"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
İmamın kızı din değiştirince/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Felsefe - İnançlar ![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| İngiltere basınının gündeminde şimdi bu kız var ! Daily Mail gazetezinde yer alan habere göre İngiltere'de yaşayan bir imamın kızı din değiştirince ailesinin ölüm tehditleriyle karşı karşıya kaldı. ................... İşte kızın ifadesi: "İnsanlar yaşadıkları ülkenin kurallarına uymak zorundalar. Ailemin beni öldürmek isterken Kuran'ı uyguladıklarını biliyorum ! Çünkü Kuran'da din değiştiren insanların öldürülmesi söyleniyor...Yine de ben bütün Müslümanların böyle davranacağını düşünmüyorum" Hannah polis korumasında sahte isimle gizlenerek yaşıyor. http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=117368 __________________
Turkiye'de yapilan katliamlar unutulmayacaktir... Eger tek bir insan absürd fikir sahibi olursa buna deli diyorlar, bircok insan absürd fikir sahibi olursa buna INANC diyorlar. Robert M. Pirsig |
|
| #2 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Oct 2007
| Aslinda olumlu bir gidisat. Kendisi batilligin pencesinden biraz olsun siyrilabilmisse ne guzel. Fakat dini tamamen terk etmesini dilerdim. Herhalde erkek arkadasi/esi'nin dinine mensup olmak icin degistirmis dinini. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| radikal islam her yerde tehlikeli... sonra kızıyorlar "avrupa müslümanlara karşıdır, hristiyan birliğidir" diye. __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Bu kadar dindarsa ''gavur'' memleketinde ne yapıyor diye düşünüyor insan. __________________
Yok! |
|
| #5 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Sanırım bir mankendi(Tuğçe Kazaz)din değiştirdi diye günlerce manşetten haber verildi.İnsanların din değiştirmesi çok abes görünüyor ya bendensin yada öldün mantığı her zaman ağır basıyor ne yazık ki. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| ''İmamın kızı din değiştirince...'' __________________
Ezberciliğin raconu Batı'ya öykünmektir! |
|
| #7 | ||
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Alıntı:
Olmaz racona ters gelir taşlarız bak ona göre.) :__________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! | |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Yanlış. __________________
Ezberciliğin raconu Batı'ya öykünmektir! |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| Kız doğru olanı yapmış. Demek ki din değiştirince kendini daha iyi hissedeceğine inanmış. Ancak hayatı büyük tehlikede, kesinlikle öldürürler onu. Galiba din değiştirdiği için onu öldürmekle cennete gideceğini sanan ailesi yapacak bunu. __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| İslam'da bu tip durumların cezası gerçekten ölüm. Ancak bunun belirtildiği ayeti tekrar okumak gerekir. Dönemsel birşeyler söz konusu olabilir. __________________
Egonuzu siyasal yönetimlere karşı koruyunuz. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|