| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Sizce bir kadın hiç tanımadığı fakat beğendiği bir erkeğe hislerini ifşa edebilir mi?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Antropoloji,Psikoloji, Sosyoloji... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Oct 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| Sizce bir kadın hiç tanımadığı fakat beğendiği bir erkeğe karşı hislerini tüm çıplaklığıyla ortaya koyabilir mi?düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.... |
|
| #2 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Hangi sınırlı topraklar için sordunuz? |
|
| #3 | |
| |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
| Hangi topraklarda olursa olsun hislere gem vurulamadığını göz önünde bulundurarak tüm yasakları çiğneyip bunu bir şekillde yapacaktır.Yaşadığı toplumun ahlak,namus kuralları adına belki ilk başta çekinen ve çaresizlik yaşayan taraf olacaktır.Lakin bu yasaklar engel olmaktan çıkıp heyecan halini alacaktır.Ayrıca kadınların erkeklere oranla duygularını karşı tarafa daha cesurca açıkladığıda bilinen bir gerçektir..... __________________
Bazılarının ahı;beyaz güvercinlerin özgür kanat çırpışlarında kalır.Ah yerde kalmaz bilmezler mi?! |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
| Bence tüm duygularını tamamen açıklayabilir.Açıklar mı bilmiyorum,insanlara yüklenen toplumsal cinsiyet yüzünden erkekten beklenir bu ; ama açıklamayı istediği an açıklayabilir. __________________
"Dünyada sınırların kalkmasını isteyen üç ideoloji vardır; faşizm,emperyalizm,komünizm.Komünistleri diğerlerinden farklı kılansa komünistlerin farklı milletlerden de dostları olmasıdır." |
|
| #6 | |
Bilim - Mitoloji Dergi Yazı İşleri ![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Siz erkekler mi bunu söylüyorsunuz. Duygularını aktaran kadınlarla sizler kafa bulursunuz ancak.... __________________
tik tak seslerinden ürkmeden..... |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: Tuhaf bir dünyadan...
| Alıntı:
![]() __________________
Zıpçıktılar ve fikirleri olmasa dünya sıradan bir gezegen olurdu.=))))) Hayat çok uzun... Hayat çok kısa... | |
|
| #8 | |
| |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
| |
|
| #10 | |
Bilim - Mitoloji Dergi Yazı İşleri ![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Ben genelleme yapmayı severim. Öncelikle şunu belirteyim benim ailemde fazla kız çocuk yoktur. Genellikle kendi yaşıtımda olan kuzenlerimle bir arada yetiştiğim için onlardan edindiğim izlenim buydu. Aynen şöyle bir kuzenin 18 yaşlarında iken sözleri "Oğlum ya bugün şu kız bana çıkma teklif etti. Bir süre boşta kalmaktansa gezerim. Manyak bu kız ya" demişti. İşte böyle başlayan bir ilişki evlilikle sonuçlandı. Anlatıyorum yengeme o da okuyor canını.... __________________
tik tak seslerinden ürkmeden..... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|