"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Yazıyaz Forum İstatistikleri/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| ![]() ![]() __________________
Kendi kalbini arıt bana ilişme, bende ki küfür sende ki imana neyler Korkusunu sürdüğün sırat köprüsü, yolu doğru süren insana neyler |
|
| #2 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Sn keje istatistiğe şöyle bir baktımda Kasım ayında gerek açılan konular, gerekse yazılan mesajlarda bir düşüş görmekteyim siz bunu neye bağlıyorsunuz? __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Forum genel itibariyle öğrenci çoğunlukta ve okul-sınav takviminden dolayı olabilir. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #4 | |
| ![]() __________________
Kendi kalbini arıt bana ilişme, bende ki küfür sende ki imana neyler Korkusunu sürdüğün sırat köprüsü, yolu doğru süren insana neyler |
|
| #5 | |
Kendi kalbini arıt bana ilişme, bende ki küfür sende ki imana neyler Korkusunu sürdüğün sırat köprüsü, yolu doğru süren insana neyler Keje Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 01-01-08 14:17 . |
|
| #6 | |
|
| #7 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| 2008 de umarım bu sayılar biraz daha artar.tabii kaliteyi düşürmeden.... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #8 | ||
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
sevindirici bir gelişme. Onun da katkılarıyla ve olası katılımlarla bu konuda gelişmeler sağlayacağımızı umud ediyorum. Burada çoğu kez, mesajların bir seviye içinde olması dile getirilmektedir. Bunu o kadar çok yineliyoruz ki, sanki yazıyaz'ın seviyesiz bir tartışma ortamı var gibi bir anlam çıkıyor. Oysa hiç de böyle değil. Zaman zaman bazı kırıcı tartışmalar sonucu, hepimizin zıvanadan çıktığı anlar oluyor. Bunu da anlayışla karşılamak gerek. Bu örnekler dışında bir iki örnek dışarda tutulursa oldukça sağlıklı bir tartışma platformu olduğumuzu söyleyebilmek rahatlıkla mümkün. Çok şeyi aştık. Siyaset bölümünde pek çok konuyu tartışabilir bir hale getirdik. Çok çok önceleri vatan haini eleştirileri dilimizden düşmezken, şimdi hiç bir arkadaşımız konuyu bu eksende ele almıyor. Bu çok önemli bir gelişme. Bunu yazarlarımız elbirliğiyle yarattılar. Bir yığın engeller aşıldı ve bugün gerçekten kaliteli yazarlara sahip bir forum alanımız olduğu söylenebilir. Bazı yazılara rastlıyorum; kimi katılımcı arkadaşlarımız tartıştıkları bir konuda "o konuyu detaylı bilmiyorum", "benim bilgim burdan öteye geçmeme izin vermiyor" gibi yorumlar yazıyorlar. O yazıları mümkün olsa da, "yazıyaz'ın duvarına" asabilsek. Bundan güzel bir yorum ve bundan daha güzel düşünce açıklayan bir yazar olabilir mi? Özlenen, beklenen tablodur bu. Bilmediğimiz bir konuda bunu söyleyebilmek, bilgilenmeden farklı bir adım atmamak, sonra öğrenmeye çalışmak, öğrendiklerini paylaşmak...-hiç kuşku yok ki, bu yazarlar yazıyaz'ı çok daha ötelere taşıyacaktır. Onlardan öğreneceğimiz çok şey olduğuna inanıyorum. En azından bir tartışmada, bir bilgi alış verişinde temelin nasıl bir samimiyet taşıması gerektiğini bizlere hatırlattıkları için. Bütün yazıyaz dostlarına binlerce teşekkür. Ve bir teşekkür de, bu istatistikleri her ay daha da detaylı çıkarıp bizimle paylaşan Sevgili Keje'ye ... | |
|
| #9 | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|