| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Oyunuzu neye göre verirsiniz / vereceksiniz?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
| Anket Sonuçlarını Göster: Hangi kriterlere göre oy verirsiniz / vereceksiniz? | |||
| Ekonomi Politikası | 5 | 14.29% | |
| Dış Siyaset | 6 | 17.14% | |
| İnsan Hakları / Özgürlükler / Demokrasi | 15 | 42.86% | |
| Dinsel nedenler (Laikliği savunma / Türban'a özgürlük, vs.) | 2 | 5.71% | |
| Çevre Politikası | 0 | 0% | |
| Eğitim Politikası | 2 | 5.71% | |
| Sağlık Politikası | 0 | 0% | |
| Diğer (Lütfen belirtiniz) | 5 | 14.29% | |
| Oy Verenler: 35. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Çoğumuz yakın zamanda sandık başına tekrar gideceğiz. Peki, oyunuzu hangi kriterlere göre kullanırsınız? Sizin için hangi kriter önemliyse seçenklerden belirtebilirsiniz. Elbette çoğumuzun tek kriteri yoktur, onları da bu başlık altında konuşabiliriz. Ama buradaki amaç, en belirleyici kriteri görebilmek. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) Antioksidan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 24-03-06 14:11 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Haklisiniz sayin türker, diger bazi kriterlerin de özellikle egitimin de cok önemli oldugu, ekonomiden de vazgecilemeyecegi gibi cok secenekli bir anket gibi olmus. Yine de "insan haklari, "özgürlükler ve demokrasi " yi; secmediklerimi de icerdigi icin isaretledim. saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
|
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| Kriter mi kalmış,bütün partiler birbirinden beter.Ama içlerinden görüşüme en yakın laına oy vermek zorundayım.Aslında görüşüme en yakın parti o olmayabilir ama iktidar olma ihtimali var ve akepeden iyi olduğunu düşünüyorum. |
|
| #4 | |
| Benim kriterlerim ekonomi ve dış politika. Ekonomik refah dolaylı olarak aslında daha fazla özgürlük getirir. Milli gelirleri belirli bir seviyeyi aşmış toplumlarda hiç darbe olmadığını söylemek yeterli sanırım. Dış siyaset de aslında doğrudan özgürlüklerle ilgili. AB müzakerelerine tam destek veren bir siyasal insiyatif hak, özgürlük, sağlık, eğitim ve diğer her açıdan standartları yakalamamızı sağlayacaktır. Ama bu standartları tam olarak yakalayabilmek için de ekonomi gerekli ![]() __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| Ben umudumu kestim,beterin beteri gelmesin diye oy atacağım.Mevcut partilere bakın,hangisi dış siyasetteki imajımızı düzeltir,ya da ekonomiyi. Yine de oyumu dış siyasete verdim.Benim için asıl önemli olan odur çünkü. |
|
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Aug 2005
| Geneline bakardım herhalde... ![]() |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| Diğer: söylediklerinin arkasında duracağına inandığım partiye oy vereceğim. |
|
| #8 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Biri olmadan sistem bozulur, çarklar işlemez. Onun için bir tane ile sınırlayamadım. __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
|
| #9 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: Aydın
| biriyle bişey yapılmazki.hepsi olacak..hepsini en iyi karşılayan hangisiyse ona veririm. saygılar... |
|
| #10 | |
| Sevgili Arkadaşlar, bunlardan birisi olmaz demişsiniz çoğunlukla. Evet, bunu ben de belirttim ama, çoklu seçimli bir anket yapmamamın nedeni sizin için "en önemlisi"ni belirleyebilmekti. Saygılar. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|