| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Başbakan Halk Yerine Unakitan´i Kurtariyor..!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Başbakan Halk Yerine Unakitan´i Kurtariyor..! BAŞBAKAN HALK YERİNE UNAKITAN´I KURTARIYOR..! “Ülke gündeminin ilk sıralarında işsizlik, yoksulluk, yolsuzluk, gasp, yağma, fuhuş, uyuşturucu, töre cinayetleri, çeteler, tekstil sektöründe kriz, ihracatta kriz, döviz açığında anormal artış gibi sorunlar var. Üniversite mezunu gençler kahvehane köşelerinde vakit geçiriyor. Köylü perişan. Kadınlar mutfaktaki yangını söndüremiyor. Fakirlikten çocuklar sağlıklı beslenemiyor. AKP ve Başbakan ise bu sorunlarla ezilen halkı kurtaracağına, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ı kurtarmaya çalışıyor. Fakir fukara edebiyatı yapıp oyları kaptılar, şimdi de malı götürüyorlar.” http://habergenc.com/haber_detay.asp?haberid=13192 __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|