"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Babamı özlüyorum/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Öykü - Deneme Çalışmalarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Oct 2007
| İnternette bir sitede gezinirken bir haber ilişti gözüme.Tarih 1992 fenerbahçe-galatasaray derbisi. FB-1 GS-0.Beni ilgilendiren ne takımlar ne de skorlarıydı. İlgilendiğim tek şey tarih oldu.1992 'den bu güne , ne kadar çok şey değişmişti hayatımda.Ve büyük bir coşkuyla o haberin üzerine tıkladım. Video kayıt gösterisiydi. Spiker başladı maçı anlatmaya, ben maçı izlemiyor ve dinlemiyordum ki ,zamandı benim arkasından gittiğim .Sevgili babam yaşıyordu o tarihlerde belki dedim zamanı yakalarım . 2 dk.sürdü video gösterimi geri getirmek imkansızdı zamanı, benim arkasından gittiğim 2 dakika da olsa o tarih ve zaman diliminde babamı tekrar yaşamaktı.Seni çok özlemişim Babacığım... |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| sevgili green ; baba özlemini bende çok iyi bilirim. bence haline şükretmelisin. en azından öldüğünü biliyorsun.. uzakta oldugu için özlüyorsun. yan odadayken, başucundayken, sana bakarken, sana konusurken, aynı sofrada yemek yerken özlemek o kadar acı kı. bır baba varken bır baba hasretı cekmek o kadar acı kı. ve bu özlem sevgiden degil, sevgisizlikten .. hayır bize ne ki neden anlatıyorsun şimdi bunu.. uf sus sen dınleme .. ![]() |
|
| #3 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Dec 2007
| ben babamı hep özlüyorum.. Yanımda ama bana çok uzakta! |
|
| #4 | ||
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Alıntı:
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Cok uzaktayim ama hep sevgili kizimin yanindayim..... |
|
| #6 | ||
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Oct 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| Alıntı:
beysim Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 20-12-07 13:56 . | |
|
| #7 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Ne o bana dokundu, ne ben ona...O beni gördü ama ben onu görmedim...O şimdi uzakta da değil, yok...ama yanımdaymış gibi her zaman.tanımadığın birini sevmek gibi. __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
|
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: dünyada bir yerdeyim
| Alıntı:
evet..bende sizin yazdıklarınızda yakalamaya çalıştım... hancı oldum.."babam" yollarında..tek yolcum gözyaşlarım oldu..hemen şimdi.. __________________
...adalet, evrenin ruhudur...ömer hayyam | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|