| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Yazma sebebiniz nedir / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Antropoloji,Psikoloji, Sosyoloji... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2007 Ülke / Şehir: Cehennemin dibinden.
| Forumlara neden yazı yazdığınızı öğrenmek istiyorum. 1- Paylaşacak kimsem olmadığı için yazıyorum. 2- Ne kadar bilgili olduğumu gösterip bildiklerimi paylaşmak istiyorum 3- Yazı yazmaktaki ustalığımı geliştirmek istiyorum. 4- Hepsi- hiçbiri- diğer __________________
Sivil ve askeri bürokrasinin (oligarşi) dikta rejiminden ,onların kurumlarını özelleştirerek kurtulabiliriz. |
|
| #2 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Sn G:E Hepsi.. ![]() __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
| Ne pohpohlanmak için ne bildiğimi göstermek ne de yalnız olduğum için yazıyorum.İçimdekileri somut bir şekilde görmek için kağıda döküyorum onları. __________________
"Dünyada sınırların kalkmasını isteyen üç ideoloji vardır; faşizm,emperyalizm,komünizm.Komünistleri diğerlerinden farklı kılansa komünistlerin farklı milletlerden de dostları olmasıdır." |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
| Bilgili olduğumu göstermek için değilde(bilgi birikimim çok az) farklı fikirlerle bilgi alış-verişi yapmak için forumlara yazıyorum |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: Tuhaf bir dünyadan...
| Bu forumdaki yazı yazmak amacım hem kendimi geliştirmek,hem de kendimi ifade etmek. Düşüncelerimi paylaşacak pek kişi etrafımda yok,bu doğru... Kendimi de geliştirmek istiyorum,bu da doğru... Kısacası hepsi diyebilirim.Ancak bilgimi ifade etmekteki amacım hava atmak değil seçeneklerde sanki öyleymiş gibi bir anlatım var da... ![]() __________________
Zıpçıktılar ve fikirleri olmasa dünya sıradan bir gezegen olurdu.=))))) Hayat çok uzun... Hayat çok kısa... |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ixion civarı
| Bilgi paylaşımı yapmak doğduğumdan beri en sevdiğim şeydi,etrafımda bunu yapacak fazla arkadaşım yok.Şahsi görüşüm herkesin herkesten birşey öğrenebilceği ama günlük hayatta bu ortama fazla rastlayamıyorum.Bu yüzden forumdayım... |
|
| #7 | |
Bilim - Mitoloji Dergi Yazı İşleri ![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Foruma hoş geldiniz.... Forumlar insanların kendilerini ifade edebildikleri bir yer...Bunun yanı sıra çok hızlı bir bilgi akışının gerçekleştiğini düşünüyorum. __________________
tik tak seslerinden ürkmeden..... |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
![]() Ben de bu forumda kendimi gerçek anlamda ifade edebiliyorum.İyi ki bu siteyi keşfetmişim diye düşünüyorum ![]() __________________
Zıpçıktılar ve fikirleri olmasa dünya sıradan bir gezegen olurdu.=))))) Hayat çok uzun... Hayat çok kısa... | |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ixion civarı
| Teşekkür ederim umarım sizden birşeyler öğrenirim ve benden birşeyler öğrenrsiniz... |
|
| #10 | ||
| Alıntı:
![]() Özgür düşünce ortamı gerçekten insana huzur veriyor ve önemsendiğini hissettiriyor. Ancak bunun forum sitelerinde sınırlı kalması kötü,insan özgür düşünceyi günlük hayatına da yerleştirebilmeli... __________________
Zıpçıktılar ve fikirleri olmasa dünya sıradan bir gezegen olurdu.=))))) Hayat çok uzun... Hayat çok kısa... Zıpçıktı Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 12-12-07 20:54 . | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|