"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Türkiyenin neresinde olursa olsun şu anda okuyan,emekli olmuş ve çalışmakta olan tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutlarım. Ağır aksak ve her türlü zorluğa rağmen yeni nesilleri başarıyla yetiştirmenizi dilerim... saygılar __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| İdealleri olan, öğrenci yetiştirmenin odun yontmaktan farklı olduğunun anlamış, öğretmenliği meslek olmanın ötesine taşımış tüm öğretmenlere başarı, sağlık ve mutluluk dolu uzun ömürler diliyorum. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
| #3 | |
Felsefe - İnançlar ![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Aslinda bende istisnasiz bütün ögretmenlerimizin ögretmenler gününü kutlamak isterdim lakin, Türkiye'nin aydinlanmasini engelleyen, gerici ögretileri ögrencilere aktaran, böylelikle gelismeyi, ilerlemeyi yavaslatan ögretmenleri ayri tutarak; aydinlanma yolunda caba harcayan tüm egitim emekcilerine saygilarimi sunuyor ve ögretmenler günlerini kutluyorum. __________________
Turkiye'de yapilan katliamlar unutulmayacaktir... Eger tek bir insan absürd fikir sahibi olursa buna deli diyorlar, bircok insan absürd fikir sahibi olursa buna INANC diyorlar. Robert M. Pirsig |
|
|
| #4 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| ailemin öğretmen olmayan tek üyesi olarak tüm öğretmenlerimizin hayatla daha inatçı olmalarını diliyorum. Umarım birşeyler olur, maaşları artar, eğitim olanakları artar da öğretmenlerimizden daha fazla yararlanabiliriz. Kuru kuruya kutlama hiç inandırıcı olmuyor çünkü. Saygılar. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
| #5 | |
Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: etütten
| keyifli görevler diliyorum öğretmenlere... kolay gibi görünür kolayda yapar kimileri ama işini iyi yapan bu işide görenler bilir ki kıymetli meslektir.. speranza Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 24-11-07 00:29 . |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Tüm öğretmen arkadaşlarımın bu özel günlerini kutluyorum. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #7 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Küçücük yavrularımızı emanet ettiğimiz,gelişmesinde ve yetişmesinde emeği olan tüm öğretmenlerin bu güzel gününü kutluyorum.Dilerim emeklerinin karşılığını bulurlar. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007 Ülke / Şehir: izmir
| Türkiye' mizin anlamlı bir günü de bugün. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlar, verdikleri kutsal görevlerden dolayı kendilerine Tanrı katında teşekkürler ederim. Bu gün için şehit öğretmenlirimizi de unutmayalım. Teröre kurban verdiğimiz o can dostlarını, yurtsever ve ideal öğretmenlerimizi. Ruhları Şad olsun diyorum. aşağıdaki linke bakmanızı istiyorum. Şehit öğretmenlerimizin listesini bulacaksınız. http://www.meb.gov.tr/belirligunler/sehitogretmenler/index.asp __________________
Saygılarımla |
| #9 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Bütün bu işe gönül vermiş, mesleği ve bilgi paylaşımı için emek veren öğretmenlerin bu özel günlerini kutlarım. Ancak bu özel günün öğretmenler için devlet tarafından nasıl da karartıldığına bakmadan geçilemez: Milli Eğitim Bakanı, 81 ilden Ankara’ya gelen öğretmenlere “Bu kış sizi ısıtacağını umarım” diyerek imzalı battaniye hediye etti. Öğretmenler ise anketle konuştu: Yüzde 88’i borçlu, yüzde 38’i ek iş yapıyor, yüzde 48’i ek iş arıyor. Kaynak: NTV Bütün emekçi kesme sırt çeviren devlet bu konuda öğretmenler de bir ayrıcalık yapmamış. Bu rezillik içerisinde bu günü karartmaya çalışan devlete rağmen, umarım öğretmenler için en azından manevi olarak güzel bir gün geçer. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #10 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Oct 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| Öğretmenler bir toplumda en kutsal mesleği icra ederler,onların görev ve sorumlulukları hiç bir şeyle ölçüşemez çünkü onlar birey değil nesil yetiştirmektedirler.Atatürk'ün dediği üzre ''Bir milletin muasır medeniyetler seviyesindeki yerini ''Öğretmenler'' tayin eder''.Yurtta ve Dünyadaki tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|