"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| :142 okuyup bilmek başka insan tanımak başka.. buna dair yazmak istediğiniz bişeyler varsa bembeyaz sayfalar boşta beklerler :142 |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: antalya/ankara
| biraz bende de var galiba bu olay.. bazen bir anda hüzünlenirim gözlerim dolar, birkaç saniye sonrasında mutluluktan gülücükler saçarım.. bazen de üzüldüğüme sevinir, sevindiğime üzülürüm.. yani bir nevi acı ve mutluluk içiçe gibi.. bu kadar.. __________________
öğrenci görünümlü müzik insanı |
| #3 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Marvin!!! Bilmeyen varsa kendisi Douglas Adams'ın muhteşem kitaplarında yarattığı manik depresif ROBOT'tur.. Aklıma hemen o geldi..__________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #4 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2006
| iki uçlu bozukluk dönem dönem duygu durumunda köklü değişiklikler yaşamak.Bir dönem fazla konuşkan fazla enerjik olmak yani taşkınlık derecesinde herşeyi aşırı yaşamak para harcamak taki artış gibi depresif dönekde içe kapanmak inithar düşünmek gibi tamamen beyinden kaynaklandığını ve asla kişinin kendi kendini tedavi edemeyeceğini biliyorum |
| #5 | |
| yok mu yazacak bişeyi olan? __________________
:73 serabik :73 |
| #6 | |
| Artena; Douglas Adams'ın ikinci el kitabını bulabilir miyim acaba? sordum kitapçıya da tuzluydu fiyatı.. merak ettim marvini ama anlaşılan marvin benim merakımla pek ilgilenmedi ![]() __________________
:73 serabik :73 |
| #7 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| İnternetten indirebilirsin ama ben bilgisayaradn kitap okumayı seven biri olmadığım için önermem. Bunun dışında İngilzice biliyorsun Otostopçu'nun galaksi rehberinin tüm kitapları 5+1 20 dolara türkçesi de 40 ytl e var. Bunun yanı sıra tek tek de alabilirsin.. ama tek tek fiyatlardan haberdar değilim İkinci el konusunda da malesef şuan için bir bilgim yok ama bilgi edinirsem bildiririm. __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| Manik depresif deyince aklıma adam asıp intihar etmiş süsü verdiklerinde raporuna düştükleri not geliyor.Tıpkı CİA'in Mark Lombardi'ye yaptığı gibi. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|