"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| İşte şirket! Işte Belge! Işte Star! Işte Unakitan! Işte Ahmet Ertürk! / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| İşte şirket! Işte Belge! Işte Star! Işte Unakitan! Işte Ahmet Ertürk! (ÖZEL-TALAT ATİLLA) TMSF’de medyadan sorumlu danışman olarak görev yapan Salim Altın, Sicil No: 317088 / 0 Bereket inşaatın ortağı görülüyor. Salim Altın’ın şirkette diğer ortağı ise TMSF Başkanı Ahmet Ertürk. Yani, TMSF Başkanı Ahmet Ertürk şirket ortağı Salim Altın'ı başkanı olduğu TMSF'ye danışman olarak atadı. Bitmedi! Bereket inşaat’ta ortak olarak gözüken Yalçın Öner ve Osman Akyüz, Unakıtan’ın da ortak olduğu Albaraka Türk Katılım Bankası’nda ortak görünüyorlar. turktime devamı: http://durduramazsiniz.net/modules.p...iewtopic&t=858 __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
| #2 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2006
| demogojininde bir adabı vardır.lütfen |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|