"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Av'dan Saksıya.. / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Ustaların şiir, roman gibi edebi eserleri |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| AV Ağını kurmuş Mütevekkil örümcek Sinek bekliyor .......... AYNA Kendime baktım İçim dışım bir değil Görünen suret ........... BİLGİSAYAR Kıt kıtır tık tık Elektronik fare Ömrümü yiyor ........... CENAZE MERASİMİ Kolay değildir Zamanı gelmemişse Bırakıp gitmek ............ BULUŞMA Kuruduğunda Dalından yere düşer Güzün yapraklar .............. ÇAY SAATİ Kendiliğinden Geldi sunuldu çaylar Tam zamanında ............ DAĞILMA Asansördeyiz Topu topu üç kişi Kat kat ayrıldık ............. FACİA Ben yanılmışım O an anlamamışım Şimdi anladım .............. GAZEL Sonbahar mıdır? Yaprakları kurutan Yoksa hüzün mü ............. HABER Gazetelerde Savaş çıkacak diyor Ölüm sevinir ............. IRAK Bomba mevsimi Amerika’da başka Ne yetişir ki? ............ KALEM Daha ne yazsın Yazgısını tüketti Tükenmez kalem ............ İDAM Canlıdır ağaç Canı çok yanıyordur kesildiğinde ................ KARDANADAM Kardan olunca Kardanadam olurmuş Adam desene ................ MİNDER Davetsiz geldik Mindersiz otururuz Fani dünyada .......... MÜJDE İpek böceğim Yeniden doğdun işte Kelebek oldun ................ PAPATYA O da bir çiçek Kırlara anlam verir Kendi dilinde ........... PASTIRMA YAZI Yağmur yağmıyor Sanki güz değil gibi İnadına yaz .............. SAKSI Aslında saksı Bir ana kucağıdır Çiçek büyüten Bir anarşitten notlar.(yazarı belirsiz) __________________
B İ Ş N E V ! |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|