ye çok ağır eleştiriler!!! Pentagon ve CİA danışmanı Alex Alexiev, Türkiye'yi İslamlaştırmak için ciddi bir çaba olduğunu öne sürdü. ABD'deki sağcı çevrelerde AKP'ye yönelik eleştiriler çoğalıyor. ABD'deki Güvenlik Politika Merkezi (Center for Security Policy) Başkan Yardımcısı ve Pentagon danışmanı Alex Alexiev, Türkiye'de laikliğin ciddi bir biçimde tehdit edildiği öne sürülerek, "Mustafa Kemal tarafından kurulan Türk toplumunun laik geleneklerine karşı Erdoğan rejiminden topyekün bir saldırı var" iddiasında bulundu. http://durduramazsiniz.net/modules.p...iewtopic&t=773 BAKALIM RTE BUNA DA DAVA AÇABİLECEK Mİ :61 :61 :61 :61 __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
| #2 | |
| Daha adam kafasındaki örtüyle karısını TC'nin kutsal mekanlarına (meclis, cumhurbaşkanlığı vs) sokamıyo sen neden bahsediyosun Din afyon olduğu gibi laisizm de bir afyondur. __________________
“İşçinin milliyeti ne Fransız, ne İngiliz ne de Alman’dır, onun milliyeti emektir, özgür köleliktir.” "İşçinin vatanı yoktur" (Karl Marx) |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Amerika durduk yere kendi adamını kötülemez. RTE'nin saltanatı bu kadarmış demek. __________________
Haramilerin saltanatını yıkacağız! |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Cem (sam) amca oylari kimden toparlayacagini sasirmis durumda.:-) Bir elinde din, diger elinde demokrasi:-) Bu iki kavram tarih boyunca barismis midir acaba? Haydi kolay gelsin. __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
|
| #5 | ||
| Alıntı:
çeşitli lakaplar takarak hakaret etmek serbest midir? Sayın canugur, Lütfen konu hakkında yazı yazınız! Belki de ilk defa barışacaktır :146 ALLAH`A EMANET OLUN. Saygılarımla __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK cemuzan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 23-03-06 00:28 . | |
|
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| malesef akp islamlaştırmak değil modenleştirmekden yanadır amerika bizi yanlış tanımış ama şunu kabullenmek lazımki biz bir müslüman bir ülkeyiz bunu hiç kimse inkar edemez... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|