Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Bilim > İnsan Bilimleri

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Sizce bir kadın hiç tanımadığı fakat beğendiği bir erkeğe hislerini ifşa edebilir mi?

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Antropoloji,Psikoloji, Sosyoloji...

Konu Araçları
Eski07-12-07, 16:30  #1
beysim
Uzaklaştırıldı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Ülke / Şehir: istanbul
Sizce bir kadın hiç tanımadığı fakat beğendiği bir erkeğe hislerini ifşa edebilir mi?

Sizce bir kadın hiç tanımadığı fakat beğendiği bir erkeğe karşı hislerini tüm çıplaklığıyla ortaya koyabilir mi?düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum....
beysim is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski07-12-07, 16:31  #2
giz
İnançlar ve Dinler

giz'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2006
Ülke / Şehir: şarap şişesi..

Hangi sınırlı topraklar için sordunuz?
giz is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski07-12-07, 16:42  #3
beysim
Uzaklaştırıldı

Alıntı:
Sayın Kinem şöyle demiş:

Mesajı Göster
Hangi sınırlı topraklar için sordunuz?
Toprakların sınırlı olduğunu bilmiyordum...Madem topraklar sınırlı...girilmesi en tehlikeli,tuzak ve mayınlarla dolu olan topraklarla en ücra köşeleri de katalım...
Eski07-12-07, 16:44  #4
Siyahay

Siyahay'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2007

Hangi topraklarda olursa olsun hislere gem vurulamadığını göz önünde bulundurarak tüm yasakları çiğneyip bunu bir şekillde yapacaktır.Yaşadığı toplumun ahlak,namus kuralları adına belki ilk başta çekinen ve çaresizlik yaşayan taraf olacaktır.Lakin bu yasaklar engel olmaktan çıkıp heyecan halini alacaktır.Ayrıca kadınların erkeklere oranla duygularını karşı tarafa daha cesurca açıkladığıda bilinen bir gerçektir.....
Eski07-12-07, 17:31  #5
gomünüst

gomünüst'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2007

Bence tüm duygularını tamamen açıklayabilir.Açıklar mı bilmiyorum,insanlara yüklenen toplumsal cinsiyet yüzünden erkekten beklenir bu ; ama açıklamayı istediği an açıklayabilir.
Eski07-12-07, 17:36  #6
gizemnur
Bilim - Mitoloji
Dergi Yazı İşleri

gizemnur'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2007

Siz erkekler mi bunu söylüyorsunuz. Duygularını aktaran kadınlarla sizler kafa bulursunuz ancak....
Eski07-12-07, 18:21  #7
Zıpçıktı

Ülke / Şehir: Tuhaf bir dünyadan...

Alıntı:
Sayın beysim şöyle demiş:

Mesajı Göster
Sizce bir kadın hiç tanımadığı fakat beğendiği bir erkeğe karşı hislerini tüm çıplaklığıyla ortaya koyabilir mi?düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum....
Bu kadının;içinde yaşadığı topluma,yetiştiği aileye,eğitim ve gelir durumuna,kişiliğine vs. bağlı olarak değişir.Örneğin bir kadının ailesi ve çevresi muhafazakarlıktan uzak yapıdaysa,kadının kendisi de dışa dönük yapıdaysa böyle bir şey mümkün olabilir.Lakin kadın Doğulu ise katı törelerin baskısı altında yaşıyor demektir.Muhtemelen okutulmamıştır ve içe dönüktür.O halde bunu yapması zor olacaktır.Ancak gerçketen aşıksa,kanımca engel tanımaz

Hayat çok uzun...
Hayat çok kısa...
Zıpçıktı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski07-12-07, 19:49  #8
beysim
Uzaklaştırıldı

Alıntı:
Sayın gizemnur şöyle demiş:

Mesajı Göster
Siz erkekler mi bunu söylüyorsunuz. Duygularını aktaran kadınlarla sizler kafa bulursunuz ancak....
Neden bu kadar önyargılı yaklaştığınızı anlayabilmiş değilim Sayın Gizemnur!..Ben genelleme yapmadan önce düşünürdüm....
Eski07-12-07, 19:57  #9
beysim
Uzaklaştırıldı

Alıntı:
Sayın BeKÇi şöyle demiş:

Mesajı Göster
Hangi topraklarda olursa olsun hislere gem vurulamadığını göz önünde bulundurarak tüm yasakları çiğneyip bunu bir şekillde yapacaktır.Yaşadığı toplumun ahlak,namus kuralları adına belki ilk başta çekinen ve çaresizlik yaşayan taraf olacaktır.Lakin bu yasaklar engel olmaktan çıkıp heyecan halini alacaktır.Ayrıca kadınların erkeklere oranla duygularını karşı tarafa daha cesurca açıkladığıda bilinen bir gerçektir.....
Ne hikmetse bende tam tersini düşünüyorum,Bir kadın erkeğin duygularından emin olmadıkça aşkından ölsede ilan-ı aşk etmez...Belki beden diliyle ipucu verebilir,fakat sözcüklere dökmez...
Eski07-12-07, 20:43  #10
gizemnur
Bilim - Mitoloji
Dergi Yazı İşleri

gizemnur'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın beysim şöyle demiş:

Mesajı Göster
Neden bu kadar önyargılı yaklaştığınızı anlayabilmiş değilim Sayın Gizemnur!..Ben genelleme yapmadan önce düşünürdüm....
Ben genelleme yapmayı severim. Öncelikle şunu belirteyim benim ailemde fazla kız çocuk yoktur. Genellikle kendi yaşıtımda olan kuzenlerimle bir arada yetiştiğim için onlardan edindiğim izlenim buydu. Aynen şöyle bir kuzenin 18 yaşlarında iken sözleri "Oğlum ya bugün şu kız bana çıkma teklif etti. Bir süre boşta kalmaktansa gezerim. Manyak bu kız ya" demişti. İşte böyle başlayan bir ilişki evlilikle sonuçlandı. Anlatıyorum yengeme o da okuyor canını....

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 15:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)