| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Esselamualeykum ve Rahmetullah.....Uzun yıllar sonra,çook geç kalmişta olsam verdiğim Allah'ın bu selamını vakit geçirmeden al.Bu sana farz kılındı biliyorsun.Bu nameyi yazmamdaki sebebleri en az benim kadar biliyor olmalısın.Beni dile getiripte sana bir name yazacak kadar vehamettesin zira.Sana sahip cıkmak istedikçe,beni bir kenara itip hiçe saydığın yılları sorgulayacagım.Sonu infazda olsa.Hiç merhamet etmeden.O merhametin gerçek sahibi şahdamarın kadar yakınındaydı hep.Hatta bir kez başını secdeye koymuş olsaydın o mesafeyi anlık yapıp bunu daha derin hissedecektin....FAKAT YAPMADIN. Ben müslümanım derken,ne yazıkki bir mümin tavrını hiç sergilemedin yaşantında.Allah'ın inayetini unuttun.Nefsaniyetinin peşinde koştun ve hep aldandın,aldatıldın.Beni(VİCDANINI)dinlemeden ruhunun bir köşesine hapsedip susturdun.Seni yaradanın hoşnutluğundan öte çevrendeki insanların hoşnutluğunu kazanmayı hedefledin.Bunu başardında.Çünki dostun ben(VİCDANIN)deilde nefsaniyetin oldu.Onu o kadar cok sevdinki.Beni hatırlamaya fırsatın bile olmadı.Senin insani vasıflarının en degerlisi ben iken ne yaptın;neden susturdun,kulaklarımı tıkadın ve kendi gözlerine perde çektin.Hala farkında deilsin bütün bunlara nazaran.Suçum ne söylermisin bana.SENİN VİCDANIN OLMAKMIDIR!!!!!! Sen kendine ve insanlığa hizmet adına butun nefsaniyetini koydun.Maddenin kölesi olman sana gene madde kazandırdı.Para-mal-mülk-kazandıkca kazandın sınır tanımadan.Kazandıkcada köleleştin.Kaybettiklerinin farkına bile varamadın.Çünki beni hissedecek,görecek,duyacak bir ruha sahip değildin.VİCDANINI!!!! Unutmakta hep direndiğin bir şey varki oda vicdanınla(BEN)ve iradenle olacağın imtihan.Zira rahmani ve şeytani kavramlara yon veren meziyet benim gücümdür.Yani benim sendeki rolüm ne olursa olsun,yaradan birtakım değerleri yine benim üzerime bina etmiştir.Ama sen bu durumda bile bana itibar etmedin. Bana senin lisanında"BULMAK" derler ve girift olmuş ruhlar hem kendi özüne ulaşır hemde Rahmanının.Bende aldatma-yalan-hile olmadı.Olmayacakta.İşte bu yüzdendirki artık sana namelerim.Namelerimde başkaldırım.Bak birşey daha varki,her insan bendeki gizli saklı lisanımı anlayamazken,sen aklın ölcüsündeki anlayabileceğin herşeyi elinin tersi ile ittin.Susturdun beni..... Sen acziyetini farkedemedin.Hiçliğinin idrakine varamadın.Beni hapsederek.İşte bu yüzdendirki şeytanı,maddi,cesedi,mülki vede nefsi boyutunda kuvvet kazandın.Melekut,meleki,manevi,ruhani,vede VİCDANİ tarafın-kısacası Vicdani mekanizmanı kör ettin.Nefsi ve benimle olan dayanışmalarında nedense safdışı kaldım.Sende ne yazıkki bu durumda emmarelikten kurtulamadın.Toprağa ait yanını aşağıladın.İşte bu yönündürki bana nağmeyi yazdırma kararını aldırdı.Negatif yönün ruhunu öylesine sarmışki,elimi kolumu oynatamaz hale geldim.Ve seninle olmaktan AR EDER oldum.Sende yok olduğum içinde,benden haberdar olmayanlar sana "VİCDANSIZ"yakıstırmasi yaptılar.Oysaki yaradılmış bütün ruhlarda varım.Varolmak zorunda hissediyorum kendimi.İşte sendede zerre misalide olsa varım.Bu umuddur bana bu nameyi yazdıran.Bendeki manaları sezebilecek aklın var.O helde bir fırsat ver ve türabi yönünü canlandır.Canlandırki meleklerin seviyesine yükselebilesin.Ben sende zerre misali varoldukca savaşacağım İşte bu namede sana olan savaşımın İSBATIIII!!!!! Şimdilik sana söyleyeceklerim bunlardan ibaret Sevgili sevdiğine name yazarken kağıdının bir köşesini yakıpta yollar imiş.Şimdi bende yakacağım.Lakin söndürmeden.Eğer sende kalan zerre miktarım hala çalışıyorsa bütünü yanmadan okursun.Ama zamanı hiçe sayıpta okumaz isen vayy senin haline.Namelerim kül olur biter.Ya sen!!!!Ateşinle canlanır canlandıkca ateşe düşersin.Hadi çokta geç değil.Zararın neresinden dönersen kardır.Beni utandırma.... Al şu namenin başında verdiğim selamımı.Ben üzerime düşen sünnet'i yerine getirdim.Farz olan sana kaldı.Hala içindeyim.Çöz ellerimi,gözlerine gerdiğin perdeyi arala.Sana sızan ilk ışık hüzmesi ben olayım.NAME YANIYOR!!!YANIYOR.ÇABUK DAVRAN...................... ALEYKUM SELAM __________________
B İ Ş N E V ! |
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| şu ana kadar forumda okuduğum en güzel yazı.hatta son zamanlarda okuduğum en güzel yazı.elinize sağlık.elinizde varsa buna benzer yazılar yayınlarsanız sevinirim. |
| #3 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2006
| maşaallah.. aleykümselam ve rahmetullahi ve berekatuhu..! elleriniz dert görmesin Yazgı..güzel bir yazı.. |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| yazgı ALLAH senden razı olsun çok güzel bir yazı teşekkürler |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|