| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Kabe'nin içini görmüş müydünüz? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - İslamiyet, Hristiyanlık ve Yahudilik |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Inanclar bölümünde "resim" yayinlanmasi yasaktir. ABCDE Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 20-11-07 01:37 .Sebep: madde 4 |
|
| #2 | |
| Yukardaki fotoğraflar Pakistan DEvlet Başkanı Pervez Müşerref'in Suudi Arabistan'ı ziyareti esnasında çekilmiş fotoğralardır. Suudi Arabistanı ziyaret eden devlet adamlarına Kabe'nin kapısı açılıyor ve onların burayı ziyaret etmeleri sağlanıyor. Allah (cc) arzu edip gitmek isteyen herkese tekrar tekrar gitmeyi, o güzel yerleri görmeyi, orada tavaf etmeyi, hacı olmayı nasip eylesin. AMİN. Sizlerle paylaşmak istedim. Saygıyla. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Teşekkürler.Ben şahsen içini yeni gördüm.Hac mevsimi dışında herkese açık olabilir aslında. |
|
| #4 | ||
| Alıntı:
Ben teşekkür ederim sayın özedönüş. Allah'a şükürler olsun acizane daha önce bir kaç defa gittim, gördüm, hacı olmak nasip oldu ama bende sizin gibi içini fotoğrafta da olsa hiç görmemiştim. | |
|
| #5 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: May 2007
| Çok güzel bir paylaşım, çok teşekkürler arkadaşım. Sağol. |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| Alıntı:
Haç mevsiminde aşırı kalabalıkda,izdiham olur.İçeri girenler,geri çıkamaz.Felaket olur. Bunu göze alamazlar. Bu sebeplerden,Haç mevsiminde açmaları imkânsız. | |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Dikkat ederseniz hac mevsiminin dışında demişim. |
|
| #8 | |
| Sayın ABCDE inançlar bölümünde resim yayınlamanın yasak olduğunu bildirerek resimleri kaldırmış. Kabe'nin İçini gösteren fotoğraf konusunu KONU DIŞI bölümüne aktardım. Görmek isteyenler oraya bakabilir. Sayın moderatörlerden bu başlığın kilitlenmesini talep ediyorum. Not: Konu dışı bölümünden de alınmış başka bir bölüme aktarılmış, o bölümde bu konu hakettiği ilgiyi göremeyeceği için resimleri forumdan tamamen kaldırdım. Arzu eden arkadaşımız olursa özelden mesaj atarlarsa kendilerine gönderebilirim. redyellow Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 21-11-07 12:11 . |
|
| #9 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| bir yerin kutsal olması ne anlama gelir? kabe değerli bir yer ise tüm camiler de aynı değerde değil midir? Kabe'yi camilerden ayıran özellik nedir? Çok eski zamanlarda kabe'de din büyükleri birçok olay yaşadı diye o yer kutsal bir mekan olabilir mi? O yer madem inanç yönünden önemli ise camiler de inanç yönünden önemli değil midir? Ben kabe'nin diğer camilerden daha önemli olmasını anlamamışımdır, hala daha anlamam. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
|
| #10 | |
| Sayın ilgililerden bu başlığın kilitlenmesini talep ediyorum. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|