"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Edebiyat > Öykü ve Denemeleriniz

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Babamı özlüyorum

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Öykü - Deneme Çalışmalarınız...

Konu Araçları
Eski08-12-07, 20:30  #1
green
Yazar Adayı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Babamı özlüyorum

İnternette bir sitede gezinirken bir haber ilişti gözüme.Tarih 1992 fenerbahçe-galatasaray derbisi. FB-1 GS-0.Beni ilgilendiren ne takımlar ne de skorlarıydı. İlgilendiğim tek şey tarih oldu.1992 'den bu güne , ne kadar çok şey değişmişti hayatımda.Ve büyük bir coşkuyla o haberin üzerine tıkladım. Video kayıt gösterisiydi. Spiker başladı maçı anlatmaya, ben maçı izlemiyor ve dinlemiyordum ki ,zamandı benim arkasından gittiğim .Sevgili babam yaşıyordu o tarihlerde belki dedim zamanı yakalarım . 2 dk.sürdü video gösterimi geri getirmek imkansızdı zamanı, benim arkasından gittiğim 2 dakika da olsa o tarih ve zaman diliminde babamı tekrar yaşamaktı.Seni çok özlemişim Babacığım...
green is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski09-12-07, 17:35  #2
kajmeran

sevgili green ;

baba özlemini bende çok iyi bilirim. bence haline şükretmelisin. en azından öldüğünü biliyorsun.. uzakta oldugu için özlüyorsun.

yan odadayken, başucundayken, sana bakarken, sana konusurken, aynı sofrada yemek yerken özlemek o kadar acı kı. bır baba varken bır baba hasretı cekmek o kadar acı kı. ve bu özlem sevgiden degil, sevgisizlikten ..

hayır bize ne ki neden anlatıyorsun şimdi bunu..

uf sus sen dınleme ..
kajmeran is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski20-12-07, 00:04  #3
found_deep
Kayıtlı Okur

Giriş Tarihi: Dec 2007

ben babamı hep özlüyorum..
Yanımda ama bana çok uzakta!
found_deep is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski20-12-07, 01:59  #4
giz
İnançlar ve Dinler

giz'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2006
Ülke / Şehir: şarap şişesi..

Alıntı:
Yanımda ama bana çok uzakta!
..çok uzakta ama yanımda..
Eski20-12-07, 12:11  #5
gezer

Giriş Tarihi: Oct 2006

Cok uzaktayim ama hep sevgili kizimin yanindayim.....
gezer is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski20-12-07, 13:50  #6
beysim
Uzaklaştırıldı

Ülke / Şehir: istanbul

Alıntı:
Sayın green şöyle demiş:

Mesajı Göster
İnternette bir sitede gezinirken bir haber ilişti gözüme.Tarih 1992 fenerbahçe-galatasaray derbisi. FB-1 GS-0.Beni ilgilendiren ne takımlar ne de skorlarıydı. İlgilendiğim tek şey tarih oldu.1992 'den bu güne , ne kadar çok şey değişmişti hayatımda.Ve büyük bir coşkuyla o haberin üzerine tıkladım. Video kayıt gösterisiydi. Spiker başladı maçı anlatmaya, ben maçı izlemiyor ve dinlemiyordum ki ,zamandı benim arkasından gittiğim .Sevgili babam yaşıyordu o tarihlerde belki dedim zamanı yakalarım . 2 dk.sürdü video gösterimi geri getirmek imkansızdı zamanı, benim arkasından gittiğim 2 dakika da olsa o tarih ve zaman diliminde babamı tekrar yaşamaktı.Seni çok özlemişim Babacığım...
Sayın Peşimistin dediklerine katılıyorum,Baban hakkın rahmetine kavuşmuş ama geride iyi bir izlenim bırakmış ki onu sevgi ve saygıyla anabiliyorsun Sayın Green!...Birde baba kisvesi altında yaşayan allahın sevgi ve lütfundan yoksun cehalet abidesi bir baban olsaydı acaba ne düşünürdün?Son olarak şunu söylemek istiyorum:Her erkek çocuk sahibi olabilir fakat her erkek ''BABA''olamaz...SEVGİLER....SAYGILAR...

beysim Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 20-12-07 13:56 .
beysim is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski16-01-08, 16:02  #7
Dilara
Ayrıldı

Dilara'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: İstanbul

Ne o bana dokundu, ne ben ona...O beni gördü ama ben onu görmedim...O şimdi uzakta da değil, yok...ama yanımdaymış gibi her zaman.tanımadığın birini sevmek gibi.
Eski16-01-08, 16:42  #8
mİRsAd

mİRsAd'nın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Ülke / Şehir: dünyada bir yerdeyim

Alıntı:
Sayın green şöyle demiş:

Mesajı Göster

evet..bende sizin yazdıklarınızda yakalamaya çalıştım...

hancı oldum.."babam" yollarında..tek yolcum gözyaşlarım oldu..hemen şimdi..

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı