| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Şah İsmail Hatayi !!!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Ustaların şiir, roman gibi edebi eserleri |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Dec 2007
| Muhabbet bağında bir gül açıldı amman amman amman amman... Muhabbet bağında bir gül açıldı,bir derdim var bin dermana değişmem yükümle ali gevherine can saçarım,bişr derdim var bin dermana değişmem cümle kuşlar dile gelir yazım der göveturnam şaha gelir güzüm der benim yaralarım tuzum tuzum der amman amman amman benim yaralarım tuzum tuzum der ,bir derdim var bin derman değişmem ... Şah Hatayım Muhabbete bakarım amman amman amman amman... Şah Hayatım muhabbete bakarım, ben doluyum ben dolana akarım güzel pirim bir dert vermiş çekerim,bir derdim var bin dermana değişmem garip bülbül gönlüm eyler sesiyle,nicelerin ömrü gitmiş yas ile arayıp bulduğum kül hevesiyle amman amman amman amman arayıp bulduğum kül hevesiyle ,bin derdim var bin dermana değişmem ! frau Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 07-12-07 19:48 . |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|