| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
'Aşk' nedir?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Antropoloji,Psikoloji, Sosyoloji... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Oct 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| 'Aşk' nedir? |
|
| #2 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Aşk,çıkarsız bir şekilde kendini gerektiğinde ölüme bile feda etmektir.Sevdiğin insanı ölümüne sevmektir.Onu her gördüğünde yada düşündüğünde bir kez daha onunla birlikte olmaktır.Aşk karşılıksız sevmektir gerekirse. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Gerçek anlamında yaşandıgında insanın kapitalist çıkar dünyasına inat hiçbir çıkar gözetmeden sevmesi bence ![]() |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
Ancak aşk insanların gözünde büyüttüğü gibi kutsal bir duygu değildir. Bunu size emreden bir şeyler vardır. Yoksa kanından, canından olmayan, daha tenine dokunamadığın birini sevebilir misin? Aşk düşünmek, abuk subuk şiirler yazmaktır. Seneler sonra yazdıklarını görüp kendinden utanmaktır. Ama yine de her seferinde aynını yapmaktır. Aşk ona ulaşamadığın her anda alkol almaktır. Alkol alıp geberesiye kusmak/kusamamak, sağda solda avare gezmektir. Sanırım sevgiliye ulaşıldığı vakit aşkın tadı kaçar.. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri | |
|
| #5 | |
| Efendim, kapitalist dünya aşkı satın alalı yıllar oldu. Valentine denen adam sevgililer gününün nasıl kutlandığını görse kendinden utanırdı. Belki de ben yanılıyorumdur, gurur duyardı. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #6 | ||
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Alıntı:
| #7 | ||
| Alıntı:
Aşkın en güzel anı dokunmaktır sn Serda. Elini elinizde hissetmek, yanağına elinizi sürebilmektir. Omzuna yaslanmak, elini sırtınızda hissetmektir. Sevgi sözcükleri, serenatlar yalandır, dokunmak, hissetmekse gerçek. Dokunmadan da köpek gibi sevebilir insan ancak ona dokunmanın hayaliyle yaşar. İnsan yanında bulduğunda değer vermeyebilir. Ancak dokunmanın özlemi yıllar sürebilir. Sevgililer canını yanında tutmak istiyorsa zaman zaman uzaklaşmalı ondan. Sarılmayı özlemeli. Kavuşamayan içinse söylenecek çok şey yok, kavuştuğunu, sarıldığını hayal edecektir yıllarca. Sarılmak öpmekten değerlidir. Aşkın ne olduğunu kim çözmüş ki ben çözeyim. Ben sadece sarılmanın, tanımadığın birine bile sarılmaya özlem duymanın ne olduğunu biliyorum. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri | |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
Hiç dokunamadan yıllarca aynı duyguları taşıyan insanlarda var sn Dağlı. ![]() __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! | |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
![]() Yanlış anlamadan söylemek isterim, dokunmadan kastım seks değildir. Dokunmak gördüğünüzün gerçek olduğunu ispat eder. Yani yanınızda olduğunu tam anlamıyla hissedersiniz. __________________
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007 Ülke / Şehir: Muhacerette
| Alıntı:
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|