"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Şeriatçı yazar Denizlere, solculara kin kustu! / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Yazının tamamı hakaretten, küstahlıktan, yobazlıktan, bilgisizlikten oluştuğu için çok kısa bir alıntı yapacağım. Alıntı:
Özellikle türbancı solcular okusun! http://www.haber3.com/haber.php?habe...9&comments=all __________________
Yok! | |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| deniz gezmiş bir terörist değildir.halkı için savaşanve canını veren bir devrimcidir.yazarı kınıyorum. "DİN HALKIN AFYONUDUR" |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Yahu insan karalıyacaksa da bari doğru bilgiler verir. Baştan aşağı tek kelimesi bile doğru değil. En başta mantık hataları var tabi.. __________________
Yok! |
|
| #4 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Yazıyı sonuna kadar okudum. Benim midem bulanmadı. Çünkü söz konusu yazar "İslami felsefe" adına böyle konuşuyor. Yani asla kaale alınmaması gereken bir isim. Kendi yaza dursun böyle şeyler. Kendi çapında eğlensin. Zavallı adam, acınacak halde doğrusu. Bir insan politikadan, felsefeden, bilimden, bu kadar dışlanırsa bu hale gelir dostlarım, bu adamın dedikleri için üzülmenize gerek yoktur. Yeni bir dünya uğruna mücadele veren solcular için diyorum ki böyle karga misali davranışlar her zaman etrafımızda dolanacaktır. ABD ve emperyalistler İslamı her zaman ellerinde oyuncak olarak kullanmışlardır ve şimdi de kullanmaktadırlar. İstedikleri şekilde yön verdikleri bu yazarlara paranın kokusunu aldırttıp, meclis önünde Hrıstiyanlık için bile eylem yaptırırlar. Aldanmamak lazım şarlatanlığa. Madem Deniz'imizi yazmış, şöyle bir cevap verelim ona Deniz'i anarak: "Senin aklın ermez..." __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. Elenorin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 26-11-07 14:15 . |
|
| |
| #5 | ||
Admin ![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
| Alıntı:
| |
|
| #6 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Oct 2007
| Bir gazetenin kendini bilmez densiz bir yazarı sadece Deniz Gezmiş'i değil tüm Türkiye solunu dinsiz olarak nitelemiş. Marks'ın "Din, halkın afyonudur" sözünü din düşmanlığı olarak göstermiş. Ancak sormak lazım, müslümanlar Siyonistlerle vs. savaşırken bu "müslüman" yazar neredeymiş? Kim gitmiş ezilenlerin safında yer almış. Unutmayalımki ağzı olan konuşur. Varsın konuşsunlar; soracağımız en mantıklı soru şu olur, "İslam'da ölünün arkasından konuşmak hele ki kötü konuşmak büyük günahtır, bunun karşılığında bunun gibi müslümanlar ne kadar müslüman olabilir?" Saygılarımla seha Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 26-11-07 12:12 .Sebep: Forum kuralları |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Uzak
| Bu memlekette artık bir çok yazarın kalemini elinden bırakması gerekir ki bunun başında mehmet şevk eygi geliyor. Davasında bu kadar ısrarcı bir adamı karalamak bağımsız hareketten korkanların yapacağı bir iştir. Bu şahısı şiddetle kınıyorum. M.Volkan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 23-11-07 19:07 . |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| "Din halkın afyonudur" sözünü bi kez daha doğrulayan birşeyler karalamış. Madem eli olan herkes karalıyor bende yapayım aynısını )) Afyonlanmış yazılar yazmak dışında kendisi ne yapmış ki bu halk için ??? Denizlere dadanmış??? "Şarlatanlık, demagoji, hokkabazlık..." yapılmasın derken en alasını kendisi yapmış...Denizlerin sevgisine kanıt belge bilgi istiyormuş zatı muhterem )) Gerekçesiz seviyorum onları... Binlerce seveni olduğunu da biliyorum... Nedenini... marksist leninist paranoyaya tutulmuş yazar ??? lar aramaya devam etsin... Kuzum Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 23-11-07 20:58 .Sebep: tamamı italik |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Bu "müslüman türkiyeli kardeş" habire saçmalar. Yeni bir şey değil. Asıl sorun bunlara destek veren solcu geçinen kimseler. Türbanla ilgili bir baskı haberi olur, bu haberleri yapanları salak yerine koyarak "sözde" yalanlarlar. Bizim sözde solcular, bakın faşistler yalan söylürmuş diye kendi çaplarında konuşur. __________________
Yaşasın Milli Mücadele! Yaşasın Mustafa Kemal! |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| İslamcı kesimin sözde entellektüeli, ince zevkli kibar kentlisi, kanlı pazarın ateşli provakatörü, solcu düşmanı ve amerikan hayranı şevket eygi için iyi yazılmış bir yazı: http://f1.parsimony.net/forum789/messages/8845.htm |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|