| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Şüphe nedir / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Antropoloji,Psikoloji, Sosyoloji... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Bilim - Mitoloji Dergi Yazı İşleri ![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Şüphenin kaynağını merak ediyorum. Bunu sizlerle paylaşmak istiyorum __________________
tik tak seslerinden ürkmeden..... |
|
| #2 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Oct 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
| Sanırım bilinmeyene olan meraktan doğuyor şüphe... __________________
"Dünyada sınırların kalkmasını isteyen üç ideoloji vardır; faşizm,emperyalizm,komünizm.Komünistleri diğerlerinden farklı kılansa komünistlerin farklı milletlerden de dostları olmasıdır." |
|
| #4 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Oct 2007
| "Kesin olan bir şey var. Bir şeyin doğruluğundan şüphe etmek. Şüphe etmek düşünmektir. Düşünmek ise var olmaktır. Öyleyse var olduğum şüphesizdir. Düşünüyorum, o halde varım. İlk bilgim bu sağlam bilgidir. Şimdi bütün öteki bilgileri bu bilgiden çıkarabilirim." descartes... |
|
| #5 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Oct 2007
| Suphe bilenin veya bilmeyenin asama kaydetmesi icin muhim bir aractir bence. Bir adim daha atabilmek icin, duyarlilik gosterebilenler icin suphe duyariz. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Süphe etmek insanı diger canlılardan ayıran en temel özelliktir. Cünkü insan akıllıdır ![]() Süphe = akıl . __________________
Bütün insanlar kardestir. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|