| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Dec 2007
| biliyorsunuz AB sürecinde birçok şey değişti türkiye de ve en son A mill futbol takımımızın kırmızı-beyaz forması turkuaz renk te eklendi ve Nike ın yeni tasarımı bana ülkemizde artık her alanda yabancılaşmaya ve kimliksizleşmeye doğru gidildiğinin bir belirtisi ! Sizce nedir ! |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Turkuaz Fransızca bir kelimedir ve "Türk Mavisi" anlamına gelir. Bu yüzden değiştirilmiş olabilir, mesela Portekiz'in deplasman forması da siyahtır, fakat bayraklarında siyah yoktur. Turkuaz forma üstüne kırmızı beyaz şeritler verilebilir salt turkuaz milli formaya gitmeyecektir. __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
| Bence de kimliksizleşmeye doğru gidildiğinin bir belirtisidir! __________________
"Dünyada sınırların kalkmasını isteyen üç ideoloji vardır; faşizm,emperyalizm,komünizm.Komünistleri diğerlerinden farklı kılansa komünistlerin farklı milletlerden de dostları olmasıdır." |
| #4 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Dec 2007
| İtalyanında bayrağında mavi yoktur ama forması mavi-beyaz.. |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| o kadar büyük ülkelerin bu denli önemsiz ayrıntılarla yozlaştırmaya çalışacaklarını sanmıyorum. ![]() __________________
oku |
| #6 | ||
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Dec 2007
| Alıntı:
sözüm ona ülkücülere yağ yakmaktır ! bir ülkücü forumunda bu konu tartışılırken adamlar hayran kalmışlar formaya nedenini sorunca - atatürk cumhuriyeti kurduktam sonra bayrağımızı turkuaz renkte yapacakmış ! da ondan hay sizin turkuazınıza ! bundan bir kaç ay önce Voleybol Milli takımıda SİYAH forma giymiş ! bunu biliyormuydunuz ! google de bakarsanız görürsünüz ! | |
| #7 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| bence formayı hiç güzel tasarlamamışlar. Milli takım formaları için o ülkenin bayrağının renkleri en uygun olanıdır. Başka renk seçmeleri anlamsızdır. Normal kulüplerin formaları bile kulüp logolarının renklerinden oluşuyorsa milli takımların forma renklerinin bayraktaki renklerden oluşmaması abes olur. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Benim zevkim, bu formanın mahalle takımlarının formalarından farklı olmadığını söylüyor. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Turkuazın iyi bir seçim olacağını düşünüyordum fakat bu fikrim formayı görene kadardı. Bu kadar büyük zevksizlik... __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Kırmızı üzerine Turkuaz motifler olabilirdi.. Fakat bu renk bizi temsil etmiyor, ayrıca güzelde değil.. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|