"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| EN İYİ 10 1. ODTÜ / ANKARA 2. Boğaziçi / İSTANBUL 3. Anadolu / ESKİŞEHİR 4. Bilkent / ANKARA 5. Koç / İSTANBUL 6. Çukurova / ADANA 7. Sabancı / İSTANBUL 8. Uludağ / BURSA 9. İnönü / MALATYA 10. KTÜ / TRABZON Devamı ve tanıtımı: http://www.egitimgazetesi.com/news_detail.php?id=141978 __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #2 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Diğer illerdeki üniversiteleri bilmem de benim en çok hoşuma gideni Yıldız Teknik'in Barbaros Bulvarı'ndaki Beşiktaş kampüsü. metrekare bakımından küçük olsa bile "evim evim minik evim" misali içine herşeyi sıkıştırmışlar. Yeşillik alan oldukça fazla, havuzu ve ördekleri var. Kafeteryası ve berberi de mevcut. E daha ne olacak bir kampüste. Bunun dışında bir de Yeditepe Üniv.'nin Kayışdağı kampüsünü beğenmiştim. Boğaziçi üniv. ise abarttıkları kadar yok. İTÜ maslak kampüsü ise hepten felaket. Gittinizmi bol bol ağaç ve göl görürsünüz, insana yönelik bina yapmayı unutmuşlar nerdeyse Diğer öğrenci arkadaşların da kampüslere yönelik değerlendirmelerini okumak isteriz bu başlıkta. __________________
Türkiye soluna en çok zararı veren; farklı ülke koşullarını göz ardı etmesi ve Lenin sonrasında SSCB'de karşı-devrimin (irticanın) olduğunu savunması nedeniyle Trotsky olmuştur! |
| #3 | |
| Kocaeli üniversitesinin benim bildiğim kadarıyla 17 kampüsü var. 4-5 tanesi dışındakiler Meslek ve onlar içler acısı diye biliyorum. Fakültelerin durumu da depremden sonra yeni yeni toparlanmaya çalışıyor. Merkezdeki Anıtpark Kampüsü'nde hiç üniversite havası yok; lise gibi diyebiliriz, hazırlık-mimarlık ve güzel sanatlar var. Asıl kampüs ise Umuttepe. Burası haala yapım aşamasında. Depremde ciddi hasar gören Aslan Bey ve müdendislerin olduğu Veziroğlu- Vinsan Kampüsü buraya taşınmaya çalışılıyor. Fakültelerin tamamına yakını burada. Umuttepe yapım aşamasını tamamlayınca kesinlikle geleceğin yerleşkelerinden biri olacaktır. Şuan için ilk 10'a girebilir mi ondan emin değilim ama ilerde ilk 10'a kesinlikle girecektir diye düşünüyorum. Deprem olmasaydı şunada 6. ya da 7. sıradaki yerini almıştı. Koceli üniversitesinin en güzel özelliklerinden biri de Umuttepe'nin Kocaelin'den bağımsız olması diyebilirim. Umuttepe'in hava durumu Kocaeli'ndeki başka hiçbir yere benzemez. Resmen dağın tepsinde, havaları tahmin edebiliyorsunuzdur. İstanbul'da parçalı bulutlu bir hava İzmit'te yağmur, Umuttepe'de kar demektir. Umuttepe'de kar demek okullar tatil demektir, çünkü ulaşım daha tam analmıyla istenildiği gibi değil. ![]() ![]() ![]() İlerde İstanbul ve Marmara'dan daha çok tercih edileceğinden eminim. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #4 | |
| Ve genç bakış ![]() Konferans Salonlarından biri. Öğrencilerin görüldüğü kısım balkon kısmı, görünmüyen alt kısım çok daha büyük. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel barış Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 03-12-07 00:07 . |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|