"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Fıkra gibi yaşanmış öğrenci hikayeleri/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Dec 2007
| Aslında bu öğrenci efsaneleri teranesi kimi zaman kabak tadı verir...Bitmek bilmez ancak bu karşılaştığım örnekler bana çok özgün geldi ve inanın çok hoşuma gitti, paylaşmak istedim... İlkokul 5. sınıf Din hocası hz. muhammed ile hz. ali arasındaki bir diyalogu yazın demiş. Hani kitapta geçen özlü sözler tarzında, yanıtlardan biri söyleymiş hz.muhammed: "günaydın ali" hz.ali: "sana da günaydın muhammed nasılsın" Ortaokul 1. sınıf Ahmet Haşim'in en ünlü eserlerinin toplandığı eserin adı nedir cevap; best of ahmet haşim İlkokul 3. sınıf Soru: Ormanların faydalarını sayınız. Cevap: Ormanların faydaları saymakla bitmez. Sonuç: Tam not Büyükçekmece Lisesi: Ceketi olmayan bir öğrenci ile Müdür Yard. arasındaki bir diyalog; Öğrenci: Hocam, bana niye vurdunuz? Ben hayvan değilim, insanım, laftan anlardım, vurmaya gerek yoktu. Müdür Yard.: Tamam o zaman, git. barış Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 05-12-07 11:33 .Sebep: hoş olmayan ifadeler silindi |
|
| #2 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| best of ahmet haşim neler geliyor akıllarına... __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Gerçekten çok özgün ve güzel... __________________
tek gerçek ben'im. |
|