"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski23-11-07, 22:23  #1
bozkır
Tarih

bozkır'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Ülke / Şehir: izmir
Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Türkiyenin neresinde olursa olsun şu anda okuyan,emekli olmuş ve çalışmakta olan tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutlarım.

Ağır aksak ve her türlü zorluğa rağmen yeni nesilleri başarıyla yetiştirmenizi dilerim...

saygılar
Eski23-11-07, 22:32  #2
Dağlı

Dağlı'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007

Alıntı:
Sayın bozkır şöyle demiş:

Mesajı Göster
Türkiyenin neresinde olursa olsun şu anda okuyan,emekli olmuş ve çalışmakta olan tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutlarım.

Ağır aksak ve her türlü zorluğa rağmen yeni nesilleri başarıyla yetiştirmenizi dilerim...

saygılar
İdealleri olan, öğrenci yetiştirmenin odun yontmaktan farklı olduğunun anlamış, öğretmenliği meslek olmanın ötesine taşımış tüm öğretmenlere başarı, sağlık ve mutluluk dolu uzun ömürler diliyorum.
Dağlı is offline  
Eski23-11-07, 22:32  #3
ABCDE
Felsefe - İnançlar

ABCDE'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2007

Aslinda bende istisnasiz bütün ögretmenlerimizin ögretmenler gününü kutlamak isterdim lakin, Türkiye'nin aydinlanmasini engelleyen, gerici ögretileri ögrencilere aktaran, böylelikle gelismeyi, ilerlemeyi yavaslatan ögretmenleri ayri tutarak; aydinlanma yolunda caba harcayan tüm egitim emekcilerine saygilarimi sunuyor ve ögretmenler günlerini kutluyorum.
Eski23-11-07, 22:40  #4
esitlik
Felsefe&Konu Dışı

esitlik'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: istanbul

ailemin öğretmen olmayan tek üyesi olarak tüm öğretmenlerimizin hayatla daha inatçı olmalarını diliyorum. Umarım birşeyler olur, maaşları artar, eğitim olanakları artar da öğretmenlerimizden daha fazla yararlanabiliriz. Kuru kuruya kutlama hiç inandırıcı olmuyor çünkü. Saygılar.
Eski24-11-07, 00:23  #5
speranza
Kültür-Sanat

Giriş Tarihi: Sep 2007
Ülke / Şehir: etütten

keyifli görevler diliyorum öğretmenlere... kolay gibi görünür kolayda yapar kimileri ama işini iyi yapan bu işide görenler bilir ki kıymetli meslektir..

speranza Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 24-11-07 00:29 .
speranza is offline  
Eski24-11-07, 09:43  #6
barış

Giriş Tarihi: Nov 2006

Tüm öğretmen arkadaşlarımın bu özel günlerini kutluyorum.
Eski24-11-07, 10:31  #7
Serda
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu

Serda'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2007
Ülke / Şehir: Dünyadan

Küçücük yavrularımızı emanet ettiğimiz,gelişmesinde ve yetişmesinde emeği olan tüm öğretmenlerin bu güzel gününü kutluyorum.Dilerim emeklerinin karşılığını bulurlar.
Eski24-11-07, 13:35  #8
Abat

Abat'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Ülke / Şehir: izmir
Öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutlarım.

Türkiye' mizin anlamlı bir günü de bugün. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlar, verdikleri kutsal görevlerden dolayı kendilerine Tanrı katında teşekkürler ederim.

Bu gün için şehit öğretmenlirimizi de unutmayalım. Teröre kurban verdiğimiz o can dostlarını, yurtsever ve ideal öğretmenlerimizi. Ruhları Şad olsun diyorum. aşağıdaki linke bakmanızı istiyorum. Şehit öğretmenlerimizin listesini bulacaksınız.

http://www.meb.gov.tr/belirligunler/sehitogretmenler/index.asp
Eski24-11-07, 14:36  #9
Elenorin
Genel Moderatör

Elenorin'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2006

Bütün bu işe gönül vermiş, mesleği ve bilgi paylaşımı için emek veren öğretmenlerin bu özel günlerini kutlarım.

Ancak bu özel günün öğretmenler için devlet tarafından nasıl da karartıldığına bakmadan geçilemez:

Milli Eğitim Bakanı, 81 ilden Ankara’ya gelen öğretmenlere “Bu kış sizi ısıtacağını umarım” diyerek imzalı battaniye hediye etti. Öğretmenler ise anketle konuştu: Yüzde 88’i borçlu, yüzde 38’i ek iş yapıyor, yüzde 48’i ek iş arıyor.
Kaynak: NTV

Bütün emekçi kesme sırt çeviren devlet bu konuda öğretmenler de bir ayrıcalık yapmamış. Bu rezillik içerisinde bu günü karartmaya çalışan devlete rağmen, umarım öğretmenler için en azından manevi olarak güzel bir gün geçer.

İnsanların Kanatları Yüreklerinde..
Elenorin is offline  
Eski24-11-07, 15:28  #10
beysim
Uzaklaştırıldı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Ülke / Şehir: istanbul

Öğretmenler bir toplumda en kutsal mesleği icra ederler,onların görev ve sorumlulukları hiç bir şeyle ölçüşemez çünkü onlar birey değil nesil yetiştirmektedirler.Atatürk'ün dediği üzre ''Bir milletin muasır medeniyetler seviyesindeki yerini ''Öğretmenler'' tayin eder''.Yurtta ve Dünyadaki tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.
beysim is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı